Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teclast Tablet Topic
- Változatos hardverbokréta
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totka1986
csendes tag
Annyi jót olvastam erről a boomx -ről hogy hétvégén 49k ért rendeltem egyet magyarból,ami ma még is érkezett.
Mindenféle bejáratás nélkül (0.41 firmware) egy boom plus mellé rakva valami hihetetlen mekkora a különbség.
A videókból ez annyira nem jött át,pedig elvileg mindkettő 80w..
Nagyon mélyre megy és nem mondom hogy a boom plus rosszul szól, mert megszerettem a hangját de teljesen más kategória.
Minősége érzésre egyáltalán nem rossz bár a soundcore abban azért jobb. A másik kiszemelt a Boom2 plus volt de azt 60k alá nem tudtam levenni, de egyáltalán nem bántam meg.. így fél óra hallgatás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest