Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
soha nem voltam nagy zenehallgató, de most, hogy kertes házba költöztem, és rengeteg dolgom van kint, felmerült bennem az igény egy BlueTooth hangszóróra!
Igazából azt sem tudom, merre induljak? Mire kell figyelni?
Mivel kültéren használnám, gondolom kell neki (kell neki?) valami IP védelem.
A terület nem nagy, és szomszédok is vannak, így a monumentális falak helyett inkább a könnyen hordozható változatokat részesíteném előnyben, de nem a zsebrerakhatóakat.Első tanácstalanságomban a MediaMark-ban néztem körül, és ott a JBL 4 változatát néztem ki, de az árukon kívül sok különbséget nem látok közöttük: Flip 6 (45eFt), Charge Essential 2 (50eFt), Charge 5 (55eFt), Xtreme4 (140eFt). Míg az első 3 gyakorlatilag ugyan annyiba kerül, a negyedik majdnem 3x annyiba kerül! Azt is kifizetem, ha azt mondjátok, hogy azon kívül minden pénzkidobás persze, de nyitott vagyok más megoldásokra is, így örülnék minden tippnek!
Alapvetően nem szeretném sokáig húzni, így olyat keresnék, amit itthon 1-3 napon belül be tudok szerezni!
Hardveraprós dolgokra is nyitott vagyok, de egyrészt az új termékeket favorizálom, másrészt ott annyi minden van, hogy esélyem sincs onnan kiválasztani a nekem valót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest