Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18965 üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest