- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
francz'70 #12805 üzenetére
Te nagyjából ugyanazt csinálod amivel én is szórakoztam egyszer: kétszeresen is belemódosítasz a hangzásba, mert a lehetőség adott hozzá. Egyrészt használod a Poweramp beépített (egyébként kimondottan jó minőségű) eq-ját, és ezzel együtt használod a telefon beépített eq-ját is, amit elneveztek adapt soundnak. Én egyszer kisérletképp a Poweramp mellett még a telefonba gyárilag benne levő Dolby Atmos eq-t is ráeresztettem szegény kis Denonra. Az becsületesen állta a hangszíngyalázatot, és olyan mélyeket-magasakat tolt ki magából, hogy csak lestem. De talán jobb szó rá az, hogy elborzadtam. Az Envaya250 nem mélyszegény eq nélkül sem, azért is vettem meg mert eq nélkül tudja azt amit más hangszórók eq-val. A kisérlet elég hamar véget ért, mert a fülem nem bírja az ilyen eq orgiát.
Én megfordítom carl18 hasonlatát. Az a fuck logic, hogy egy (többszázezres) csúcstelefon mellé odateszel egy 25 ezres Tronsmartot aztán egyszerre 2 eq-val próbálod hallgatható állapotba hozni. Miközben egy Note10+ egy év alatt annyit veszít az értékéből, hogy abból HK, Bose, Denon, Marshall, Vifa hangszórót lehet venni, amik eq nélkül jobban, szebben szólnak mint egy Tronsmart 6 eq-val. És egy ilyen hangszórót nem három évre vesz az ember, mint egy telefont, mert egy komolyabb hangszóró 10 év múlva is ugyanolyan szépen fog szólni. A telefont meg cserélgeted 2-3 évenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest