Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4898 üzenetére
Az volt kéznél?
MIhez hasonlítsam akkor? A youtubon lejátszott Dockin d fine hangjához ami a 2X160 wattos hifim játszan le?
Eszem megáll ahhoz hasonlítom amivel össze tudom mérni, De a Harman Kardon Onyx Studio 3 is eszméletlen jól szól
Tesóméknak azt választottam mert akartak valami jó bluetooth hangszórót.
Tegnap voltam a boltba náluk, de jó hangja van valaminek és a basszust is kurva jó adta. Aztán meg a kicsi onyx studio 3 szólt ott nálukCsak hát a Kör alak vele a baj, meg hogy nagyon kicsi az akkuja
-
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4896 üzenetére
Nem akarok túlbizakodott de én meg mondtam!
Örülök hogy tetszik
Oluvnak is írtam ezzel kapcsolatba mutassa be/csináljon tesztet de azóta se vett onbeat 500 V2-t.Szerintem azért az árért amiért magyarba be lehet szerezni ezt elég jó vétel 1 év garanciával.
20E alatt igen is jó,szerintem megéri a felárat a Tronsmart T6-hoz képest, Tronsmart megát nem hallottam de szerintem attól is jobb. -
AllTheBest
őstag
Ma megjött a divoom onbeat 500v2 és eddig kegyetlen jónak tűnik
Köszönöm az ajánlást
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #4891 üzenetére
Charge 3 eredeti annyiért?
Hát a Divoom az árához képest jól szól
Annyiért ha igazi a Charge 3 nem rossz vétel
A fake charge 3 doboza alján nincsenek felíratok. + az eredeti hangszóró hátulján nincs micro sd se. -
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #4889 üzenetére
Sonynál itt a SRS XB30 volt amíg volt készleten
Charge 3 drága, szerintem a Xiaomi kiváltására
Charge 3 helyet töredék áron, és a Xiaomit is keményen veri[link]
Nem is olyan sokkal drágább mint a Xiaomi és még pénzed is maradFlip 4 szemembe nem ér 30E+ De a Charge 3 se ér 46E forintot
De persze ha van keret és neked az tetszik hát hajrá -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy xiaomi bt hangszóróm. Szeretem, de néha kevés a kakaó. Egy jbl charge 3, vagy flip 4 amit nézegetek. Esetleg milyen más alternatíva van még?
A charge 3-ast hallgattam az tetszik. -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4884 üzenetére
Ha a basszus kell a Divoom a jobb vétel, az Aukey Eclipse 2 full range hangszórót kapott, szóval ott csak a passzív membrán végzi a mély hangok létre jövetelét.
A Divoom onbeat 500 2ND ( Ez fontos) van első generációs is. Szóval a Divoom valódi mélynyomót kapott, és a hangszóró hátulján van egy passzív radiátor itt is. Csak hát a valódi mélynyomó miatt sokkal jobb mély hangokat hozz létre. És basszusba is elég mélyre megy, a tronsmart T6 elég távolról veri basszba.
2/3 hangerőn igazán durva basszusokat, tol talán max hangerőn kicsit visszavesz de még így is többet add mint más hangszórók közép hangerőn!
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2 #4884 üzenetére
Üdv! Ha én gondolkodnék ezen a helyedben, akkor én a Divoom-ot választanám, mégpedig azért, mert azt meg lehet a hazai kereskedelemben is vásárolni. Ha nem tetszik a hangzása visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod az árát. Az Aukey körülményesebb, nem lehet itthon kapni és nem is hiszem, hogy jobb lenne a hangzása, mint a Divoom-nak. Ha nézted a privát üzeneteid, akkor és pár hete üzentem neked, mert nekem is piszkálta a fantáziámat az Aukey, de alaposan körüljárva annak beszerzési lehetőségeit úgy döntöttem, hogy Divoom-ot veszek. Itt a fórumon is azt ajánlotta Carl, akinek már volt ilyen és hiszek neki.
-
Vbazsi2
tag
Vagy esetleg hopestar h20?!
-
Vbazsi2
tag
Még mindig vacilálok... Aukey eclips vagy divoom onbeat 500!? Valaki oluv videói közül nem tudná nekem leszűrni, hogy melyik jobb basszus és hangerő tekintetében? Sajna nincs jó fülesem amivel megtehetném.
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4880 üzenetére
88-90 Decibelre saccolnám, de elég hangos
Még volt régen egy Sony SRS 300, azzal mértem össze az udvarba és azt lenyomta.
Pedig a SRS 300 mindenkinek tetszett, de már vannak tőle jobbak.Tronsmart T6 valahol 85-87 Decibel körül szólhat szerintem, Sony SRS 300 is átlagba 85 decibeles.
A Dockin D fine meg 95 decibeles, mint a JBL Xtreme kb.
-
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4878 üzenetére
A háttérbe még tavaly nyáron a Divoom szólt, max hangerőn
Szerintem basszus elég jó
[link]
Eddigi legjobb hangszóróm basszusba a divoom volt -
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4876 üzenetére
Divoom Onbeat 500 2ND basszusba erős
Én ezt választanám, már volt nekem és szerintem nem fog csalodást okozni
Bátran merem ajánlani
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! 25k-ig keresnék valami bluetoothos hangszórót, jelenleg van egy tronsmart t2-m, de a basszust eléggé kevésnek találom, szóval kéne valami ami szépen szól és basszusban erős
Tudnátok valamit ajánlani ebben az árkategóriában?
-
haris
őstag
Tronsmart Audio Adapter
Audio transmitter vagy reciever attól függően hova kapcsolod -
bucc
csendes tag
köszi a választ
hát nem egy drága eszköz, mondjuk nem is annak szántam.
egyébként meggyógyult magától, 3 óra után magától kikapcsolt és utána újra használható lett.tud valaki olyan eszközt amelynek segítségével pc -s hangfalat lehet géphez csatlakoztatni bluetooth-al, tehát nem kell kábelt húzni a szobán keresztül ha az aktív hangszórót a szoba másik végébe szeretném?
-
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4868 üzenetére
Oké majd nem sokká felveszem, de ha valóban jó baszus akarsz Tronsmart T6 helyet Divoom onbeat 500 2Nd javaslók neked is. Nekem volt divoom is és sokkal jobb basszust tud mint a T6 mérföldekkel jobbakat.
Valódi mélynyomót kapott az Onbeat 500 szóval, valamivel drágább mint a Tronsmart De megéri a felárat
-
zolikaDB
veterán
Olyan 60-70% hangero korul
Alan Walker - Faded
Era - Ameno
Eleg a basszusosabb reszeket venni
Logitech Z2300-on nevelkedtem, a bass a minden -
FistXL
senior tag
Maximum 20E Forintért melyik a legjobb Bluetooth hangszóró? Inkább szépen szóljon, mint hangos legyen. Eddig a BlitzWolf AS1 jön be nagyon, tesztek alapján jól szól, jól néz ki, meg amúgy is nagyon tetszenek a BlitzWolf cuccok
Van jobb nála? Csak újonnan érdekel.
-
bucc
csendes tag
sziasztok
van egy as b41 bluetooth hangszóróm olyan 2 hónapos lehet, eddig szépen tette a dolgát, de most olyan mintha ha "kifagyott " volna világít a led mintha párosítva lenne, de se kikapcsolni se rádióra váltani nem lehet.
Korábban attól még hogy párosítva volt még ki lehetett kapcsolni. Semelyik gombra nem reagál de a kék led folyamatosan világít, természetesen semelyik eszköz nem tud hozzá csatlakozni.van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet vele?
-
zolikaDB
veterán
Gondolom a Lidl hangszoroja nem ér 6000 forintot, csutortoktol lesz: Silvercrest SBL 44 A1
-
tobias40
veterán
2 db. Tronsmart Mega-t hogyan tudom összekapcsolni hogy stereóban szóljon?
Próbáltuk 2 telefonnal is de mindig csak az egyik hangfal szólt,nem tudtuk belőni 2 hangfal egyidejű használatára..Közben megtaláltam!
"Amennyiben Ön rendelkezik 2 db. Tronsmart Element MEGA
hangszóróval, kreálhat egy valódi sztereóhangzással ellátott
hangfalpárt. Ellenőrizze, hogy egyik hangszóró se legyen
csatlakoztatva a Bluetooth-on a telefonjához.
1. Kapcsolja be mindkét hangszórót. A gomb kéken villog
mindkét hangszórón.
2. TWS csatlakoztatása: az egyik hangszórón (ez lesz a fő
hangszóró) tartsa nyomva a MODE gombot 3-7 másodpercig,
amíg egy hangeffektet nem hall. A hangszórók csatlakoztak
egymáshoz a TWS technológiával, és más hangeffekt
hallatszik. A másodlagos hangszórón már nem villog a
gomb, de a fő hangszórón még igen.
3. Keressen rá a telefon Bluetooth menüjéből az elérhető
eszközökre.
4. Amennyiben megtalálta a Tronsmart Element MEGA eszközt,
csatlakozzon hozzá. A hangeffekt után a gomb már nem
világít.
5. TWS mód befejezése: a MODE gomb nyomva tartásával
leválaszthatja a hangszórót a sorba kötött Bluetooth módból. Az
újra csatlakozáshoz tartsa nyomva 1-2 másodpercig röviden a
MODE gombot.
Megjegyzés:
Az két hangszóró első párosítása TWS módban akár 5-40
másodpercet is igénybe vehet.
A TWS technológia csak két hangszóró párosítását támogatja.
A TWS mód csatlakoztatásával az utasítások, gomb-effektusok
mindkét készülékre érvényesek lesznek (pl. hangerő szabályozás).
Amennyiben a telefon csatlakoztatva van az egyik hangszóróhoz,
tartsa hosszan nyomva a MODE gombot, hogy a Bluetooth
kapcsolatot a telefonnal először bontsa, azután pedig a fent leírtak " -
repvez
addikt
Valaki nem tudja, hogy mi lehet a gond, ha a philips SHB fejhalgatóm egy CSR A10 es BT stikel kapcsolodna a géphez, de sikeresen párosit is meg megszólal a hang is, de pár másodperc mulva mahától le is választja a gép, de attól még párosodva marad, csak épp nem lesz hang.
Ha eltávolitom a fülest az eszközöknél és ujbol felismertetem akkor ugyan igy felismeri és pár mp után leválasztja.
Pár hónapja nem használtam , de elötte minden gond nélkül ment csak be kellett kapcsolni a fülest és már csatlakozott is é s szolt a hang rajta.
Valami talán az eddig kijött win 10 frissitésekben változott ? és hogy tudom kideriteni , hogy mitől javulhat meg?
-
carl18
addikt
válasz
hszilard666 #4854 üzenetére
590E
annyiért nincs jó hangja?
-
hszilard666
veterán
Na jó, meghallgattam a beosound 2-t, kár volt!
-
carl18
addikt
Üdv! Valaki épített itt már hangszórót, vagy annak dobozt, hordozhatóra akarom megtervezni, miből rakjam össze?
így számít a súly -
Ati1979
veterán
válasz
hszilard666 #4842 üzenetére
Ennyiért lehet, hogy ez jobb. Nézegetem, most a borzasztó akcentussal beszélő német srác videóit a youtube on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest