Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17978 üzenetére
Semmilyen szinten nem rakhatjuk a kettőt mellé.
A T6 Max a D fine ellen se tudott küzdeni.
Videó alapján a Woofer egy 7 cm-s ami a T6 maxba van. Az Uboom X 2x10cm így a egy Uboom X vs 2x T6 Max csata egyértelműen lehetne érezni hogy végződik. És ez csak basszus a hangminőség, magas hangok és akku időről nem is beszélve.
Szóval 2 darab T6 Max ára annyi mint egy Early Bird Uboom X. Ha valami rosszul szól alapból hiába lesz sztereó a hang nem lesz jobb.
Miért jobb 2x annyi basszus 0 közép és magas tartományal?
Persze ha van lehetséged megveheted akciósan ha nem tetszik tovább adod. De írtam én nekem volt pár hónapig túl is adtam rajta nagy részt csak a polcon fogta a port. Hallgatni nem tudtam mert nem hozta azt a szintet ami élvezhető lett volna.
Arról ne is beszéljünk 50-70 százalék között is képes torzítani. Teljes hangerőn el tűnik a basszus és nem igazán hordozható. Akkor érdemes kicsit hozzá rakni és venni egy Soundcore Boom 2-őt ami volt 90 euró is akciósan.
Xtreme 2 tulajdonos ismerős is azt mondta nincs jó hangja a T6 Maxnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest