Hirdetés
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
tibibi #17969 üzenetére
19 ezer volt akcióban...
Ez a "dörmögő dömötör" 19 ezerért szinte ajándék, még úgy is, hogy "(bár magas hangok nincsenek)"...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.
Annyit tudsz egy kicsit segíteni rajta, hogy ha Samu telód van, a 3rd party EQ mellé még told rá az Adapt Sound-ot és bűvészkedj egy kicsit, bár csodát azért így se várj, de meglepően több lesz a magashang (is) és egy kicsit gatyába lehet rázni ezt borzalmas gyári hangolást!Amúgy én úgy oldottam meg ezt a magashang kérdést, hogy a négy gyári magasból (inkább közép) kettőt kicseréltem hangváltós magassugárzókra! Hihetetlen, de ennek a speakernek csak ennyi kellett, brutál ahogy szól, van magas, közép és mély, nem beszélve, hogy a mélyhangokat még jobban kiemeli, hogy van rendes magashang! Ezzel a setuppal lazán jbl extreme 1/2, és az első boombox sincs túl messze
"gondolkozom egy másikon a sztereó hangzás miatt."
Én is most veszek egy másodikat a sztereó miatt, és ha lesz egy kis időm már ugrok is neki a tuningnak
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest