Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
"- PowerAmp-et használok, amivel minden hangszóróból ki lehet hozni a legjobbat"
+1 ...még egy Tronsmartból is
Nálam a T6 Plus Upgraded Editionnál is csodát művelt, az egyik haverom (sima T6 Plus tulaj) is csak néz, hogy ez meg, hogy...Más: apropó Tronsmart, tudom, hogy itt eretnekségnek számít a megemlítése,
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet 
Gondoltam, hogy jobb lesz az élmény, no de, hogy ennyivel....
Annyi hátránya van "csak" ennek a TWS funkciónak, hogy mivel a telóhoz "csak" az egyik hangszóró csatlakozik, ezért "csak" annak látom az akksi fogyasztását , a másikét nem..
Mondjuk ha egyformán vannak feltöltve akkor azért ki lehet matekozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet