- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hordozható bluetooth hangszórót szeretnék venni, alkalmankénti használatra szabadtéren.
Ahol használnánk, kerti parti, kempingezés, kirándulás és egyéb szabadban töltött tekékenység. Amiről használnánk az telefonon keresztül bluetooth, streamelt tartalommal vegyes zenei stílussal. Leendő eszköznek legyen élvezhető a hangja, személy szerint én szeretem, ha a mélytartomány is dinamikus. Ezért is néztem az Xtreme-et a nagyobb hangszóró lévén, viszont az méretéből adódóan nehéz, így a hordozhatság korlátozott. Hangerő nem kell nagy, pl. kempingben nem a szomszédok kiakasztása a cél.Amit ismerek, az a mindenki által ismert JBL Charger és Xtreme sorozat. A nagyobbik szimpatikusabb, de a kisebb olcsóbb és hordozhatóbb. A boltokban sajnos nem is tudok más alternatívát kipróbálni, ezért kérdezném, hogy van esetleg a kettő árkategóriájában más márka, ami jobb ár/érték arányban a fenti elvárásoknak megfelelő lehet?
Köszi!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest