- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12666 üzenetére
Atyaég, az a 3D tényleg borzalmas
Hát nálam azért ennyire nem rossz a helyzet, simán tudom hallgatni a 3D-t, na persze EQ-val kicsit mély irányba tolva
Ettől függetlenül én sem szeretem ezt a 3D-t. Alapértelmezett beállításon, a telón Adapt Sound erősítés + EQ, na így már tűrhető.Azt vettük észre itt Upgraded Edition-nál, hogy nagyon nem mindegy a zene minősége, a T6 Plus nem válogat ennyire cserébe nem is szól olyan jól.
Ez az Evolveo tényleg jónak tűnik, legalábbis így videón keresztül....
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12664 üzenetére
Na igen, az ilyen ázsia center-es szutykoktól tényleg bármi..
Mondjuk azzal nyugtatom magam, hogy az UE árfekvésében az itthoni felhozatal borzalmas, majdnem azt mondom, hogy már-már kiemelkedő az UE ár/értéke(18 000. - 22 000.- ft.)
Nemrég a Médiaban volt szerencsém kipróbálni a kínálatot (PEAQ, Energy Sistem, Savio, LG PL2 XBOOM, stb)...siralmas.
A Sony SRS-XB23G az első amire azt mondtam, hogy ez talán hasonló mint a Tronsmart UE, de nekem nem volt elég mély a hangzása, az anyaghasználat és a dizájn meg csapnivaló, gagyi hatású, mindez 30 000-ért
Az értékelhetőbbek meg már árban a duplája az UE-nak. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12657 üzenetére
Zömében csak háttérzajnak használom (online rádió, pendrive) konyha, műhely, udvar, stb. néha azért kicsit meghajtva, szerintem erre a célra teljesen megfelel. Azért az itthon kapható BT hagszórók közül kategóriájában és ár/értékben nem rossz vétel.
Ennél az UE-nál nem mondanám, hogy annyira gyatra a magas, egy jó minőségű zenével etetve 3D-nél rátolt EQ-val felkaptam a fejem, inkább csak a csipogók hiányoztak.
De persze ez szubjektív, pláne, hogy nekem kimondottan tetszik a basszus orientált mély tónus. -
francz'70
senior tag
válasz
bepken #12651 üzenetére
Bár már megkaptad a választ, csak megerősíteni tudom, (én is kutakodtam) igen lehet. Nekem is van egy ilyen Tronsmart T6 Plus UE, ha tehetem szinte mindig PC-ről töltöm,( habár így rohadt lassan tölt) szerintem jobban kíméli akksit. Néha ha szorított az idő, akkor egy 2 amperes töltőfejjel használtam, tény, hogy gyorsan feltöltötte, de kicsit ijesztő volt, hogy mennyire felforrósodott a töltőfej.
carl18 #12654
De gonosz
Azért ez az Upgraded Edition nem olyan rossz, sőt... persze vannak korlátai, inkább a fiatalos, mai trendnek megfelelő muzsikákhoz, és a nem vájtfülüeknek ez cucc teljesen rendben van. Egy tűrhető EQ -val egész jó dolgokat kilehet belőle hozni
Az egyik ismerősömnek van egy T6 Plus, összehasonlítottuk a én Upgraded Editionommal, hát van különbség! Az UE sokkal tisztábban szól (kicsit több a magas is) a basszusok kicsit ütősebbek nem annyira tompák mint a T6 Plus-ban. Összességében nem ordító a különbség, de hallható, nem kicsit, és persze az előnyére. (pedig eleinte a T6 Plus-t akartam, de egy kis kutakodás után inkább az UE-t választottam, jó döntés volt..)<Adamsky> #12655
Nincs gond a minimum hangerővel, csak akkor ha a hangszórón feltekerem a hangerőt max-ra és a telón hangosítok -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #12649 üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontóés két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)
telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejétamúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #12645 üzenetére
Igazából nekem jó így, csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi van, honnan tudom, de ezek szerint akkor "sehonnan". Köszi az infót
Amúgy Samsung S8+ és Note10+ telefonokat használok (attól függ, hogy bent vagy kint vagyok) egy Tronsmart T6 Plus UE hangszóróval. Mind a két telónál a fejlesztőibe csak kikapcsolni tudom az abszolút hangerőt, akkor úgy néz ki bevan kapcsolva? Csak mert ennek ellenére még külön tudom a hagszórót a saját hangerő szabályozójával vezérelni -
francz'70
senior tag
Lehet kicsit láma a kérdés, de ha mindkét BT eszközön (hangszóró és pl. telefon) külön vezérelhető a hangerő, akkor honnan tudom, hogy hány százalékon hallgatom, melyik eszköz beállítása a releváns?
A hangszóróba bedugott pendrive esetén, ugye egyértelmű, de ebben az esetben...? -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12533 üzenetére
Tényleg nem volt drága, (mondjuk ez nézőpont kérdése) de eléggé megkedveltem ahhoz, hogy idő előtt galyra vágjam
Amúgy tényleg jó kis cucc, kellemesen csalódtam. Igaz, hogy a telón kicsit bűvészkedni kellett az EQ val (a gyári nem is volt elég, S8+/ Note10+) és az Adapt Sound-on is állítottam, így már egész jól szól, ár/értékben, minőségben szerintem rendben van!
Az viszont itt is igaz, mint a legtöbb bluetooth hangszórónál, hogy nem mindegy mivel etetjükBár visszaolvasva a topikot, a Tronsmart nem egy ajánlott márka, ez a T6 Plus Upgrade Edition nekem eddig tetszik....
-
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Sziasztok!
Van egy Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition hangszóróm és sehol nem találok róla olyan infót, hogy töltés alatt használható-e? Nem merem ilyenkor használni, félek tőle, hogy kinyiffantom az akksit! Van valakinek valami infója ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hosszabb bemutatón a Hunger, a horror extraction shooter
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest