Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontó
és két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejét
amúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flint 2 OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)