Hirdetés
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.
Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Gyúrósok ide!
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest