Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest