Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Igen jó ár volt a 112 Usd. Én is úgy gondolom lehet részben az én őszinteségem és segítségem járult ehhez hozzá. Ha nem csak az én termékem tűnt el vagy sok ilyen volt akkor az csak hab a tortán.
De ne gondoljuk túl, persze az Earfun írta a amazon tesz panaszt a ups ellen. A kérdés ha a ups valóban sok amazon csomagot nem szállít ki és társai talán ez a oka bizonyos cégek nem küldik ki velük egy adott kontinensen.
Gondolom az Earfun is gyűjti az adatokat melyik cég rontja nekik a ültetüket.Csak az érdekes Ausztriába még eljut a hangszóró magyarba már nem.
nyilván nálunk itthon lehet valami baj hogy másodlagos vevő körbe vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest