- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
bepken #12651 üzenetére
Bár már megkaptad a választ, csak megerősíteni tudom, (én is kutakodtam) igen lehet. Nekem is van egy ilyen Tronsmart T6 Plus UE, ha tehetem szinte mindig PC-ről töltöm,( habár így rohadt lassan tölt) szerintem jobban kíméli akksit. Néha ha szorított az idő, akkor egy 2 amperes töltőfejjel használtam, tény, hogy gyorsan feltöltötte, de kicsit ijesztő volt, hogy mennyire felforrósodott a töltőfej.
carl18 #12654
De gonosz
Azért ez az Upgraded Edition nem olyan rossz, sőt... persze vannak korlátai, inkább a fiatalos, mai trendnek megfelelő muzsikákhoz, és a nem vájtfülüeknek ez cucc teljesen rendben van. Egy tűrhető EQ -val egész jó dolgokat kilehet belőle hozni
Az egyik ismerősömnek van egy T6 Plus, összehasonlítottuk a én Upgraded Editionommal, hát van különbség! Az UE sokkal tisztábban szól (kicsit több a magas is) a basszusok kicsit ütősebbek nem annyira tompák mint a T6 Plus-ban. Összességében nem ordító a különbség, de hallható, nem kicsit, és persze az előnyére. (pedig eleinte a T6 Plus-t akartam, de egy kis kutakodás után inkább az UE-t választottam, jó döntés volt..)<Adamsky> #12655
Nincs gond a minimum hangerővel, csak akkor ha a hangszórón feltekerem a hangerőt max-ra és a telón hangosítok
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest