Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)
Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő