Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Most értem a végére a pt1-nek. A vége kicsit el lett cseszve, valami ötletesebb befejezést is kitalálhattak volna. Kíváncsi voltam a pt2-re ezért belefogtam bár kicsit húztam a számat, hogy ugyanazt mégegyszer.... Az első pár bandita szinte öngyilkos lett a fegyverem előtt olyan könnyű volt őket leszedni, viszont a 4. küldinél amikor meg kell javítani a healing automatát, olyan skag mászott elő az egyik odúból, hogy alig győztem rohanni előle, az eddig csodafegyvernek hitt cuccaim sz@t sem értek ellene. Jó lesz ez a pt2. Brutál erejű és új külsejű ellenek
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével. 
Valaki esetleg nyomja már a pt3-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével.