- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
A Samsung-okon én úgy tudom, hogy ez a beállítás ki van téve a "rendes beállítások" közé (vagyis nem kell a dev. options-ben turkálni).
A dev. options-ben gyártótól függően hol az van, hogy absolute volume v. disable absolute volume. Előbbi esetben ugye be-, míg a másiknál ki kell kapcsolni ezt az opciót, ha azt szeretnéd, hogy a hangerők szinkronban legyenek.Nem ismerem a Tronsmart T6 Plus UE-t, de azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a "hangerő szinkront" nem támogatja. Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
Az a baj, hogy ha nincs szinkron, akkor tényleg csak ezt tudod tenni, amit Lami66 is írt. Vagyis vagy a telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Szerintem nagyon prosztó megoldás, engem anno nagyon idegesített, mikor kiderült, hogy bizonyos Emui (a Huawei rendszere) verziókon ez a funkció egyszerűen nem működik (döglött volt a gomb a dev. options-ben is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest