Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASRock lapok általában
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Tronsmart T6-ot az eustock.eu-ról. Első nap kipróbáltuk gond nélkül ment. Majd 2 nap után újra elovettem és nem kapcsolt be. Toltore tettem. Pirosan világított majd úgy hagytam kb egy 4 órára töltőn és zöldre váltott a led csík. Ezután lehuztam a töltőről és nem kapcsolt be akár meddig nyomtam a bekapcs gombot. Majd pár próba után a bekapcs gomb és a hívás 📞 gomb egyszerre való lenyomása után bekapcsolt de nem csatlakozott már a telefonra. (Párosítás törlés után sem) 3 próba után látta újra a telefon. Rá is kapcsolódott működött egészen addig míg kikapcsolás után újra vissza nem akartam kapcsolni szintén csak a 2 gombra reagált csak. Szintén nem kapcsolódott rá a telefonra amivel párosítva lett. AUX-ra átváltás jó csak a Bluetooth nem.Mit gondoltok mi lehet?
Ha nagyon nem ide illő akkor bocsi akkor keresek másik fórumot.
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok
Két hangszóró között gondolkozok.
Tronsmart Element T6
Divoom Onbeat-500 2G: hátrány rövid üzemidő (ha egy 20 000 mAh külső akksit rá kötve is működik rendesen akkor nem hátrány) árOlyan felhasználás mellet hogy reggel mondjuk öltözés, készülődés, kávé ivás mellet halk zene hallgatás, aztán esetleg közös vacsora közben halk zene, és kültéren baráti társasággal bogrács mellet zene hallgatás magasabb hangerőn.
Ezekre lenne használva. Megéri azt a felárat a Divoom? Zenei stílus változatos. Klasszikus, jazz, metálon kívül minden mást hallgatok.
Előny lenne ha 2 azonos hangszóró össze tudna kapcsolódni egymással és sztereóban tudnának szólni.Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest