- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18970 üzenetére
Dolgok nagy része kínai. Majd meg látjuk vagy pont akció lesz. 😅 A USA vám Kína ellen szól de mi EU vagyunk.
Mivel a usába csökken a kereslet így több készlet lesz amit el kell adni akár akciósan is.Bár már láttam kínai vállalkozókat akik csődről beszéltek. Nyilván egy átlag amerikai sokkal nagyobb vásárló erő mint mi kis magyarok.
A youtube is az alapján fizet milyen népnek hirdet.
Elég meg nézni a Amerikai Youtuberek mit engedhetnek meg maguknak. Lamborghini Revuelto matt feketébe házhoz és saját udvarba.Magyarba a legnagyobb videós se igazán van ezen a szinten.
Persze akinek Usába van pénz annak nem számít akció meg veszi a legjobbat amit kapni lehet.Kíváncsi vagyok ez Earfun és Anker márkák alatt hogy vágja a fát. Anker és összes más márka kínai mint a Tronsmart. W-King is le húzza a rolót usába.
Ha 100 százalék vám Lesz dupla áron nem fognak ezek menni. Más erős piac nincs USA hatalmas ki esés nekik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged