Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4884 üzenetére
Ha a basszus kell a Divoom a jobb vétel, az Aukey Eclipse 2 full range hangszórót kapott, szóval ott csak a passzív membrán végzi a mély hangok létre jövetelét.
A Divoom onbeat 500 2ND ( Ez fontos) van első generációs is. Szóval a Divoom valódi mélynyomót kapott, és a hangszóró hátulján van egy passzív radiátor itt is. Csak hát a valódi mélynyomó miatt sokkal jobb mély hangokat hozz létre. És basszusba is elég mélyre megy, a tronsmart T6 elég távolról veri basszba.
2/3 hangerőn igazán durva basszusokat, tol talán max hangerőn kicsit visszavesz de még így is többet add mint más hangszórók közép hangerőn!
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2 #4884 üzenetére
Üdv! Ha én gondolkodnék ezen a helyedben, akkor én a Divoom-ot választanám, mégpedig azért, mert azt meg lehet a hazai kereskedelemben is vásárolni. Ha nem tetszik a hangzása visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod az árát. Az Aukey körülményesebb, nem lehet itthon kapni és nem is hiszem, hogy jobb lenne a hangzása, mint a Divoom-nak. Ha nézted a privát üzeneteid, akkor és pár hete üzentem neked, mert nekem is piszkálta a fantáziámat az Aukey, de alaposan körüljárva annak beszerzési lehetőségeit úgy döntöttem, hogy Divoom-ot veszek. Itt a fórumon is azt ajánlotta Carl, akinek már volt ilyen és hiszek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest