- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz spanglee001 #13395 üzenetére
Sejtettem, hogy tulajdonképpen bármilyen játékot írhatok, már előre megvan a válaszod . Azért az i5 7600k egy elég erős proci, az enyém majdnem 8 éves (i5 3550)...
Engem egész addig nem érdekel hány százalékon pörög valami, amíg faszán megy.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz dombi81 #13394 üzenetére
Nekem ez a mocsok gyanús most:
Ez a kis kékes zöld cucc az én kis hangkártyám. És hát nem igazán szereti, ha külön intelmeim ellenére egy bizonyos családtag itt takarít, mert unatkozik. Az idők folyamán e hatás miatt elég érzékennyé vált, kissé lötyög és az egér kábele mindig hozzáért játék közben. Most átvariáltam ott a kábelezést, és nem akad bele. 2 meccs lement nagyjából low-med beállításokkal, aztán rávágtam a stressztesztet a cuccra, pár dolgot direkt játék közben állítgattam, feljebb vettem, és egyelőre úgy néz ki, az egér kábele baszkurálta a hangot (eddig is elment néha, de játékfagyást még sose okozott), és ez a zseniálisan megírt játék úgy néz ki, allergiás erre az eseményláncra, amit egy kidobással hálál meg.
Mindenesetre (nagyjából 1 óra stressz tesztt után hiba mentes) úgy döntöttem, hogy mégis itt az ideje egy kis fejlesztésnek, szóval rendelek egy új alaplapot, procit és hozzá DDR4-es ramokat, aztán megba***k mindenkit, és egy magyar játékos lesz a következő, aki rekordot fog dönteni ebben a szemét játékban
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nepszter1
addikt
Az miért van hogy csak push to talk működik ? Ha sima open mic-re megyek nem érzékeli a mikrofonomat.
-
lacy86
addikt
Plunder-be vagy BR-be tudok “jobban” rank-ot novelni?
-
dombi81
senior tag
válasz shotika #13392 üzenetére
Sajnálom, hogy nem a táp okozta ezt a problémát, főleg mivel az újra beruháztál. Rosszul viszont nem jártál a cserével, ez biztos. Az alaplap váltás szinte 99,9%, hogy nem változtatna ugyanúgy semmin, hacsak nincs gond a PCIE aljzattal, nem tudom, csak gondolkodom, el tudom képzelni mennyire idegesítő lehet a probléma. Anno engem GTX 980 sli-vel dobált ki mindenféle indok nélkül a Ghosts, váltottam 980 ti-re, úgy minden rendben ment, ott viszont foghatjuk a nem megfelelő SLI VGA driver támogatottságra. Nincs hardver tuning, táp cserélve.. Kábeleid a gépben nincsenek megtörve véletlenül, melyek a HDD/SSD-re vannak kötve? Azokat cserélted?
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz Hege1234 #13390 üzenetére
Jogos. Bár ennek ellenére még is azt kapom a fejemhez, hogy vacak összetákolt rendszerem van... Mondjuk egyszer a napokban úgy fagyott ki a játék, hogy konkrétan az egész gépet befagyasztotta.
Kipróbáltam a szerverátállítást: amerika - 2 meccs fasza, kilépek, európa bepipa, első meccs felénél ledob..
(#13389) spanglee001: Pl a Battlefield 5, Borderlands 3, Red Dead 2, ráadásul ezeket nem lowra állítva játszom, és még fizika is van bennük. Vagy legalábbis több, mint ebben, mert az hogy egy dobozt odébb lehet lőni, ezt már a 2007-es részben is meg lehetett csinálni.
Ez a játék továbbra is a túlkoros Quake engine szénné szedett változata, a shaderek tartják össze, a CoD szinte mindig is ilyen volt.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Dave567
addikt
Jó sok patch, de a szerverek a régiek, sokat javítottak rajta....
-
shotika
őstag
válasz Hege1234 #13385 üzenetére
Ezeket mind megcsináltam régebben is, általában egy darabig működnek, majd jön egy update a készítőktől és hazavágja az egészet. Én ebbe untam bele múltkor, és jeleztem is, hogy még egyszer vagyok hajlandó újra letölteni a játékot, amit meg is tettem. Ami azt illeti, 2x is, mert a Win újratelepítés miatt megint le kellett. És aznap miután felraktam, még csak az se lehetett, hogy össze akadt volna valamivel a játék, mert még update sem jött ki hozzá. Gondolom a készítők nem szívesen fizetnének nekem, ha az újratelepítések miatt hamarabb elhasználódna az ssd-m (mondjuk ezt rájuk bizonyítani is szép feladat lenne...).
-
shotika
őstag
válasz nanorambo #13382 üzenetére
Miért, aki meg jó teniszező, és sorra nyeri a meccseket, mert van tehetsége, van akarata, ismeri a pályát, a labdát, a játékot, az se teljesen egészséges?
Neki ez a hobbija, ezt élvezi, ebben fejlődik és ebben jó, streamerként pedig még pénzt is keres vele.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Hege1234
addikt
válasz shotika #13377 üzenetére
én is ezzel szenvedtem reggelig amivel te
(még a kampányt se tudtam tolni)
lekopogom de nekem most működiksztem nem hardveres gondod lesz neked se
én ma reggel azt csináltam hogy az iobit unistallerr-el legyalultam a battle.net appot
és a MW-t is
plusz innen is töröltem a megmaradt dolgokat
ProgramData\Battle.net
ProgramData\Blizzard Entertainment
\Documents\Call of Duty Modern Warfare
Program Files (x86)\Call of Duty Modern Warfareírtad hogy újrahúztad a win-t szóval a battle nálad maradhat is
csak a MW-t gyaluld le
(sok update jött mostanában hozzá sztem nálam ott akadt össze valami) -
shotika
őstag
válasz lowzor #13379 üzenetére
Azt már írtam, hogy a lapozófájlt se kapcsoltam ki. Ez egy pár napos szűz Windows (és nem visszaállítás, hanem rendes setup, usb-ről), még csak az se, hogy vmi elöregedett Nvidia driver lenne beleégve a rendszerbe a sok update után, vagy vmi Windows Update töredék régebbről.
Még ha leveszek minden beállítást minimumra, akkor is levág szó nélkül.
-
KaitouP
nagyúr
Mai híreink következnek, röviden:
Az Infinity Ward fejlesztője megerősítette, hogy már a játék leleplező előzetes videójában is szerepeltek a Modern Warfare Warzone játékmódjára utaló képsorok: [link]
Taylor Kurosaki, az Infinity Ward egyik fejlesztője egy Twitter-en erősítette meg egy ott feltett kérdésre, hogy a Warzone játékmódból már a legelső, májusi reveal trailer-ben is szerepeltek képkockák. A játékmód hivatalos bejelentése csak 2020 márciusában történt meg, ezidáig a mind a fejlesztőcsapat, mind az Activision mélyen hallgatott a játékmódról.
-----------------------------------------------------------------------
A Warzone fejlesztői konzisztensen szeretnék tartani a Buy Station árait a különböző játékmódokban, a felszedhető pénz mennyiségét pedig az aktuális játékosszámtól függőnek beállítani: [link]
A Raven Software egyik munkatársa, Amos Hodge Twitter-en válaszolt egy kérdésre, melyben elmondta, hogy azért szeretnék egységesnek megtartani a Buy Station árait a különböző játékmódokban, hogy a játékosoknak ne kelljen több, egyedien beállított árat fejben tartani. Továbbá megjegyezte, inkább keresik annak a lehetőségét, hogy a felszedhető pénz mennyiségét ahhoz állítsák be, hogy mennyi játékos gyűlt össze a játékban.
-----------------------------------------------------------------------
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
prokxy
veterán
2 kör 2 csaló, gg.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Xanax88
tag
válasz shotika #13377 üzenetére
Hali!
Amerikai régiót próbáltad?
Ez az 1 volt aminek semmi értelmét nem láttam, de úgy néz ki nálam ez lett a tuti.
Nekem egyből megjavult a a tápom meg a mások szerint mókolt winem... 3 napja nem vágott ki.
Eddig csak erre nem próbáltam rá mert féltem a nagy pingtől, de 60 fölé egyszer sem ment, nagyrészt 30 és 50 közt mozog.
Eun sem voltak jobb értékeim.Amúgy fura ez szerver váltogatás... ugyanúgy tudok eusokkal játszani és semmi hátrányát nem tapasztaltam eddig, kb. 20 meccs alatt.
Ráadásul ugyan úgy 90% ban olasz jellegű emberekkel dobál össze mint eddig.[ Szerkesztve ]
Krisz
-
shotika
őstag
Na, megvettem az új tápot (Bios-t átnéztem stb), minden újra visszakötve, és továbbra is leáll a játék. A memóriák tuti jók, mert pár hónaposak és azelőtt is kivágott a játék. A videokari biztos jó, mert ennél komolyabb terhelésű játékot is elbír. A proci hőmérséklete terhelés alatt se megy az engedett értékek fölé.
Mivel a vinyót lehúztam múltkor, tehát az is működik. Az ssd-k jók, mert azok nem így vágnának le, hanem az egész gép kifagyna. Az egér és a billentyűzet is viszonylag új.Most már csak az alaplap az egyetlen tényező, ami szóba jöhet, mert grátiszba kaptam annak idején, és nem működött rajta a lancsatlakozó, majd később a hangkártya csati is tönkrement - mindkettő esetében külső megoldást tudtam használni. Szóval valószínűleg az alaplapom "döglődik". Azért tettem idézőjelbe, mert ezek ellenére, továbbra is ez az egy olyan játék, ami ilyen jellegű hibákat generál, pedig én aztán fogyasztok mindenféle cuccot, elég nagy a merítés játékokból, amikkel már teszteltem a gépet.
-
prokxy
veterán
válasz rolio1 #13373 üzenetére
Óvatosan...van pár érdekes megoldás itt az aprón a COD-ra, új acc kell, orosz nyelv, stb. Volt aki már megszívta innen emiatt, de ha legál, akkor simán.
battle.net, amcsi régió és talán most olcsóbb is 25%-kal.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
rolio1
tag
Köszi.
Itt az aprón megvehetem? Nagyon dicsérik az eladót, van esetleg személyes tapasztalat?
-
rolio1
tag
Ha a gépen van a warzone, és megveszem a multit, akkor mennyi hely kell neki? 240-es ssd-re elfér vajon?
-
lowzor
veterán
Bejövős ez a 10v10 Mosh Pit...
-
etrop01
tag
Olyan problémával találkozott már valaki, hogy játék alatt discordon beszélgetünk de a mondat vegeket kb nem lehet hallani. Mit érdemes megnézni, van egyáltalán rá orvosság vagy ez ilyen?
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
KaitouP
nagyúr
válasz semetka #13357 üzenetére
Ezt úgy hívják hogy balancing, és egy folyamatosan bővülő, kiegészülő játék esetében a jelenség megléte inkább pozitívum, mint negatívum. (Fun fact: LoL -ban - bár más típusú játék - várhatsz balance-ot. Meg is lehet nézni a játékot.)
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Xaels
félisten
válasz laragirl83 #13364 üzenetére
RPG buff in Warzone
RPGs have been one of the more controversial aspects of Warzone, as battle royale players have complained that they're too strong when it comes to destroying vehicles.Infinity Ward seem to have taken this feedback into consideration, as now it takes two rockets to blow up SUVs, Armored Trucks, and Helicopters - the first shot simply disables the vehicles.
TheXclusiveAce did note that this change was actually implemented in the update that came right before the Season 3 patch. However, it was never announced in any of the notes, so it's still definitely worth a mention.
[link]PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
laragirl83
őstag
válasz semetka #13360 üzenetére
Hát nem tudom, én kamint RPG-vel 2x is tegnap telibe vertem, elpukkant rajta kb, ment tovább, játékosok meg max pajzs ment le, de még csak down se volt. C4 vagy claymore kell oda.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Xaels
félisten
Igen a kamionból nehéz kilőni az embert, egyik nap Solo végén több percig próbált elcsapni egy, egy fát kerülgettem Farmlandon. Lőszerem alig, az is pisztolyban...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nanorambo
őstag
https://hu.ign.com/call-of-duty-warzone/57598/news/vilagrekord-szuletett-a-call-of-duty-warzone-ban-egy-jatekos-egymaga-nyirta-ki-a-resztvevok-negyedet
Szerintem ez már inkább kicsit beteges
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
az a kérdésem, hogy képet lehet menteni a COD-ban ? F12 vagy Printscreen? Ha igen, akkor melyik könyvtárba rakja? Vagy Paintbe be kell illeszteni ?
Van 8 win-em warzone-ba és a követ meg akarom örökíteni.Számomra meg felháborító amit a trio Warzonnal csináltak.Én szeretném ha lenne Duo-ban is Warzone és persze nem csak shotgun+sniper fegyverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Solo warzone-bol kivettek a kamionokat/teherautokat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
pulffy
őstag
válasz laragirl83 #13350 üzenetére
Grat, az solo amúgy?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
prokxy
veterán
-
laragirl83
őstag
Nah, nap zárásaként ezt az új sniper/soti BR-t, bezsákoltuk egy első helyet
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
nincsnév007
őstag
pedig jó ez a 4-5 csapat mert már sokszor volt hogy már hogy feltváltva vagy valakit mindig ki kellett hagyni a csapatból. persze ettől nem értem miért változtatják ezt állandóan
-
danilla
őstag
válasz - = Zk = - #13346 üzenetére
De irjak.
-
Laby
őstag
Én naivan azt gondoltam, hogy a Warzone az más terep lesz, mint a multiplayer. Ide berakják a solo, duo, trio modot és megy ezerrel.
Erre itt is elkezdik hetente/2 naponta bevezetni a nagy találmányokat...Kiveszik a triót, majd anyázik mindenki nekik, hogy a fos 4-est senki nem akarja játszani, visszarakják gyorsan (ezért piros pont nekik), erre 2 nappal később bevezetik a sniper-shotgun módot helyette. Tököm szúrom magam...Trió még talán pont a játszható mennyiség, de a duó lenne magasan a legideálisabb ehhez a játékhoz, de ülnek rajta sokat.
Örülnék hogyha állandóság lenne a Warzone-ban, annak nem áll jól az mint multiplayer-nek (vagy talán annak sem) hogy állandóan váltogatják a playlist-ket.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaitouP #13345 üzenetére
kikerült a trio mód is tudtommal?! nem írják, ellenben neten olvastam
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KaitouP
nagyúr
Menetrend szerinti playlist update járat befutott, tartalma itt olvasható: [link]
-
-FLY->
őstag
Ezek a nyomorult agyhalottak már megint mit működtek, hogy újra nincs 3-as wzban? Már egyszer így is kivették, aztán vissza, most meg megint ki.
-
addikt
-
prokxy
veterán
BF-ben az inf KDm 3.5 dettó, a global 4.4, itt meg 1.26. A járművek is furák GW-ban, talán öltem velük vagy 5-öt. Át kell szokni nagyon, igazi reflexgame. BF jóval lassabb, 10+ év rutint nehéz megváltoztatnom. :)
-
addikt
válasz prokxy #13338 üzenetére
Sok a cheater Ground War-ban. A killcamot pedig nézd végig, ne nyomd ki. Láthatsz érdekes dolgokat.
Battlefield után pedig nehéz átállni a COD-ra.
Ott valahogy mindig éreztem ,hogy merre is mozog a harc, honnan érdemes közelíteni.
Inf K/D-m odaát 3,5+ volt.Itt ha nem figyelek eléggé és csak rohangászok összevissza akkor simán 1-1,5 körül találom magamat Ground War-on. Olyan spawncampet kapok néha ,hogy csak pislogok.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
prokxy
veterán
BF conquest módban feltalálom magam, de itt a GW-ban nagyon nem. Nem gondolom, h csítelt, csak ezt így összehozni...a másik csapatban dettó ennyi killek a top3-ban, gondolhatod hányszor feküdt a mi csapatunk...iszonyat demoralizaló...
-
csƵ
addikt
Mennyi idő megtanulni kontrollerrel játszani? Költözés miatt most nincs alkalmam billegérezni, a játékot pedig nem akarom hónapokig hanyagolni.
-
n42
tag
Sziasztok, jöjjön egy totál láma kérdés: hogyan lehet peekelni WZ-ben?
-
shotika
őstag
válasz nanorambo #13324 üzenetére
Namondjuk publicon SD-t játszani, az, amióta létezik a Call of Duty, azóta mazohizmus. Tulajdonképpen talán az egyetlen olyan játékmód a mai napig, amire kizárólagos külön dedikált szervereket futtatnék, mert ott egy laggolás az egész csapat vesztét okozza. (persze a klasszik BR is hasonló, de ott a méreteiből fakadóan egyelőre macerás technikailag megoldani)
Mondjuk én öreg motoros vagyok, de a mai napig úgy gondolom, hogy az SD az a klánok és összeszokott csapatok terepe.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
addikt
válasz prokxy #13325 üzenetére
Killstreakek.
8 kill. VTOL.
Kill Chain. Már a VTOL összehozza a 12 kill-t magától (vagy te is lövöd őket tovább). Gunship. Garantált 20+ kill.Tehát 8 kill kell összesen és ha nem rontod el onnantól már gyerekjáték a 30+.
A 3. killstreak a Chopper Gunner/White Phosphorus.
Jah látom ,hogy írtad ,hogy nincs killstreak. Akkor passz. Vagy tényleg jó játékos, vagy a nyilvánvaló.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bobby45
tag
Sziasztok warzone-ban hogy kell a kutyával ölni? Ne röhögjetek ki de az r3 gombbal csak fejbecsapja puskatussal
-
Hege1234
addikt
gondoltam most hogy állandóan kidobál meg várakoztat net nélkül
nekiesek a kampány résznek de ááá nem ahhoz is kell net.
amúgy miért kéri hozzá a netet? -
prokxy
veterán
GW, ezt elmondaná vki hogy a picsába lehet ennyit ölni ilyen rohadt gyorsan?
Mind2 csapatban 25-30+ killek én még embert nem láttam csak a killcam-en...
Nem volt nagy killstreak egyik oldalon sem, a legnagyobb C.Missile volt. Nem értem...Ilyen ici-pici közel vagyok hozzá, hogy a tetves büdös élebe ne indítsam el a nem warzone-os részét.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz Tomko78 #13316 üzenetére
Ez a klános dolog egy baromi nagy rohadás. Én search and destroyt játszom, és szinte minden második körben olyan csapat ellen tesz be ami full klán. A mi csapatunk meg random emberekből áll. Van hogy egy menet így kb 30 másodperc.
Így teljesen élvezhetetlen a játék, nem tudom mi értelme van ennek.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #13322 üzenetére
Értem én, de a 4 fős BR az katasztrófa, a 3 az sztem ideális, 2 is nagyon jó, de a 4 az már nekem sok.
-
prokxy
veterán
válasz jozefgucci1 #13320 üzenetére
Nem az volt a cél, hogy a Duo-t belerakják a többi mellé BR-be?
-
jozefgucci1
addikt
Volt egy frissítés megint erre kivették a BR Triót most megint csak Solo és Squad van .Noormális Margit
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nyinya
tag
válasz Komi28 #13314 üzenetére
Playlist update van, de igazából semmi extra. Annyira volt elég, hogy nem tudunk visszamenni játszani. 3-unkból nekem sikerült becsatalakozni hamar, a többiek már 10-15 perces váró listára kerültek. Megint nagyon jól eltalálták, hogy mikor nem kéne frissíteni...
Öreg gamer
-
Tomko78
őstag
válasz Komi28 #13314 üzenetére
Szokásos szívatás , ebben lelik örömüket hogy 18-20 óra felé csinálják ezeket , vagy mint hogy most már szinte egy két kör után klán ellen tesz be , úgy látom erre áll fel nekik hogy szívatják az egyedül játszókat hadd szívjanak csak , milyen jó már olyanok ellen tolni a domot hogy együtt beszélgetnek ki merre van
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Komi28
senior tag
Megint valami frissítés van? Kidobott és nem enged be 10-15 percet ír várakozásra.
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz mate182 #13309 üzenetére
A kommunikációval kapcsolatban.
Magyarul anyázunk, mert úgy egyszerübb de mikor helyzet van, átváltok angolra...5 perc után az esetek 70%ában visszaszól, amolyan arabosan, törve az angolt...pont annyira hogy megértsem.
Ha folyamatosan beszélsz hozzá, idővel csak beleszól a mikrofonba
-
prokxy
veterán
válasz mate182 #13309 üzenetére
Én pl. szívesen játszom bárkivel, viszont sokszor már így is megvagyunk, így nyugodtan bejelölhetsz, de nem garantálom, hogy mindig tudok menni az invite-odra. Viszont abban biztos lehetsz, hogy ha rám írsz akkor válaszolok.
Más:
minap úgy belemerültem az Infected játékmód egyik körébe, hogy észre sem vettem a 2 gyerek (5,7) mögöttem áll. Ma nézem mit csinálnak a kertben: egyik a spaklival "dobálózik", másik meg egy fagallyat összeszedett, géppuskásként prüttyög és zombiznak.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lacam
aktív tag
Sziasztok.
Most nem vagyok a gépnél, de amint lehet, intézkedek. Mindkettőtökkel felvenném a kapcsolatot a játékban.
Köszönöm szépen -
mate182
tag
Na ja...
Írtam ide pár napja. Jött vagy 2 jelölés...
Sokat nem értem vele, mert sosem lehet hozzájuk csatlakozni ... hiába hívom be nem jön...., hiába csatalakoznék mindíg játszanak valakivel...., írásra nem válaszolnak így hiába írogatok, hogy menjünk játszani. Én feladtam De akkor minek jelölnek be, hm ?! ....
(Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán kommunikálnak. Én meg még olyan csapattal nem találkoztam akik kommunikálnak. Ahányan voltunk annyifele ment midnenki lol.... fogom is a fejem a mai napig. Pedig már én is joideje tolom a WZ.. BO4 óta és már ebben is van pár órám....)[ Szerkesztve ]
Per mare, per terram
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok tippeket adni arra, hogy hol lehetne magyar COD-os kollégákat fellelni?
Tesómmal játszunk folyamatosan Warzone-t, de duo híján (vagy csak én nem találok) folyton trio-zni kényszerülünk, aminek végkifejlete a harmadik csapattárs kooperációjától is függ(het). Rettentő sok jó játékossal találkoztunk már akikkel angolul próbáltunk taktikázni, de mikor sem mi sem ő nem tudja magát nagyon pontosan kifejezni -bár a szándék megvan- elég nehéz annyira nagyon taktikus maradni.
Jómagam "koca" játékos vagyok, annyira nagyon sok idő nincs bennem (54. szin) míg testvérem (75körül jár), rettentő sok dologgal máig nem vagyunk még tisztában a játékkal kapcsolatban -olyan cuccokat fedezünk fel olykor, amikkel csak pislogunk hogy mit is kezdjünk- szóval hardcore gémert bizonyára hátráltatnánk. Biztosan van valahol valaki közösség, ahol lehet játékosokat, csapattársakat találni...vagy lehet h rosszul gondolom?!
-
addikt
válasz jozefgucci1 #13301 üzenetére
BF5-ben is volt hasonló.
Volt idő amikor kiírta ,hogy a Fairfight X számú usert bannolt. Mindezt játék közben a chat-re.
Ott tuti kamu volt a dolog. Néhány nevet elmentettem, pár csalót még barátnak is sikerült felvenni. Van olyan aki a mai napig játszik...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
prokxy
veterán
válasz venom8888 #13305 üzenetére
M4 mellé szeretnék egy más karakterisztikájút, pont ezért néztem e két sebzésben erősebbet. Még a scar ami jó lehet, az is ilyen. SMG-ben mp7 ftw, sniper meg AX-50, az nekem jobban bejött, mint a hdr.
-
prokxy
veterán
BR-re, Plunder-re Oden vagy AK? Segítsetek már, nem tudok dönteni!
M4 pipa, MP7/AX-50 mellé kéne még vmi AR.
Olvasok mindkét AR-ról jót, rosszat. Picit az Oden felé hajlom, a monlith suppressorral igen brutál, bár állítólag ADS lassú lesz miatta.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
venom8888
őstag
En gyujtogetem a dupla XP tokeneket,es ha jon Shipment akkor annal hasznalom fel
Bar,most 118 vagyok, lehet mire berakjak,mar reg 155 leszek Tokenek nelkul is. Van 25db kb[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Ma én is három GW kör alatt két rizsevő csalóval találkoztam .200+-os ping és 80/2-es kd . Szerintem kamu ez a tisztogatás csak bedobnak néha egy posztot róla aztán ennyi . Simán lehet olyan rendszer mint pl a Pubg-ban , hogy a játékban kapsz róla visszajelzést ok megfogtuk és ment a bann .Egyáltalán 100+-os pingel ne lehessen már feljönni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!