Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
torpe23torpe
csendes újonc
válasz
zolikaDB #5998 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. Az ALDI és LIDL nonfood termékeit egyébként is sokat vásároljuk, de ezt még nem is láttam. És tényleg szó nélkül cserélnek mindent, ezt tényleg érdemes megfontolni.
Kísértetiesen hasonlít egy SENCOR-ra egyébként
Valaki próbálta már esetleg akár ezeket, akár másikat?
Erről olvastam több jót:
Mac Audio MRS 555,
RMS 30Watt, Zenei teljesítmény: 100 Watt mélysugárzó 16,5cm, magas sugárzó 5cmÖsszevetve mondjuk a Sencor-ral a kialakítása is teljesen más, abban 2 közép sugárzó + 2 magas sugárzó van. Nem nagyon tudom, hogy ez a gyakorlatban milyen különbséget jelent
-
zolikaDB
veterán
válasz
torpe23torpe #5997 üzenetére
-
torpe23torpe
csendes újonc
Sziasztok!
Hordozható nagyobb méretű hangszórókkal (hangfalakkal) kapcsolatban vannak tapasztalataitok?
Mac Audio MRS 555
SAL PAB 20A
Navon NPS-130 RED
Trevi XF 950
stb...Guglizva a témát elég kevés cikk foglalkozik ezzel a témával. 1-1 vásárlói véleményt lehet itt-ott találni, de kevés az összehasonlítási alappal rendelkező ember véleménye.
Az edigital kínálatát nézegetem 15-45.000,- Ft között. Felhasználás 70% otthoni zenehallgatás és karaoke gyerekekkel olyan hangerőn amit egy társasházban még elfogadható, 20% tanteremben gyerek buli általános és középiskolában, 10% tornateremben verseny előtt bemelegítés idejére háttérzene.
Tehát a szebb hangzás csak alacsonyabb hangerőn elvárás. Most egy 2.1-es (RMS 6W) hangfalat használok otthon a PC-n, a hangereje maxon meg is felelne, csak akkor már nagyon torzít.
Van esetleg bestbuy most ezen a nagyobb hangfal piacon esetleg?
-
pècsimunkás
addikt
A nèmet MM- ban 99 euró a Dockin D Fine.
Csak gondoltam szólok . Sok mindenkinek dolgozik kint ismerőse , rokona ,aki megy haza karácsonyi szabadságra , ès esetleg még lehet kèrni egy kis szivessègre. -
Tibko8
senior tag
Sziasztok
Két hangszóró között gondolkozok.
Tronsmart Element T6
Divoom Onbeat-500 2G: hátrány rövid üzemidő (ha egy 20 000 mAh külső akksit rá kötve is működik rendesen akkor nem hátrány) árOlyan felhasználás mellet hogy reggel mondjuk öltözés, készülődés, kávé ivás mellet halk zene hallgatás, aztán esetleg közös vacsora közben halk zene, és kültéren baráti társasággal bogrács mellet zene hallgatás magasabb hangerőn.
Ezekre lenne használva. Megéri azt a felárat a Divoom? Zenei stílus változatos. Klasszikus, jazz, metálon kívül minden mást hallgatok.
Előny lenne ha 2 azonos hangszóró össze tudna kapcsolódni egymással és sztereóban tudnának szólni.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót keresek 10-13 maximum 15 ezerért. Mi ebben az árkategóriában a legjobb vétel, valamint 10ezer alatt?
Méretben kb. a JBL Flip-hez hasonló lenne az ideális. -
Ati1979
veterán
Van egy vifa helsinkim.
Most jött meg elképesztően minőségi hangfal.
Van egy vifa oslo is a fórumon valakinek. Szinte egyszerre rendeltük. -
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.
Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.
-
Buccer
tag
Köszi,
Ha a teljes hangerőt nem számoljuk, hanem pl egy átlag hangerőt figyelembe véve változik a sorrend? Szerintem jellemzőbb felhasználás lenne az átlag, mint a max hangerő. Ezek a torzítások ott is jelen vannak? Akkor is a divoom500 a jó? Te is már a 2. generációst próbáltad? (Bár nem tudom az egyes miben különbözik) -
dudi6
senior tag
-
kaszibat
tag
Én is Doss soundbox XL tulaj vagyok és már korábban is írtam: szerintem ebben az árban verhetetlen.
Buccer: Neked is ezt tudom ajánlani. Van Divoom onbeat 500-am is és a Doss nálam egyértelműen veri hangzásban. Tronsmart T6-om nem volt, de Enusic soundcup volt, ami nagyon hasonló a T6-hoz és annál is a DOSS sokkal jobb. Ergo Doss! Linkeltem feljebb az alis elérhetőséget, spanyolból rendelve ÁFA mentes.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek kellene néptánc oktatáshoz (gyerekeket tanítanak) hangszóró, kisebb terembe. Kb. 1 hónapja rendeltem Amazon-ról 3 db Tribit Xsound Go-t. Nagyon tetszik mindenkinek, de nekik kellene kicsit hangosabb eszköz. Mit ajánlanátok kb. 20 ezer környékén? JBL Flip 4 piros 73 Euro+szállítás, vagy ahogy olvasom sokan vettetek DOSS SoundBox XL-t, aliexpressen 62,5 dollár. Ez hogy szól? Tesztelte itt esetleg valaki a két hangszórót? Ilyen árban van még versenyző?
Másik kérdésem: Van valakinek ilyen Xsound go? 3-ból 2 db kicsit berezeg/berezonál 1-2 számnál. Nem vészes, szinte csak max hangerőn lehet hallani. Leveleztem a Tribittel, kértek videót. El is küldtem nekik Ezt meg ezt. Ezután írták, hogy küldjem vissza DHL-el és fizetik a postát.
Akinek van ilyen privátban írhatnék, hogy meghallgassa ezt a 2 számot, hogy ő hall e valamit? Szerintetek ez mekkora probléma? Visszaküldjem? Igazából nem sok kedvem van postázgatni, dhl-t hívni (sose rendeltem még futárt) -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #5985 üzenetére
Ekkora méretből és súlyból nem is szabad többet elvárni. Az Onyx Studio 3 van tesóméknek elég sokszor hallottam és hát egy műanyag dobozból és 1.9 kg súlytól nem is kell elvárni amit egy 20 kg-os hifitől és egy nagy mélyládátol
Mikor meghallom mindig csodálkozok milyen szép mélyeket képes kiadni magából. Persze nagyobb hangerőn már nem annyira erős a mély. De mindenkinek más az ízlése én ezeket tudom ajánlani ami valóban jó.De ha ezek nem elég jók akkor azért megnézném tudsz-e más alternatívát ebbe a méretbe és közel azonos árba. Dockin D fine, és JBL Xtreme van még a Onyx 3 ellen, de egyik ebből a súly/méret arányból többet kihozni.
-
Aprósólyom
addikt
Most hallgatom a clavinejunkie tesztjét. Az előző Studio-k emlékeim szerint közel sem voltak ennyire jók, mint ez a Stio 5 (3-t élőben is hallottam, az csak elment az árához képest) én azokat nem is ajánlottam volna. De így adok egy +1-t az ajánlásodnak. A Go Play-t is érdemes meghallgatni, de az egy +15-20 kilohuff kb... Bár a Go play-ben akkor potenciál van, hogy egy házibuli is rábízható, miközbern bárhova vihető.... Mi egyszer egy fa szerkezetű nyaralóban úgy buliztunk, hogy szó szerint remeget minden (főleg a padlón éreztük állandóan).... xD Méretét meghazudtoló hangerőre és minőségre képes...
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Csináltam egy szűrést, remélem be tudom ide linkelni.
Ezek közül kellene valamit választanom. Aki próbált már több hangszórót vagy van velük tapasztalat, elsősorban tőlük kérdezném, hogy ár/érték arányban melyik a jobb választás?
Tronsmart T6/mega, divoom onebeat 500 2. gen., vagy a vízálló verzió (woombox outdoor).
Hogy szólnak, mennyit bír az akksi, funkciók... ilyesmik alapján összehasonlítva -
kosaz
csendes tag
Sziasztok
Unokaöcsémnek szeretnék karácsonyra venni egy kics hordozható hangszorót azt mondta egy jbl go megfelelne neki viszont az csak 5 órát müködik és ő meg egész nap szeretné használni szoval gondoltam veszek neki egy Ultimate Ears wonderboom-ot de abba meg nincs kihangositó ami nem akkora baj de jó lenne ha lenne benne gondoltam még Jabra Solemate Mini-re nekem az van és szeretem ,de hátha tudnátok ajállani egyet ami müködik egész nap ( 10-12 óra ) , kicsi vizáló és ütésálló van kihangositó funkciója jól szól és kb 20000 ft amit rá tudok szánni .köszönöm
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #5976 üzenetére
Az biztos hogy a Doss ebbe az árba elég jó vétel, idáig a doss 80 euro volt olyan 26-28E környékén tudott az ember hozzá jutni. Most hogy az amazon nem szálít ingyen, így a Dockin közel 50E forint mire bejön magyarba.
Azért ahogy elnéztem a Doss 20E alatt beszerezhető, de így akcióba harmad áron valón nagyon jó vétel.Lehet a Dockin hangosabb, de nem mindenki használja ki azt a nagy hangerőt. Ahogy egyik forumtárs leírta a Doss lenyomja a Divoom onbeat 500-at. Szóval a Divoom árába kap az ember egy jobb hangszórót ami még jobban megéri.
-
-
kgyuri7
csendes tag
Sziasztok!
808 audio XL-ről szeretnék véleményt kérni.
-
Kecso0017
csendes tag
Üdv!
Tudtok ajánlani Bluetooth hangszórót 50K körül? Asszonynak szeretnék karácsonyra venni szóval ha külföldi addig jó lenne ha megjönne
Itthon néztem a JBL-eket. De ahogy itt olvasgattam lehet, hogy a DOSS vagy Dockin jobb vétel, viszont ezekhez tudtok adni linket? Megjönnének ezek karácsonyig ?
Továbbá ezek EU-s konnektor dugóval jönnek vagy átalakító kell hozzá? Mert ami linket én találtam ott amerikai szabványos konnektor dugó volt rajta.Előre is köszönöm a segítséget
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5970 üzenetére
Igen az Onyx minden hangtartományba elég jól szól!
Azért az aura terén ott már fullba tolták a kretént a gyártók. Bár lehet nincs rossz hangja, de még mindig inkább egy pratikus használható hangszórót vesz akkor az ember.
Ez a üveg hangszórót nem viheted ki az udvarra zenét hallgatni, nincs benne se akku se.De ez csak az én véleményem, szerintem nem éri meg és fölösleges termék.
-
daniel2121
őstag
Tronsmart T6 Mennyire ajánlott? 12k körül van. Háttér zenére kellene mikor a laptop előtt ülök.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5966 üzenetére
Elefánt a porcelán boltba, túl tolt egy hangszóró miért legyen üvegből? Főként ez a videó ami után az aura nálam mindenkép kerülendő
te pénzed azt veszel amit akarsz.
[link] -
joergie
őstag
Ekkor lesz német amazonon lightning deal-ben akciós doss soundbox XL:
2018-12-03 09:30(tehát hétfő reggel fél10)
valószínű 60, vagy 51 euro plusz posta. -
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5959 üzenetére
Hát Harman Onyx Studio 4-5 ezek jól szólnak és nincs rájuk panasz!
Esetleg Harman Kardon go ami szintén jól szól. A többi lehetőséget hanyagolnám, de a legjobb bemész egy mediamarkba és ott van belőlük kiállítva amit ki is tudsz próbálni. Hogy ne vakon történjen a vásárlás így jársz a legjobban, és akkor a hozzád legközelebb állót választhatod.
-
Geresics
addikt
válasz
Geresics #5943 üzenetére
Kicsit átgondoltam (#5946) rizso sorstárs ötlete alapján, és lehet mégis kellene bele az a MicorSD kártya olvasó.
Gyorsan fel is ugrottam EUStock oldalára, és egy sima Tronsmart Element T2 volt az első, amiben már van.
Ez vállalható esti mese felolvasásra?
Esetleg valami pécsi helyileg is elérhető boltban (pl. Media Markt, Extreme Digital, Euronics) keressek valamit? -
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
-
darkrock
aktív tag
Niceboy RAZE 12.900 Ft. + ajándék Niceboy 4000 mAh napelemes töltő [link]
-
Viktor89
aktív tag
Nem írtam,hogy elvárom hogy szebben szóljon,csak kérdeztem,mivel nem tudtam élőben meghallgatni őket. Nem kell komoly hifi hangzás,nem akarok annyit rákölteni,csak érdekelt,hogy szólnak. A méret amúgy nem mindegy,egyszer egy összejövetelen hallotam egy bose soundlink mini-t és az messze lekörözte az általam említett mini hifiket. Tudom,hogy az 4-5x annyiba kerül mint ezek de méretre az sem volt nagyobb. Köszi a választ amúgy,akkor ezekről inkább lemondok,vagy megpróbálom valahogy meghallgatni őket élőben.
-
FireFox1996
őstag
Nem hiba, mert nem csak ebből van akció, vettem pl 1 digi fényképezőgépet 19e ft-ért, boltokban akciósan 60-65e ft. Holnap átvehetem. Egyszerűen szerintem csak megelōztek téged.
Okos óra 25k helyett 6k, és többen jelezték, hogy sikerült nekik...
4K-s tk 160k helyett 99k...szintén többen megrendelték... -
Gyulu25
tag
Sziasztok! JBL Flip 3 vagy vagy Sony SRSXB30B a jobb vétel?
Köszi
-
mateus
senior tag
válasz
FireFox1996 #5947 üzenetére
Nekem már akkor sem engedte végig, a legvégén sikertelen rendelést írt.
Most meg már 19890-ért van a weboldalon, valószínűleg vmi hiba lehetett az az első ár..
De ha valakinek elfogadta a rendelést az jelezze, hátha nem csak egy elírás volt. -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #5950 üzenetére
Nagyon az elvárásaid.... Egy mini hifi rendszert egyik olcsó kis bluetooth hangszóró se fogja felül múlni.
JBL CLIP vs Mini hifi? Ez az év poénja? egy durván 20 dekás hangszóró hogy szólna már nagyobbat mint egy kisebb hifi rendszer.Ha Hifi hangzás kell a 40-50 wattos kategóriába keresgélj. Harman Kardon Onyx studio 3 amit hifi kategóriába raknák és valóban szépen tisztán szól. Ilyen fél kilós kínai hangszóróktól ne várj hogy túl szólnak egy hifit.
Egy bluetooth hangszóró célja főként a kis méret és hordozhatóság. Az általad linkelt mini hifik még ha nem is szólnak valami jól térfogatra elég szépen verik a az általad említett típusokat. -
carl18
addikt
válasz
FireFox1996 #5947 üzenetére
Kösz a linket!
Gyorsan elkapkodták
Sajnos lemaradtam róla. Ennyiért valóban ajándék lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest