Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz francz'70 #12646 üzenetére

A Samsung-okon én úgy tudom, hogy ez a beállítás ki van téve a "rendes beállítások" közé (vagyis nem kell a dev. options-ben turkálni).
    A dev. options-ben gyártótól függően hol az van, hogy absolute volume v. disable absolute volume. Előbbi esetben ugye be-, míg a másiknál ki kell kapcsolni ezt az opciót, ha azt szeretnéd, hogy a hangerők szinkronban legyenek.

Nem ismerem a Tronsmart T6 Plus UE-t, de azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a "hangerő szinkront" nem támogatja. Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?

Az a baj, hogy ha nincs szinkron, akkor tényleg csak ezt tudod tenni, amit Lami66 is írt. Vagyis vagy a telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
    Szerintem nagyon prosztó megoldás, engem anno nagyon idegesített, mikor kiderült, hogy bizonyos Emui (a Huawei rendszere) verziókon ez a funkció egyszerűen nem működik (döglött volt a gomb a dev. options-ben is).

Új hozzászólás Aktív témák