- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Már van 6os cuccom a soldierhez is. Corrosive és shock elements.
Ma kihivott duelre egy igazi csiter
El se hiszem ha nem velem történik.
Ugyanugy lvl 50 volt mint én csak a csajjal nyomult . Addig csapkodott hogy belementem a duelbe. Na mire egyet lőttem volna már meg is haltam
. Még körbe se vett a pajzs meg semmi extra lövés se dördült és vége is volt. Na mondom anyád büszke lehet rád.
Ezt megcsinálta a lvl50es room nyitó hunter csávóval is az meg olyan ideges lett hogy kikapcsolta a gépét szerintem. Bakker ebben a játékban csalni szerintem kegyetlen hülyének kell lenni hozzá.
Onnan gondolom hogy csalt mert amikor ugymond lelőnek lesz egy hosszú csik az életedből ami visszafelé csuszik és ha közbe ölsz akkor életbe maradsz. Persze duelbe ha idáig lőnek akkor vesztettél és vége a duelnek azt annyi. Na ez a csik rögtön nullára ment!!! Egy másodperc alatt!!! Namost 1150es pajzsom és 900as healthem van. Nekem nehogy valaki azt mondja hogy a csajnak van akkora skillje hogy ekkorát üssön
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.Sajna nincs egyetemista ismerősöm. Pedig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El se hiszem ha nem velem történik.
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.