Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten

x7
nem tudom, hogy kerulnek a jatekba ilyen fegyverek
a fegyver skinje felig hianyzik (mint a kepen) -
PaJa1
őstag
Valaki egy órácskát játszani esetleg gamerangerrel?
42es szintű vagyok. Most szereztem Sledge bunkerjének a kulcsát, Visszaúton Moe és Marley-t kell levadásznom, ketten elég kemények, elkél a segítség. -
MMIK
csendes tag
-
PaJa1
őstag
83at az amúgy 6os tárhoz.
Amúgy nem lenne egetverő durranás. Nekem most 420at sebez a revolverem és már megvan 30 valahány óta, ráadásul plusz 200 % jár a meelehez vele
linkelem ha hazaértem.A rakk eregető szörnyet meg csak lőni kell szemen és szájba. a madarakat meg menet közben lelőni mikor rádrepülnek. könnyen halnak
-
Womb
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ja, hogy a Skagzilla!
Hát őt pár szintlépés után mentem kinyírni, mikor már elég szép fegyverarzenállal rendelkeztem.
Azon kívül le lehet szedni Sniperrel is, de ahhoz meg kell halnod egyszer, hogy az arénán kívül legyél. Az arénába vezető hídról leugrasz a balra, és a kerítés résein át lövöd az állatot. -
-
BalaNce87
addikt
2
-
BalaNce87
addikt
Azt a rohadt nagy szörnyet hogy kéne kinyírni, mert a fegyvereim alíg sebeznek, tudom hogy elől szinte semmit nem sebez neki, de a seggét is alíg lehet eltalálni, mert egyből megfordul, a szájába meg ugyancsak nehéz belőni, mert csak az ad criticalt.
-
qdak
addikt
-
Womb
senior tag
Ezt Dahl Headland pályán is megtudod csinálni. Először kinyírod a banditákat, utána annyiszor fosztod ki a pályát, ahányszor csak akarod.
Ez érvényes Lucky's-nál és a tartályos területnél, ahol két piros láda is van.
Sokszor órákig csak azzal szórakozom, hogy ki-be lépkedek és fosztogatok
New Haven meg tényleg heaven, órákig képes vagyok egy jó fegyverért újra tölteni a játékot. -
Zolás
addikt
Na ujrakezdtem a sniperes csókával. És találtam egy fajin bugot is.
Amikor Dr.Zed kiadja az első küldit ki kell nyirni a dögöket a kapuba. Ha továbbmész ahhoz a részhez ahol a kövi küldibe ki kell nyirni pár banditát akkor simán bemehetsz a táborba mivel még egy bandita sincs ott. És ott van a piros láda a pálya közepén amit ki is nyithatsz és kifoszthatsz. Aztán felveszed a banditás küldit lenyomod a banditákat és még1x kifosztod. Ingyen cuccok
-
Zolás
addikt
lvl50 a teteje eddig. Nemsokára jön valami zombis pályarész hozzá de a szintet itt se emelik meg. Pedig első végigjátszás után hamar megvan az 50es szint utána meg unalmas egy kicsit. Megállsz 50monsztával szembe és csak nyomod a gombot és hullanak mint a legyek. Amolyan megtorló leszel a végére

-
MMIK
csendes tag
Ha hálózatban jászol akkor felemeli nekem előszőr 200 lett most meg már végtelen.
Csatlakozz egy lv50-es szintü csapatba ott ha meghúzod magad és nem akarsz lövöldözni akkor pár szintet is ugorhatsz néhány perc alatt.Én a végigjátszás után így próbáltam ki minden karaktert -
qdak
addikt
mennyi a max szint ?
most 25 nél vagyok, igy már kicsit más a játék, mondjuk nem értettem hozzá és kicsi szintel válaltam vmi hard missiot szivtam is sokat.vki tudna 1 olyan térképet ahol a küldetéseket adják rajt legyenek mert ha jol látom azt nem mutatja mindent a térkép de le7 csak béna vok

-
PaJa1
őstag
Van a játékban 10 claptrap, akiket ha megjavítasz akkor az 1. végigjátszás során adnak táskanövelőt.
Itt a lista, leírással
Sledge's Safe House 14 960xp, +3 Backpack SDU
Lost Cave 15 1020xp, +3 Backpack SDU
New Haven 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Tetanus Warren 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Crazy Earl's Scrapyard 22 1440xp, +3 Backpack SDU
Krom's Canyon 25 1620xp, +3 Backpack SDU
Trash Coast 27 1740xp, +3 Backpack SDU
Old Haven 28 1800xp, +3 Backpack SDU
The Salt Flats 29 1859xp, +3 Backpack SDU
Crimson Fastness 30 1920xp, +3 Backpack SDU -
sasa134
addikt
sziasztok, az lenne a kérdés, hogy a backpack-em kapacitását hogyan lehet növelni? biztos triviális a dolog, de nem sikerült rájönnöm még...

köszi előre is!
-
Womb
senior tag
Ha véletlenül úgy helyezkedik ez az ultrapsycho, akkor sajnos nem menedék a gödör, teledobálja gránáttal.
Ki kell menni, és lőni a fejét ezerrel, közelről.
Már többszöri végigjátszás után ez a módszer vált be, legalábbis nekem.
Nagy tár, gyors tüzelés, gyors újratöltés.
Bármikor visszamehetsz a pályára, ott fog várni ez az izé, kidolgozhatod a legjobb módszeredet.Szerk:Ez egy kicsit kioktató hangvételűre sikerült, de nem annak szántam.

-
Lamair
aktív tag
lenne egy kérdésem van ez a küldim: Bandit Treasure: X Marks the Spot most itt mitis kell? elveb megvan, de nemtom hova turniteljek vissza:?

-
qdak
addikt
baszzus mit szivtam bementem vmi hejre 4-5 fejestöl sniperrel nem fekudtek ki akin páncél volt, nem tom mi alapján csinálja a játék most csintem másik kuldetéseket, most meg 1-2 fejestöl fexenek, elötte ha 20x nem kezdtem ujra 1x se

-
MMIK
csendes tag
Elmennék a Gameranger-en old haven-be lv50-es szintre ha valaki játszik ott írja már meg
-
mad1
veterán
Jaja egyrol beszelunk
....A kocsog bedoballja a granatjait a godorbe akkor van para. -
PaJa1
őstag
Hát ha Sledge-ről beszélünk akkor szerintem igen. Ugye ő az a nagy sisakos állat aki gránátokkal dobál egy kör alakú arénában ahol a bejáratnál van 1 kis gödör egy kis kerítéssel meg dobozokkal és az aréna oldalából kis baltadobáló törpék jönnek? Ahol a végén a középen lévő lógó konzollal tudod felhozni az artifact-et.
Ha már a kis gödörbe beesel a kerítés mögé akkor is jön mindenki, a kicsiket lelőttem szépen 1esével kiugárlva a gödörből majd vissza a lukba, végén sledge-t is hasonlóan nyírtam ki. A gránátok közül kb 1 sebzett engem, rossz helyen voltam, nem mentem vissza a lyukba, az kemény volt

De ha nem is erről a nagy darab fickóról van szó akkor passzolom a kérdést egyelőre.
-
tome.jr
addikt
Egy jó kis filmet kéne a játékból gyártani mondjuk az Industrial Light & Magic-nél.

-
dunc
nagyúr
Változatlanul rohadt jónak tartom a játékot,a Zombis dlc jön pc-re?
-
mad1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a fegyver skinje felig hianyzik (mint a kepen)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
linkelem ha hazaértem.