Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13390 üzenetére
Jogos. Bár ennek ellenére még is azt kapom a fejemhez, hogy vacak összetákolt rendszerem van... Mondjuk egyszer a napokban úgy fagyott ki a játék, hogy konkrétan az egész gépet befagyasztotta.
Kipróbáltam a szerverátállítást: amerika - 2 meccs fasza, kilépek, európa bepipa, első meccs felénél ledob..
(#13389) spanglee001: Pl a Battlefield 5, Borderlands 3, Red Dead 2, ráadásul ezeket nem lowra állítva játszom, és még fizika is van bennük. Vagy legalábbis több, mint ebben, mert az hogy egy dobozt odébb lehet lőni, ezt már a 2007-es részben is meg lehetett csinálni.
Ez a játék továbbra is a túlkoros Quake engine szénné szedett változata, a shaderek tartják össze, a CoD szinte mindig is ilyen volt. -
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13385 üzenetére
Ezeket mind megcsináltam régebben is, általában egy darabig működnek, majd jön egy update a készítőktől és hazavágja az egészet. Én ebbe untam bele múltkor, és jeleztem is, hogy még egyszer vagyok hajlandó újra letölteni a játékot, amit meg is tettem. Ami azt illeti, 2x is, mert a Win újratelepítés miatt megint le kellett. És aznap miután felraktam, még csak az se lehetett, hogy össze akadt volna valamivel a játék, mert még update sem jött ki hozzá. Gondolom a készítők nem szívesen fizetnének nekem, ha az újratelepítések miatt hamarabb elhasználódna az ssd-m (mondjuk ezt rájuk bizonyítani is szép feladat lenne...).
-
BandiHUN
veterán
válasz
Hege1234 #12965 üzenetére
Semtex,Thermite,hátrálás
Vagy ha hátrálsz,számítasz rá,hogy megugrik feléd,és szabaddá válik a lába,így lefelé célozva hátrálj.Plusz időt is nyersz vele,hátha felbukkan egy csapattárs mögötte és lelövi.Aki jól használja,az piszok g..ci tud lenni vele.Felugrásból is lelőhető,kilátszik a feje.Avagy mögé C4,bumm.Vagy inkább hátraarc,lefutod,és gyorsan megfordulsz,ha megindul,lelőheted,ha nem,akkor lesz helyed mellé gránátozni/mellélőni rakétát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest