- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Miért rak össze a MM kínaiakkal? 49-5-tel végzett, kill chain neki végig, az anyjának a picsájáért nem otthon tolja ez a cicanadrágáruló?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dombi81
senior tag
válasz prokxy #13998 üzenetére
Ha SMG-ről beszélgetünk, a nagyobb terjedelmű pályákat is beleértve, én szinte semmi különbséget nem vettem észre a P90, MP7 és MP5 vagy például a Bizon között. Egyedül az UZI talán ami kis pályákra való darálni, a többi mind ugyanolyan, amit beleképzelnek a játékosok, csak placebo.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz KaitouP #13993 üzenetére
"Az Infinity Ward saját blogján, Community Update keretében közölte a játékot érintő nemrég bekövetkezett, és soron következő újdonságokat. Ilyen például a jövő héten visszatérő Shoot the Ship (24/7) közönségkedvenc playlist, melyben ezúttal Cranked és Grind játékmód is lesz."
Na ezaz, jó hír köszi
-
MaddeNNNN
őstag
válasz geckowize #13992 üzenetére
Aprorol a ps áráért osszeraksz simán egy több mint használható gépet. B350/B450 lap, r5 1600,2x8gb 3000mhz,rx 480/580 meg egy 450-es minőségi táp. De még ennél is olcsóbban össze lehet szedni, nyilván játékbeli fps kompromisszumokkal.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
tupacamaru
veterán
válasz #98320896 #13980 üzenetére
Hát nem tudom.
Tomko78: Teljesen mindegy hogy hova volt állítva, már az előjáték alatt kidobott, mindenféle hibával.
LorenzoHUN: Milyen TV-d van?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward saját blogján, Community Update keretében közölte a játékot érintő nemrég bekövetkezett, és soron következő újdonságokat. Ilyen például a jövő héten visszatérő Shoot the Ship (24/7) közönségkedvenc playlist, melyben ezúttal Cranked és Grind játékmód is lesz. Szintén jövő héten jön az új master camo, ami az Obsidian névre hallgat. Továbbá egy érdekes mondatot is elhintettek a jövő héten érkező újdonságokkal kapcsolatban, ez pedig nem mást érint, mint a játék Gunsmith részét, úgy néz ki ugyanis, hogy a különböző tervrajzokból (blueprint) származó egyedi kiegészítőket ezentúl úgy kombinálhatjuk majd, ahogy csak szeretnénk. Korábban már rebesgették ezt, és bár egyelőre titokzatosak még a fejlesztők, jövő héten minden kiderül.
Korábban szó volt a következő frissítésről, mely április 28.-án érkezik, melyhez szükséges lesz letölteni manuálisan a szükséges frissítés csomagot, avagy ahogy a játékban megtaláljátok ezt, Data Pack-et! FONTOS: a letöltés mindenképpen szükséges ahhoz, hogy játszani tudjunk, a letöltés nem opcionális. A csomag mérete körülbelül 15 GB lesz PS4 és XBOX platformokon, PC-ről egyelőre nincs szó. Instrukciót a letöltés menetéhez itt olvashattok. A fejlesztők azt kérik, ha problémába futtok, jelezzétek az Activision Support Twitter oldalán.
Különböző bug javítások is jönnek természetesen a következő frissítésben, melynek listájából pár fontosabb változtatást emelnék ki:
- Módosul a kör méretezése és sebessége Warzone-ban
- Vega64 GPU-t használók sérült körvonalakat tapasztalhattak fegyver és karaktermodellek körül, ezt a hibát megszűntették
- Ezentúl nem látszik majd Alex "Hard Wired" skin-je thermal optikán keresztül, miközben a Cold Blooded perk használva van
- A további javítások listája itt olvasható.Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Barátnőm eléggé rákapott warzonera, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy tudnánk ketten játszani, mivel már adott egy db SSD, egy vinyó, egy FullHD monitor és egy egér. Viszont ezen cuccok összessége még édeskevés egy új PC-hez, még kb 200 000 Ft feletti összeget kéne rááldozni, amit kicsit sokallok ahhoz, hogy azt az átlag kb napi 1 órát lewarzone-ozza vele, ezen kívül nem lenne annyira használva.
Ezért is gondolkoztam el azon, hogy mi lenne ha PS4-et vennék, ami csak 125k (PS4 Pro) amihez nem kell PS Plus előfizetés Warzone esetén (ezért is nem Xbox vonalon gondolkodom) és elvileg kompatibilis bill+egérrel és már adott is hozzá egy 55" 4K TV. Ezen felül lehet én is használnám pl Gran Turismozásra a későbbiekben (GT2-vel éveket játszottam PS1-en), vagy tesómnak is jó lehetne különféle Assassin's Creed, Tomb Raider és egyéb kalandjátékokra.
De mivel utoljára konzolom egy PS1 volt 19 éve, mielőtt PC-re váltottam, ezért nem vagyok annyira tájékozott e téren, így a kérdésem:
Egy PS4 + bluetooth bill+egér kombóval mennyire könnyű az átállás PC-ről?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Acheron #13970 üzenetére
Nem-nem, van egy határ, ami felett már nem kell és szabad eltűrni a dolgokat. Moderátori segítséggel, ahogy látható, meg lett oldva a probléma - innen is köszönet a moderátor kollégának a segítségért!
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #13988 üzenetére
Szerintem egyszerűen a 4 maggal az a vízválasztó,hogy kell-e a High textúra és kész.Evidensen akinek jobb vidkarija van,az nem akar normalon játszani,viszont lásd nálam,egy 1050-1060 képes 60+ fps-re minden helyzetben(FullHD,60Hz moncsi),ha a többi oda van csavarva.Viszont azt meg megeteti a 4 mag is.Akinek meg ez fölötti videokártyája,4K-ja,144Hz-e van,oda 6-8 mag és kész.Csak sokszor nem derülnek ki az igények sem rendesen.
Nálam pl.nincs gamer csodamonitor,DE igény volt a nagy kép,így egy 35 colos gyönyörű képű Samsung Full HD okostévét vettem olcsón,jót,profi elektronika,Gamer mód,kicsi késleltetés,ironsighttel látok úgy,mint más 3.0x VLK-val Pörög is az SKS rendesen Még a .357-be,amit most kezdtem,beletoltam nulláról 158 killt tegnap,pedig ritka fos a lassú vele a velocity,megüti a shotgun slug szintjét... FAL meg bursttel botrányos.9 fejest toltam le egymás után,kár,hogy az már kész,chrouch meg csupasz killek kellenek már csak. FR 5.56 recoilra gyúrva szintén sebészi pontosságú Pedig ezek sima 24 colon piszokul nem mentek.Low sens+nagy monitorSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
válasz Blashe #13987 üzenetére
Laby válaszolt erre, dupla F -el tudod egyesével robbantani.
A hitvitát lezárva, revideálom magam annyiban, hogy a megfogalmazás nem volt szerencsés, valóban nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy a négy mag kevés lenne a játékhoz, ellenben lehetnek esetek, ahol ez a szűk keresztmetszet. Akár itt a fórumon is többen erre vezették vissza a problémájukat - őket sem szeretném megkérdőjelezni. Részemről téma zárva, végül is nálam mindenféle akadás nélkül, megy a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Blashe
aktív tag
Pc-n játszok. Van nálam 2db C4. Van rá lehetőség, hogy egyesével robbantsam fel őket ? Az a bajom, hogy ha 2 van nálam, mind a kettőt el kell dobnom h robbantani tudjam.
-
BandiHUN
veterán
válasz craftsman01 #13977 üzenetére
Teljesen jó a 4 magos proci+a 16 giga nálam is,pedig a 3570K se mai darab,meg az 1050TI is,és mégis órákat játszok egy beakadás nélkül.Egyedül a menü áll le,amikor lobbiba belép,3-4 másodpercre.Annyi hogy nem erőltetem a High textúrát,a többi fel van csavarva,Filmic AA,árnyékok,fények,a preload is be van kapcsolva,és simán megy 4 giga videomemóriával is,60-80 fps-em van helyzettől függően ígyis multiban,warzone-t nem játszok,mert nem vonz,de a ground war is jól fut.Memóriára meg ott az Empty Standby List Cleaner.Plusz a játék kapott egy saját 240-es SSD-t külön
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Tomko78
őstag
válasz tupacamaru #13972 üzenetére
Textúra resolution normálon van ? ha highon próbáld normálon , ez az egy csuda dolgokra képes
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
nanorambo
őstag
Én lényegében ezért váltottam konzolra pc ről. Már ami a gaminget illeti).
Annyi féle hardver/szoftvervariáció van, hogy igazából csak a vêletlenen múlik kinek hogy működnek dolgok a gêpên. Játékok meg ugye sokkal jobban zabálják az erôforrást, úgy méginkább bezavar ha valami nem teljesen konzisztens.
Akkor telt be nálam teljesen a pohár, amikor ismerősöm 700. ért vett gépet. Minden alkatrész zsír új a szaküzletből. Összeraktuk, tökéletesen működött. Fél évre rá minden játêknak volt valami baja.
-
craftsman01
senior tag
válasz tupacamaru #13972 üzenetére
Ha felveszel havernak megmutatom ,hogy játszok 16Gb rammal meg 4 magos proccal ja és csak kispisztollyal megyek. Nem akimbóval.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
boogie84
veterán
válasz nanorambo #13944 üzenetére
Nekem sem tetszett. Nálam is így viselkedett.
Mester urakat kérdezném: Marksman fegyvereket maxolgattam. EBR, MK2, Kar98 alap fegyverek meg vannak aranyban. SKS arany. Kérdés: miért nem adja meg a platinát, ha az alap fegyverek már meg vannak?Úgy tudom csak később érkezett a Crossbow. Tévednék?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
craftsman01
senior tag
válasz venom8888 #13973 üzenetére
A francokat, i3 8100-val tolom freesinc-es monitorral ami 45/ 75 között múködik szall levan korlátozva 75 fps-re a game de 65 alá nem megy. Simán játszok,sima multiba megvan az első három hely mindig, a warzonba sincs semmi gondom. Full hd közepes graff.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
venom8888
őstag
Meg kell erteni 4 mag 4 szal ehhez a jatekhoz keves, en is itt forumoztam hetekig,mert szopatott a game. Minimum kell neki 6 mag. De biztos ami biztos vettem egy 3700x et 8/16 al. Gondok fogalmat sem ismeri a jatek azota. Jah es 16Gb ramom van.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Acheron #13961 üzenetére
Akkor, nekem az előző gépen, X5670-24GB RAM-GTX1080, vígan elment, még lapozófájl se volt. Most cseréltem gépet, i5-9600K-16GB RAM-GTX1080, egy kört sem tudok lejátszani, mindenféle hibával kidobál( DirectX-pagefile). Ha nem lenne az ISLC, amit valaki linkelt egyszer , akkor már rég szétvágtam volna ezt a foshalmazt. Én nem tudom hogy ti hogy játszotok 16GB RAM-al.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
5150head
senior tag
válasz Dragon3000 #13968 üzenetére
Ezt a játékon belüli réteget majd megnézem. Winem az friss.
Perszre rákerestem én is és 3-4 módszert megnéztem de egyik se használt. Próbáltam az nVidia Experience-el is optimalizálni hátha, de az se jött be.
Tuti valami game bug lesz, mert most emeltem game közben a felbontást meg a minőséget is, a többit nem állítgattam és nem dobált ki, valami beállítás lesz a ludas ami bugol. (shadow vagy ilyesmi) Próbálgatom még a dolgokat és meglátjuk. Egyelőre örülök hogy tudtam játszani.
Mindenkinek köszi aki próbál segíteni! Látom nem csak én közdük ilyen problémával. -
Dragon3000
veterán
válasz 5150head #13960 üzenetére
Nálam ryzen 7 2700 4GHz-en 16GB ram és 1060 6GB gond nélkül megy a multi is. Experience-ben a játékon belüli réteg ki van kapcsolva? Windows a legfrissebb? Egyik haveromnak a windows frissítés után már nem dobálta ki a játék. Mondjuk az error alapján rá is lehet keresni, hogy mi is lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz taknyí #13965 üzenetére
1. Nem beszél hülyeséget.
2. Kulturált keretek között mindenki azt beszél, amit akar. A személyeskedés, a másoknak való beszólogatás és a túlzott, indokolatlan vulgáris szóhasználat viszont tiltott az ÁSZF alapján, és moderációt vonhat maga után.Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
n42
tag
A mai nap ugye van egy free weakend, de az 5-ből az egyik pálya állandóan kidob dev error 6036 hibával. Ez meg mi a faszom? Néztem xt és olvastam fórumot, de azok a módszerek (installáld újra ) nekem nem működnek, vkinek esetleg valami hasznos tipp?
oké, látom nem csak nálam jött elő. De könyörgöm, egy i7-6700k + 1660 ti videókarival ne legyen már gond, ha még leveszem a grafikát is szinte nullára...
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz 5150head #13953 üzenetére
Biztos nem a setuppal van a gond, mert a warzone ment fullon.
Amúgy 9600k meg gtx1060 6gb. 16gb ram
Ami érdekes, hogy safe mod-ban elindul a matchmaking. Ha utána kilépek és minden graf beállítás megmarad és normal módban indul a game akkor is bedob a game-be. Ha ekkor játék közben átvariálom a graph beállításokat akkor se történik semmi, fut rendesen. Ha ezután vége a meccsnek és ugyan ezekkel a beállításokkal indítok matchmakinget akkor megint errort dob.
Érdekes amúgy, hogy az ilyen free hétvégékkel akarják becsábítani a playereket és a warzone után el is gondolkodtam rajta hogy megveszem mert a gunplay tetszik, de így nehéz lesz a horogra akasztani az biztos... -
lowzor
veterán
válasz Acheron #13958 üzenetére
4 maggal csak olyan gond lehet, hogy akadozós vele a menü, meg nagyon leterheli, és böngészni mondjuk nagyon lassan lehet, ha fut a háttérben a játék.
Instabilitási gond nem nagyon lehet miatta, aki arra panaszkodott, annál más gond lehetett.
Ez a Dev Error 6036 tipikusan a VRAM elfogyás hibakódja. -
Acheron
őstag
válasz Laraxior #13956 üzenetére
Jah, ha van miből
Nem kell mindennek bedőlni, amit látsz
Nekem 16 GB RAM van, a játék kezdete óta talán 3 akadásom volt, nem gondolom, hogy a memória kezelés itt a szűk keresztmetszet (Hacsak nem 8 GB -al próbálkozik valaki - no, azt biztosan megeszi a játék pár másodperc alatt)
(#13957) lowzor: Nem sikerült még összerakni a postokból egy egyértelmű képet, mindenesetre két dolog szúrt szemet, ami sokaknál előjött, a 4 mag, és az alacsony VRAM. Ezek külön külön is tudnak problémaforrások lenni, együtt meg pláne.
Csak úgy: aki a Shipment -et keresi nagyon, próbálja ki a Cabin Fever módot - ott kicsi pályákra rak, jó eséllyel bejön a Shipment...[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz 5150head #13950 üzenetére
Érdekes, hogy miután kidob a game és újra elindítom felajánlja hogy elindul safe mode-ban. Ha arra nyomok, lehúzza a grafikai beállításokat és bedob a game-be, de ha visszaállítom akkor crashel...
Egy pár elvileg működő megoldást próbáltam amik fellelhetőek a neten, de egyik se működött nálam... -
Laby
őstag
BR duóról semmi hír?
Nagyon várom, erre a fajta játékra az lenne a legalkalmasabb felosztás szerintem.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
ScomComputer
veterán
válasz - = Zk = - #13936 üzenetére
Nem igazán változott 35-65 között ingázik...
-
nanorambo
őstag
Használ valaki Holger 26-ot?
Szerintem valamit nagyon elszúrtak annál a fegyvernél. Egy obi-s szögbelövő is nagyobbat sebez mint az. Hc-t játszom, és nem elég egy emberbe 3 lövés. Lmg...mostani menetben négyszer löttem bele az ellenfél felsőtestébe és vígan rohant tovább... Szerintem ennek a fegyvernek van a lekissebb dmg-je, pedig egy lmg ről van szó. Valami félrement itt.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
s.bala31
őstag
Megvettem az új Battlepasst, kérdés az lenne hogy meddig lehet feloldani a cuccokat? Eddig kb a fele van meg.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Hzoltan969 #13935 üzenetére
Hivatalos oldal, lap közepe: [link]
Ha meg úgy van ahogy írtad, akkor a hivatalos oldalon van félretájékoztatva a user, illetve hogy igazságos legyek, nem megfelelő a leírás. Akkor meg ott vagyunk, ahol a múltkor, amikor 600 kommenten át harcoltam annak a megértéséért, hogy nincs tier skip, csak pár ingyen megszerezhető tier/cucc a BP-ből.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
- = Zk = -
félisten
válasz ScomComputer #13934 üzenetére
ez érdekes... hm
ping-ed mennyire változott ezáltal?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ScomComputer
veterán
Hali..,telekomos "2000 Mbit/s"-s netem van és vennem kellett egy vpn kliens-t,hogy tudjak normálisan játszani,németo-ra csatlakozva,megszünt a packet loss,ez számomra eléggé bosszantó,szóval nekem a game már 1500Ft-ba kerül havonta...
Elég gyakran 200 fölött is volt packet loss,most a vpn-el NULLA, végre normálisan megy a Warzone.... -
prokxy
veterán
válasz #98320896 #13926 üzenetére
Loadoutom alakítom.egyik este, nézi Párom majd kérdezte, hogy orvosnál voltam? Mondom miért? Mert kaptam vmi matricát a fegyverre...
Másnap kaptam megint: oviban érzem magam, hogy a fegyvereket festegetem át?
Szokott trollkodni néha, ez a 2 betalált.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nincsnév007
őstag
plunderben tervezik vissza hozni a legalább a 3-as csapatot?
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz #98320896 #13911 üzenetére
Alábbiakban több mint az alap kiadás:
Standard kiadás:
- Alapjáték
- Egyedi kés
- XRK fegyvercsomag (M4A1-hez meg azt hiszem a .357-hez)
Battle Pass kiadás:
- Alapjáték
- Egyedi kés
- XRK fegyvercsomag (ua.)
- 20 ingyen Tier SKIP
- 3000 Call of Duty pont (két szezon, illetve egy olcsóbb bundle árának felel meg)Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
Nem vagyok IW fejlesztő (meg egyéb se, legalábbis még, egy saját projekt tervben van de az még távoli), úgyhogy nem tudom, mi lehet annyira extra technikailag, hogy nekünk kell még külön leszednünk.
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #13889 üzenetére
Neked nem jött le a fejhallgató párnája? A fej részén, nem a fülnél... simán elengedi a ragasztó... és már az első héttől ilyen.
Basszus, majdnem 50k-s a cucc, erre széthullik mielőtt valami baja lenne....
Erre kiadnak belőle egy frissített változatot, gondolom ugyanolyan pocsék minőséggel...
Tudtam, hogy Razert kellett volna venni*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
dombi81
senior tag
válasz zoltannagy #13913 üzenetére
A Doubel XP token egy mégnagyobb vicc, de már erről is fojt hosszabb diskurzus korábban. Idővel viszont egész biztosan lesz only shipment, vagy majd a Rust-tal, Shoothouse-al karöltve.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz dombi81 #13912 üzenetére
Így van. Tegnap is vártam sokat és akkor is TDM-et rakta be Shipmentre, se nem Domi vagy HQ stb.
Az Activisontól szerintem egy "mocskos" munka, hogy direkt nem teszi választhatóvá, tudom, megírták már itt egy páran hogy miért nem. Megvettem, ismétlem, megvettem a játékot had döntsem el, melyik pályán szeretnék/szeretne mindenki játszani.
Ha meg dupla XP token is van mert nekem van vagy 8X15 perc, akkor addig leállhatna a visszaszámláló is ha aktiválom ameddig nem vagyok játékban, mert a menüben eltelik jó pár perc.... -
dombi81
senior tag
válasz zoltannagy #13900 üzenetére
Ez is egy vicc, a Shipment gyakorlatilag "eltűnt" a rotációból, nagyon ritkán adja be.
-
rolio1
tag
válasz #98320896 #13903 üzenetére
Szia
Én ezt az oldalt tudom ajánlani - - >gamesplanet ennyiért ajándék. És semmi trükk -
Blashe
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha 2 db C4-em van, hogyan tudom egyesével robbantani őket? Nekem mind a kettőt el kell dobnom, hogy robbantani tudjam.
-
KaitouP
nagyúr
válasz #98320896 #13903 üzenetére
Kifejezetten jó megítélést kapott a sokszor brutális jelenetekben bővelkedő kampány.
Platformot nem írtál, így nehezen tudok ajánlani. Megkockáztatom, hogy PC, ez esetben Battle.net -en most akció van: [link]
Battle Pass Edition - €79.99 helyett most €63.99 (kb. 22-23 ezer forint)
Standard Edition - €59.99 helyett most €44.99 (kb. 16 ezer forint)Itt tehetnél még esetleg próbát, de elvileg most nem kapható: [link] (Kulcsos oldalakkal meg amúgy is vigyáznék inkább.)
Most hétvégén pedig ingyenes multiplayer event lesz, ha nem vagy biztos benne hogy kell neked a játék vagy sem, akkor ezúttal kipróbálhatod.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Nem igazán adja be és azt sem a legjobb opció.
HC-n nehéz 3-at ölni shipmenten halál nélkül, mikor spawn után is simán egyből lelőnek.Még 9 db tripla kellene, ma 2.5 óra alatt 4 jött össze...
És persze vagy 30 dupla kill, ami után csapattárs ölt meg vagy termitet dobtak rám vagy az ütés pillanatában lőttek le. Hát ez a shield goldozás árt az egészségnek. Ehhez képest minden fegyver könnyű.
Mindegy remélem vasárnap estig meg lesz... És a gépem is túléli.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Corpuscle
őstag
A kis konténer (a pálya közepén) általában tömve van pajzsosokkal. Legutóbb bespawnoltam mögéjük, hárman várták az enemyt. Ki se láttam. Úgy éreztem magam, mint a heti nagy bevásárláskor mostanság.
-
KaitouP
nagyúr
Új frissítés jön a játékhoz április 28.-án.
A dolog pikantériája ezúttal abban nyilvánul meg, hogy szükséges lesz külön letölteni egy data pack-et is. Ezt úgy tehetitek majd meg, hogy elindítjátok a játékot (vélhetően a patch települése után), beléptek valamelyik játékmódba, ekkor egy install menüvel találkoztok majd, ahol le kell tölteni "Data Pack 1" névre keresztelt csomagot. Ha kész, újra kell indítani a játékot.A tanácsot adó hivatalos tweet-ben egyelőre csak PS4 és XONE játékosokat érint ez a letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- Lenovo Thinkpad W530, i7, 8 GB RAM, 128 GB SSD
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!