- Epson nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Hi
Warzoneban a loadoutok szerkesztesenel futottam be e olyanba, hogy nem enged bizonyos fegyvereket egymas melle tarsitani.
Pl assault rifle + shotgun
Van egy Kilo 141 + "dumdum" shoti buildem
Szerettwm volna csinalni egy AUG + ugyanazt a shoti buildet egy masik slotbaBerakom Augot amelle csak kispisztolyt vagy meleet enged valasztani, shotit nem
De ha a Kilo 141 helyere rakom be a masik buildben az Augot, ott szepen megvannak egymas mellett
Mi lehet a difi? Perkek is ugyanazok pedig....
-
Kobe
veterán
Hi
Gondolkodom azon h beszerezzem e a teljes gamet ne, igazabol warzoneal szoktam potyogni, tdm meg br modban
Kerdes a teljes valtozat 18K ert ad e annyi tobbletet h koca jatekoskent is megerje?
Fegyverek erdekelnenek max, a tobbi battlepasses baromsag meg egyebek annyira nem.
Cold wart probaltam az ingyenes idoszakban de az nagyon nem adta -
Kobe
veterán
gondolkozom hogy megveszem a full gamet, a warzoneban nem adja annyira a lassú pityufejlesztéssel.
Lesz valami akció mostanság rá, vagy hol lenne érdemes levadászni ? -
Kobe
veterán
válasz Dragon3000 #15615 üzenetére
az OK h az alapjáték mérete csak 20-30%al nő, de minden alkalommal ekkora frissítéseknél rimánkodni hogy lejöjjön, mert server és sávszél az már ugye nincs hozzá
Én pl origin / epic / steam frissítéseket és gameket simán töltök kb 60MB/s-el, ezek a 30 gigás csomagok meg jönnek 1-2 MB-vel max (csak a referencia végett)
a másik hogy nagyon elcseszett hozzáállás hogy a legtöbb játékost bevonzó ingyenes játékmódhoz szedd le a full tartalmat még akkor is, ha a büdös életben nem veszed meg. Egy normális fejlesztő ezeket szépen leválasztja, és nem szivatja a usert a maradék 140-150 GB-al, ami egyébként is potato serverről kéne hogy lejöjjön....
ez sajna megint az az eset amikor a marketing osztály felülbírálta a fejlesztőket, architekteket, merthát a bevétel....simán elfért volna ez úgy is hogy kedvcsinálónak, 20-30GBos warzone editionbe, és ha kedvet kap az ember és megveszi, úgyis letölti a maradékot hozzá
ezzel én sajnos nem tudok azonosulni, annyira nem jó játék azért hogy ilyennel kilóra megvegyenek -
Kobe
veterán
Ha a jovo egy kb 10,max 20 gbos "single addon" jatek felduzzasztasa 250 gbra, tok feleslegesen, akkor ott kvanagy problemak vannak
Eleve a full jatekhoz nem tudom hova lehet havonta 30-40 gbot hozuaprogramozni amikor a patchek joresze meglevo allomanyokban a konfigok allitgatasa kb
Nem rosszul, nem kvaszarul hanem konkretan iparag bohocai szinten szarul van optimalizalva az egesz, ez normalis kiadonal max 50 gigan elfer -
Kobe
veterán
En is letoroltem a gamet.... 2 honapon velul a masodik 30 gbos pstch, nonszensz. Egy dolog h a terras SSD n van boven hely, de 1db ingyenes jatekmodra ne aksrjon mar egy kisebb ssd t kovetelni maganak....
-
Kobe
veterán
Lehet en vagyok a hulye a gamehez (biztos), de a rsngletran haladgatasnak mi a legjobb modja? Azt latom hogy olesbol nem nagyon jon a cadh / xp, ezert altalaban mindig a daily challengeket nyomom + be van aktivalva par normal challenge is, palyara dropolas utan meg rogton a scavengeres contractokkal kezdek
-
Kobe
veterán
olyan gondom van a warzoneal, hogy a játék grafikája olyan mintha egy masszív 1.0-s blurt raktak volna a teljes képre.
full életlenopálos a grafika de már a menüben is és a pályán is
RTX csinálhat ilyet ? már leszedtem minden graint emg motion blurt meg hasonló hülyeségeket nullára de még mindig életlen az egész -
Kobe
veterán
Erosen gondolkozom hogy a game megy a lecsoba
Csak a warzone reszet tolom, de az alap 90gb letoltes +30gb patch majd meg 9gb patchet nonszensznek tartom, foleg hogy patchrol patchre csak jatszhatatlanabb..... Nekem tegnap pl shadereket es texturakat nem toltott be, volt hogy a repulo helyett mar a bevezeto vidiben is 4 ember ult a levegoben...... Es 180gbnal 1 palyarol beszelunk.... Nonszensz -
Kobe
veterán
az új frissítés csak nálam bacott oda kb 10-15% ot minuszba a grafikai teljesítményből ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook