- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- XPEnology
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest