- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, igaz nekem csak ritkán lesz használva, mert van egy komolyabb hifim.
Viszont érdemes próbálgatni az elhelyezést, a szobában különböző helyekre rakva mindig máshogy szólt, szóval nem szabad elsőre ítélni ha valakinek esetleg kevés lenne, mert amúgy korrekt cucc -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL -
Digger
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?! -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #5950 üzenetére
Nagyon az elvárásaid.... Egy mini hifi rendszert egyik olcsó kis bluetooth hangszóró se fogja felül múlni.
JBL CLIP vs Mini hifi? Ez az év poénja? egy durván 20 dekás hangszóró hogy szólna már nagyobbat mint egy kisebb hifi rendszer.Ha Hifi hangzás kell a 40-50 wattos kategóriába keresgélj. Harman Kardon Onyx studio 3 amit hifi kategóriába raknák és valóban szépen tisztán szól. Ilyen fél kilós kínai hangszóróktól ne várj hogy túl szólnak egy hifit.
Egy bluetooth hangszóró célja főként a kis méret és hordozhatóság. Az általad linkelt mini hifik még ha nem is szólnak valami jól térfogatra elég szépen verik a az általad említett típusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged