- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz prokxy #14003 üzenetére
pont ezért hagytam abba az online gémelést.....
nagyon kicsi a határ a csaló vs pro player között... ink nem foglalkozom ezzel már... én is elmondhatok pár év PVP-ét a hátam mögött.. elég volt.. meghagyom ezt másoknak..
számomra a WZ is élvezhető volt... 1,5 hétig... jött egy kerek pecs és kresselések, godmodeonplayerek stb...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ScomComputer #13934 üzenetére
ez érdekes... hm
ping-ed mennyire változott ezáltal?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dragon3000 #13840 üzenetére
ez mükszik WZ-ban is?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz BITBOYS #13457 üzenetére
tehát egy bakelitlemez...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #13454 üzenetére
ettől kerek a világ....
-
- = Zk = -
félisten
válasz nanorambo #13409 üzenetére
vele is egyetértek...
3 kör, mindben csaló, és offolja a gémet arra a napra.. aztán arra a hétre stb..
én is így szálltam ki a WOWs-ból... 1-2 copórollert elfogadok. nem vagyok lelőhetetlen.. nem verem az asztalt és fogom a hangra vagy a játékos kempelésére mint rizsriszpekt csinálja... kabaré az a csávó.. dehát.. ezért pénzelik..
szal most várok a WZ-vel... hátha lépnek valamit..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaitouP #13345 üzenetére
kikerült a trio mód is tudtommal?! nem írják, ellenben neten olvastam
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #13267 üzenetére
ez igaz lehet warzonre-ra is?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz prokxy #13262 üzenetére
fentebb írták, hogy a "egyszer fent-egyszer lent" elvet körönként csinálja a gém.. nemtudom ,ebből mi igaz
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #13254 üzenetére
lehet ez a baj... elindítottam a progit, és közli velem, a 26,6GB-ból csak a fele elérhető... ha jól értelmezem.... pedig csak 1 gémet futtattam vagy 40-45percig...
kezdem nemérteni a progit..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz BandiHUN #13247 üzenetére
32gb nem elég egy gépbe?!
és ugye 1-2 érdekesen megírt gém miatt, NEM lehet kikapcsolni a lapozófájlt, annak ellenére, hogy...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz kovsol #13234 üzenetére
kezdek a tuningra gondolni.... 1éve így használom, eddig probléma mentesen... rálesek... hm
-
- = Zk = -
félisten
válasz lacus83 #13231 üzenetére
nVidiám van...folyamat kikressel...
-
- = Zk = -
félisten
egy nap alatt felhúzta magát, van ilyen ...
van, hoyg rohadnának el" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #13125 üzenetére
nekem az se segített...
-
- = Zk = -
félisten
válasz shotika #13123 üzenetére
az a BNZ akármilyen hibaüzi?!
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz BITBOYS #12906 üzenetére
igen... akkor naponta 1x futottam ilyenbe.. most?! körönként ettől halok
-
- = Zk = -
félisten
ezek az OP helis-killerek... nullfizikás járművek?! agyfax....
betonfal mögött kuskulok, de a rotor átvág a betonfalon is... és vígan kiszáll, tíbegel és elrepöl... haggyuk már
asszem lehet jegelni a gémet a köv pecsig..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz redingitell #12781 üzenetére
neeeem... a 4 főst harangozták... és elvették a 3 fős megoldást... duo sincs.... BR solo vagy BR4 fős....
jah, a lódáut 10k.... 4 ember iszonyat hamar összekapja (nem 1x láttuk, hogy hívják le a lódáutot úgy, hogy az első kör még el sem indult)... 3 emberre 8,5k, 4re 10?!... nevetséges kezd lenni ez az egész..a BR rész.. nemtudom, a fő szálon mi a helyzet...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
áhá.. így már értem, merre hány méter
-
- = Zk = -
félisten
Szerintem még mindig kevés.
warum?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
egyre jobb
márcsak az indok érdekelne, miért.... ezt nehéz lesz a koronavírusra fogni.. bár... ezektől minden kitelik" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
sok ilyen volt, de annál több ahol nem... BC2, BF3.... alig találkoztam efféle "adminokkal"....
én valamit, valahogy ide, WZT-ba is beleintegrálnék, mert..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz dombi81 #12499 üzenetére
azért az furi, mert nem vagyok nagy kodos...
BF3-4 stb... cod 4 pár hónapig haverokkalde azért amikor kijött a WZ, volt sikerélményem/ünk... fájt közben hullottunk, 5 győzelmet összehoztunk haverokkal a 1,5hét alatt... volt, hogy egymás után 2 is beesett... a fegyók nem változtak, elméletileg ugye... jött a pecs és onnantól grafikai bugok, magas ping, felfoghatatlan halálozás...
3an felvagyunk fegyverezve, állig, saját loadouttal, és jön egy fő és legyalul minket... egy stock lmg-vel.... és lőttük, hárman...
egy 20as scar, kék épphogy knokkol egy faszit... előttem kúszik 10-15 méterre, és a full tárból, fejre célozva 14! kell, hogy meghaljon...
ekszkjúzmi, vat?!
kulákról nem is beszélve....(#12514) lowzor
áhá.... persze, amikor adja, akkor a szkóp nélküli fegyó is baxó... de nemár, hogy 20 lőszer nem elég a scar-ból?! testre... még knokkra sem...
persze, célozzak fejre...de azért a 7.62?testre?! és minden skúló betalál, mert ADS...aztán visszafordul és ratatatata és knokkol... köszi.. hagyd, majd nyomom a C-ét brástya.. ne gyere értem feleslegesen...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #12496 üzenetére
well, figyelek....hogy kell "rendes fegyverekkel játszani"?!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
1,5 hét alatt nagyon sokat változott a WZ.... hacsak RPG huszárok lennének... hm...
-
- = Zk = -
félisten
tennél fel nekem egy videót, ahogy játszol aim assist nélkül 1-2 WZ mecset?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz tupacamaru #12165 üzenetére
WZ only nálam is... nincs alapjátékom
-
- = Zk = -
félisten
játszhatatlan... 2-3 körönként kivág... God Playerek... iszonyat lag... kösz.. én ezt offolom egy időre...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cheesus #12119 üzenetére
nekem még meg sincs, lassan lvl 100 vagyok...
igaz, WZ only...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz danilla #12046 üzenetére
nekem pecs óta nagyon ratyi... grafikai, hang bugok.... iszonyat ping.. játszhatatlan szinte... előtte nekem is voltak efféle "élményeim"
crossplay.. hátigen.. egy dolog zavar benne leginkább.. hogy én PC-én nem kapcsolhatom ki/be... nem dönthetek erről...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
mennyire van összefüggésben az általam játszott grafikai beállítás az internetemmel?! 1440p ultra és egyszerűen folyamatosan 54+ os a pingem 2-3 kör után.. leveszem FHD-ra akkor meg fél kör alatt kikressel a gém...
rendszeresen hang eltűnik, grafikai bugok....
vagy egy szervertúlterheltség lehet?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz jozefgucci1 #12004 üzenetére
áh... értelek..
am igen, meglepett, hogy .ru oldal... de ok... értem...
hát én ennyit nem szenvedek vele.. ráér EU szeróra is ilyen olcsón később" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz jozefgucci1 #11993 üzenetére
nem működik
-
- = Zk = -
félisten
nálam is ez van... 2 körönként dobál
egyetlen megoldás született, ha csapatba megyünk és hozzám joinolnak spanok... amúgy, ha én joinolok vkihez, 2-3 kör és nyekk.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
már bocs, de neked milyen lőszereid vannak, vagy mi? nekem a full táras, ládából felvett, kék P90 nem öl/sebez ennyire... vagy ez HC?!
mert oké, nekem is 35 a pingem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
kissé viccesek a játékmenetek WarZone-ban az utolsó pecs óta.....
egy fekvő, kúszó (downolt) muksóba 20! (kék, szkópos scar L) lőszer kell, hoyg meghaljon... tőlem 8 méterre!! TESSÉK?!
egyeseknek olyan pajzsuk van, egy rakéta nem viszi át.. komolyan... 6 méterre elémugrott egy koma, mellkasba kapta az rpg-t, tőlem, erre knokkos... ekszkjúzmi, vat?!
folyamatosan szenvedek a grafikával.. elállítódik.. bugol... 2 újraindítás, shader restart, anyámpi.ja sem segít néha...
olyan pingek vannak, csak lesek... pecs előtt a 27-35 megvolt kényelmesen... most?! 47-89-125...
pecs előtt volt sikerélményem... élvezetes volt a WZ...de most? mmh..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pulffy #11820 üzenetére
persze, de eddig is befutottam, nem kocogtam... W+Shift.... átnyomtam az asztalomon...
azzal is egyetértek, hamarabb kell elindulni.... de gyorsabb a füst... futva SEM érek ki belőle... azért futva legyen már egy kis sanszom rá, hogy...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
az első kör szűkülése 5perc volt, most 4....
nekem ez a loadout áremelése is kicsit szemöldökborzoló...
-
- = Zk = -
félisten
válasz boogie84 #11813 üzenetére
igaz, de HC-re bmi jó.. lsd BF3/BC2 stb... én pl onnan ismerem a HC szerókat....
más.
gyorsítottak a gázfelhőn? futok, és nem érek be... tehát gyorsabban jön a gázfüggöny, minthogy futok... wtf?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #11803 üzenetére
rálesek, köszi
de "csodát" nem várok ofc....(#11804) boogie84
Most már valahogy így is gyengének érzem, pedig stabil..
nekem erről nincs sok tapasztalatom ,max anyni, hogy egy 20 táras alap scar pl kevés az öléshez.. ami érthető, valahol... de hogy knokkolni is "alig" tud... pimpelve még oké, de attól sem vagyok annyira hanyattesve..[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #11725 üzenetére
M3 táposabb, be kel llássam... csak bas..ik ölni.. max knokkos... M4 detto....
Scar az ami úgy ahogy.... de mozgékonyabbak az M fegyók. .ez tény...
-
- = Zk = -
félisten
persze, 8,5k nagyon kellett emelni az árát... de az a qrva crossplay benne maradt gondolom...
-
- = Zk = -
félisten
kipróbálom, köszönöm...
M4A1 és egy M13 nincs véletlen? warzonre only-ra...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #11721 üzenetére
ezt nézem napok óta, bakker...
bújom a sztrímereket, márakiket, hogy miféle fegyóbeállításokkal tolják....
de csinálok róla képet mindenképp..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz speed3456 #11715 üzenetére
nem input lag, rásegítéssel lőnek.... persze sokan vallják, hogy kikapcsolják.... nézd meg a linkelt videót Xeals től ,fentebb.. PS4... az AUG konkrétan meg sem röccen.. náéam, PC-én nem ilyen stabil, akármit teszek rá...
-
- = Zk = -
félisten
gyárilag ilyen ez a fegyó pimpelve? semmi remegés, kitérés.... mintha makrózva lenne.. hm
én alig birom egyenesben tartani az M4/13 stb fegyókat ... holott az egér+bill... PC..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gigi01 #11522 üzenetére
mert a kontisok jóval több/nagyobb segítséget kapnak a "szétcseszéshez"... spectator módban gyönyörűen látszik, hoyg az auto-aim kíséri végig az enemyt és ilyen hasonlóságok... amit anynira nem bánok, mert persze, elférünk egy mapon bőven, csak... kissé frusztráló, hogy én körbespray-zem a karaktert, ő meg csak rajtamtartja könnyedén és legyalul... csalókról nem is beszélve, abból is akad pár... de szerencsére "nekem" annyira sokat nem dob be...
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaitouP #11508 üzenetére
hát, nemértem...
PC... sima WZ játék, nem vettem semmi mást... se SP se semmi.. free player vagyok... ennyi..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
sehogy nem engedi kikapcsolni a crossplay-t....
enable or cancel.. és visszalép...
de bezzeg ottvan, hogy "később is kikapcsolhatod Brástya"...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaitouP #11487 üzenetére
értelek...
de..
ha a játékban offolod, hogy kontrolleres playerek, nem indítja el a játékot... még a solo-t sem...tudom, mert kipróbáltuk...
és mind a 3an bill+egérrel toljuk, PC-n... nem enged tovább, be kell kapcsolni, ugyanis a gyorsabb keresés miatt hivatkozik errre..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Roland861010 #11483 üzenetére
Azt amúgy nem lehet be állítani hogy tartozás közbe levegye a scopot!?
vagyhogy kilehessen kapcsolni a kontrolleres játékosokat..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz A_ScHuLcZ #11414 üzenetére
engem folyamat kirak, még az exe is leáll...
-
- = Zk = -
félisten
hellóka
Warzone.
lehívom a loadoutomat, custom lodaout és ledobja nekem a stock fegyóimat... ez valami bug akar lenni, hogy nem jegyzi meg csak nagyon ritkán?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!