Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17932 üzenetére
Én is azt gondolom nehezen fog ez meg jönni. Fekete péntek is lesz. Azt tudom németeknek már ki szállították már. Gondolom itt is van egy fajta szelekció. 170 uboom X van Oluv szerint plus a eredeti készlet ami szintén eltűnt.
Szerintem vagy nem volt elég hangszóró készleten vagy ami volt is inkább németnek küldték ki mint sem ide magyarba. Sajnos az amazon alkalmazottak is túl terheltek alacsony bérrel gondolom nem győzik.
Lehet jön egy új készlet uboom X Kínából és majd azt küldik ide.
De 1 hónap ameddig a hajó ide ér plusz logisztika és amazon warehouse szállítás magyarba még egy hét.
Így az 5 hét reális de mivel lesznek a karácsony előtti akciók 6.Meg néztem a amazon. De rendelést amikor a Dockint vettem. Szóval kaptam csomag követési számot és napra pontosan írta melyik napra jön meg. KB 1 hét szállítási idő.
Sajnos mivel nincs követési szám így 100% hogy a hangszóró még el se indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest