Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #5985 üzenetére
Ekkora méretből és súlyból nem is szabad többet elvárni. Az Onyx Studio 3 van tesóméknek elég sokszor hallottam és hát egy műanyag dobozból és 1.9 kg súlytól nem is kell elvárni amit egy 20 kg-os hifitől és egy nagy mélyládátol
Mikor meghallom mindig csodálkozok milyen szép mélyeket képes kiadni magából. Persze nagyobb hangerőn már nem annyira erős a mély. De mindenkinek más az ízlése én ezeket tudom ajánlani ami valóban jó.De ha ezek nem elég jók akkor azért megnézném tudsz-e más alternatívát ebbe a méretbe és közel azonos árba. Dockin D fine, és JBL Xtreme van még a Onyx 3 ellen, de egyik ebből a súly/méret arányból többet kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest