Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
rhunseeker
üzenetére
Sejtettem, hogy nem hibátlan. Nem is vártam ezt tőle. De szerintem sokkal ez sokkal zeneibb. A sony-ban inkább erő van, illetve tiszta a hangzása.
Remélem egyszer kimegy a divatból a V karakter. -
Speeedfire
félisten
Azért nem kell elajulni az xb30-tól. Nem annyira jó. Nekem a régi xiaomi hangja jobban bejon. A Sony nagyon v karakterű. A közép részt csak eq-val lehet elocsalni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
FireFox1996
üzenetére
Na baszki. Remélem a sima 30 nem lesz doboz hangú, mert akkor a falnak szaladok.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Berendeltem egy Sony SRSXB30-tast. Majd kiderül, hogy milyen lesz.

Tesztek alapján meggyőző. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akarom írni Anker Soundcore Boost.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy xiaomi bt hangszóróm. Szeretem, de néha kevés a kakaó. Egy jbl charge 3, vagy flip 4 amit nézegetek. Esetleg milyen más alternatíva van még?
A charge 3-ast hallgattam az tetszik. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok! 30k körül ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, hogy a watt önmagában nem jelent semmit, kell mellé az érzékenység is. A kettőből lehet csak dB-t számítani.