- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged