Új hozzászólás Aktív témák

• SSlyTR

senior tag

Tegnap kerult hozzam egy tronsmart T7, tudom abszolute olcso cucc (ez spec 5000 forint volt szallitassal). Ennek a felso reszen levo muanyag gagyibb, mint az UboomX burkolata. A tetejen a tekerot nagyon jo erzes tekergetni. Asztalon ez az allo design eleg praktikus, keves helyet foglal.
    Viszont eleg korrektul szol, nem volt idom nagyon hasonlitgatni a tobbi hangszorommal.
    A meretet tekintve nincs tobb hianyerzetem mint az uboomL es az xb32 eseten. Nem szol annyira tissztan, mint masik ketto. A basszus eleg keves (nekem), es talan itt kevesebb, mint a fent emlitett masik 2 hangszoronal. Az eq-t erdemes soundpulse-on hagyni. MIvel ez oldalra illetve 360 fokban ad ki hangot, nem olyan konnyu jol elhelyezni, Az iroasztal alatt neki is tobb basszusa lesz es hangzas nagyot javul, nala javul a legjobban mint a masik kettonel.
    Igy elsore a rock mufaj all neki jol, ami ritka ezeknel a kicsi hangszoroknal.
    Nem sokaig lesz nalam, ma meg nyustolom. Az akksi idore kivancsi vagyok, eddig10%-ot merult kb 1 ora alatt. Es csak 30%on hallgattam.

Az uj ara magyarban 15ezer, Geekbuying eu raktartbol kuponnal 10ezer korul volt kihozhato a vacak forint arfolyam elott, igy olyan 12ezer lehet most. Szerintem ezen a szinten jobb, mint az ilyen jbl go meg tobbi marok meretu hangszoro. Hordozhatonak neveznem, kb kulacs meretu.
    Igazabol aki egy kisebb szobaban akarja hasznalni annak eleg lehet. Nekem is jo lenne, ha nem akarnek 30% hangeron is mellbevago basszust :D

Nekem ez egy eleg pozitiv csalodas volt, en tuti ajanlani fogom, ha ilyesmit keres valaki.

Új hozzászólás Aktív témák