- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Tribit Maxsound Plus vagy Tronsmart force közül melyik lehet a jobb választás? Néztem youtube-s összehasonlítást, tetszik mind a kettő.
-
dudi6
senior tag
Köszönöm! Igen olvastam már régebben a hozzászólásod. Mély annyira nem fontos, nem hallgatok tuc-tuc zenét. doss soundbox xl-t hallgattam már egy óran át, jól szól, de túl nagy nekem és mintha sok lenne a basszus is. Akkor maradok a Tribitnél, csak jövőhéten pont nyaralni leszünk, így most nem rendelem meg...
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Van jobb vétel most a Tribit Maxsound Plusnál 15.000 Ft körül?
Innen rendelném. Érdekes, hogy a névben "Tribit Xsound Go" szerepel, remélem a Maxsoundot küldik ennyiért. Akinek van ilyen írna röviden róla? Köszönöm -
dudi6
senior tag
Doss Home Sound Box XL most 53 Euro szállítással. Ennyit megér nem? Van valakinek negatív tapasztalata? Kisebb terembe kb. 50 nm elég lehet néptánc tanításra?
-
dudi6
senior tag
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek kellene néptánc oktatáshoz (gyerekeket tanítanak) hangszóró, kisebb terembe. Kb. 1 hónapja rendeltem Amazon-ról 3 db Tribit Xsound Go-t. Nagyon tetszik mindenkinek, de nekik kellene kicsit hangosabb eszköz. Mit ajánlanátok kb. 20 ezer környékén? JBL Flip 4 piros 73 Euro+szállítás, vagy ahogy olvasom sokan vettetek DOSS SoundBox XL-t, aliexpressen 62,5 dollár. Ez hogy szól? Tesztelte itt esetleg valaki a két hangszórót? Ilyen árban van még versenyző?
Másik kérdésem: Van valakinek ilyen Xsound go? 3-ból 2 db kicsit berezeg/berezonál 1-2 számnál. Nem vészes, szinte csak max hangerőn lehet hallani. Leveleztem a Tribittel, kértek videót. El is küldtem nekik Ezt meg ezt. Ezután írták, hogy küldjem vissza DHL-el és fizetik a postát.
Akinek van ilyen privátban írhatnék, hogy meghallgassa ezt a 2 számot, hogy ő hall e valamit? Szerintetek ez mekkora probléma? Visszaküldjem? Igazából nem sok kedvem van postázgatni, dhl-t hívni (sose rendeltem még futárt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest