Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosaz
csendes tag
Sziasztok
Unokaöcsémnek szeretnék karácsonyra venni egy kics hordozható hangszorót azt mondta egy jbl go megfelelne neki viszont az csak 5 órát müködik és ő meg egész nap szeretné használni szoval gondoltam veszek neki egy Ultimate Ears wonderboom-ot de abba meg nincs kihangositó ami nem akkora baj de jó lenne ha lenne benne gondoltam még Jabra Solemate Mini-re nekem az van és szeretem ,de hátha tudnátok ajállani egyet ami müködik egész nap ( 10-12 óra ) , kicsi vizáló és ütésálló van kihangositó funkciója jól szól és kb 20000 ft amit rá tudok szánni .köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest