Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coopeer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte EP43-S3L-es alaplapom és egy hete vettem bele egy Samu SSD-t. Mikor váltottam AHCI-re a BIOSban az alábbi hibaüzenettel találkoztam indításkor. Ez még egy BIOS üzenet lehet és csak akkor jön elő ha AHCI-re váltok. Teljesen mindegy hány vinyót csatolok rá ez előjön. Újratelepítés megvolt minden konfigurációban (4*), de semmi nem változik. SZóval az alábbi hibaüzi jön elő (pontosítok a verzió szám nem ez, mert ezt a hibaüzit a netről másoltam ki). Már is küzd küzdött ezzel a problémával. Az nem is baj, hogy kiírja, de az már igen, hogy vagy 10 mp-ig gondolkodik...

Serial ATA AHCI BIOS, Version iSrc 1.20E
Copyright (c) 2003-2008 Intel Corporation 23
** This version supports only Hard Disk and CDROM drives **
Please wait. This will take few seconds.If your Gigabyte BIOS hangs at this message after you change to AHCI mode, then this solution worked for me
1) take a system backup (including system image) of your boot O.S. with windows backup
2) create a system repair disk (DVD) with windows backup
3) reformat (quick) then delete the partitions on your boot drive (not sure if this is necessary)
4) boot to the repair dvd, follow instructions to restore latest system image
5) reboot, change BIOS settings to AHCI, reboot and all should be just fine.http://forums.tweaktown.com/gigabyte/24883-welcome-gigabyte-technical-support-74.html
KÖszi ha valaki tud segíteni!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android Autót minden mobilra!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest