Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazabol a forma vett meg.