Hirdetés
- Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - OLED TV topic
 - Milyen monitort vegyek?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - iPad topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

francz'70
senior tag
válasz

tibibi

üzenetére
						19 ezer volt akcióban...
Ez a "dörmögő dömötör" 19 ezerért szinte ajándék, még úgy is, hogy "(bár magas hangok nincsenek)"
 ...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.
Annyit tudsz egy kicsit segíteni rajta, hogy ha Samu telód van, a 3rd party EQ mellé még told rá az Adapt Sound-ot és bűvészkedj egy kicsit, bár csodát azért így se várj, de meglepően több lesz a magashang (is) és egy kicsit gatyába lehet rázni ezt borzalmas gyári hangolást!Amúgy én úgy oldottam meg ezt a magashang kérdést, hogy a négy gyári magasból (inkább közép) kettőt kicseréltem hangváltós magassugárzókra! Hihetetlen, de ennek a speakernek csak ennyi kellett, brutál ahogy szól, van magas, közép és mély, nem beszélve, hogy a mélyhangokat még jobban kiemeli, hogy van rendes magashang! Ezzel a setuppal lazán jbl extreme 1/2, és az első boombox sincs túl messze
 "gondolkozom egy másikon a sztereó hangzás miatt."
Én is most veszek egy másodikat a sztereó miatt, és ha lesz egy kis időm már ugrok is neki a tuningnak

Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
 - Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
 - Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.