Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Már van 6os cuccom a soldierhez is. Corrosive és shock elements.
Ma kihivott duelre egy igazi csiter
El se hiszem ha nem velem történik.
Ugyanugy lvl 50 volt mint én csak a csajjal nyomult . Addig csapkodott hogy belementem a duelbe. Na mire egyet lőttem volna már meg is haltam
. Még körbe se vett a pajzs meg semmi extra lövés se dördült és vége is volt. Na mondom anyád büszke lehet rád.
Ezt megcsinálta a lvl50es room nyitó hunter csávóval is az meg olyan ideges lett hogy kikapcsolta a gépét szerintem. Bakker ebben a játékban csalni szerintem kegyetlen hülyének kell lenni hozzá.
Onnan gondolom hogy csalt mert amikor ugymond lelőnek lesz egy hosszú csik az életedből ami visszafelé csuszik és ha közbe ölsz akkor életbe maradsz. Persze duelbe ha idáig lőnek akkor vesztettél és vége a duelnek azt annyi. Na ez a csik rögtön nullára ment!!! Egy másodperc alatt!!! Namost 1150es pajzsom és 900as healthem van. Nekem nehogy valaki azt mondja hogy a csajnak van akkora skillje hogy ekkorát üssön
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.Sajna nincs egyetemista ismerősöm. Pedig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen program, ami...?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
El se hiszem ha nem velem történik.
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.