Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- TCL LCD és LED TV-k
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hordozható bluetooth hangszórót szeretnék venni, alkalmankénti használatra szabadtéren.
Ahol használnánk, kerti parti, kempingezés, kirándulás és egyéb szabadban töltött tekékenység. Amiről használnánk az telefonon keresztül bluetooth, streamelt tartalommal vegyes zenei stílussal. Leendő eszköznek legyen élvezhető a hangja, személy szerint én szeretem, ha a mélytartomány is dinamikus. Ezért is néztem az Xtreme-et a nagyobb hangszóró lévén, viszont az méretéből adódóan nehéz, így a hordozhatság korlátozott. Hangerő nem kell nagy, pl. kempingben nem a szomszédok kiakasztása a cél.Amit ismerek, az a mindenki által ismert JBL Charger és Xtreme sorozat. A nagyobbik szimpatikusabb, de a kisebb olcsóbb és hordozhatóbb. A boltokban sajnos nem is tudok más alternatívát kipróbálni, ezért kérdezném, hogy van esetleg a kettő árkategóriájában más márka, ami jobb ár/érték arányban a fenti elvárásoknak megfelelő lehet?
Köszi!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest