Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #52393 üzenetére
Nemcsak a nyers ero az ami szamit, mikor rangat amikor elforditod vagy kicsit vaccakol az nagyon idegesito tud lenni. Sajnos nalam anno a 7770 nem volt olyan "sima" mint a GT 240.
@MackoSajtosPedo: nem, en nem irtam neki.
@Eszaki-Bika: kesobb, talan jovok. Beretva nem jatszik? A macska meg biztosan doglik, kipiheni hogy 2 orat tatotta a szajat valami viztisztito cegnel.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Stepo
aktív tag
Sassss: Még csak most olvastam,hogy jön a második trónörökös,gratulálok!És a feljebb lépésedhez is gratulálok,csak így tovább! Lesz pénz új HW-re
Más:
Itt valami gond van hűtő/proci téren..61 foknál visszaveszi az órajelet+ Még csak nem is langyosak a hőcsövek,miközben ugyan ekkora hőmérsékletnél a GPU-n már éget... Alapon is érdekesek a hőfokok...22-31 a leghidegebb és legmelegebb mag...[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #52388 üzenetére
Írt valaki Kalandor apának?
Mellesleg hol a Csiga? Rég láttam itt!
Olyan fáradt vagyok, mint a dög.
Asszonyra meg rá kéne kucorodni már, de ez a kitinpáncél nagyon gátol.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #52371 üzenetére
CAD-ba jobb az NV. Egy 740 mar teszi a dolgat, de ha a munka kozben lesz egy kicsi lovoldozes is akkor egy 750(ti).
@KisCiCC: johet privatba.
@bukfencLaszlo: sajnos vibratorokat mar nem gyartok, igy mar nem lesz szuksegem rad mint vibrator tesztelo...sot, mar utanpotlast sem tudok biztositani a szemelyi vibrator kollekciodhoz. Magyarul banjal veluk ovatosan mert tobbet nem kapsz!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #52388 üzenetére
Jajj, egyem a kis érzékeny lelked!
Akklor a sok Xtra lóvét pszicso... psiho... ehh, szal orvosra kell költened?fakkkk...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #52383 üzenetére
Jajj ba...meg mennyit magyaraztam neked. Mit szivtal? El geteazod az agyadat...itt a fel oneletrajzom a topicban...
Na, cnc programozo, minosegi osztalyvezeto es a karbantartas felelos
voltam/vagyok. De inkabb most a programozas volt a munkam 55 %-a.Gyere inglandba oszt annyit iszunk.....hogy....inkabb nem irom le.
A tobbit meg hagyjuk...ember legyen az ember...az a fontos. A gerinctelen fergek meg leCCophatnak...ennyi.
@Vizion: tudom hogy bantani szerettel volna....
@KisCiCC: mi volt a baj? Te is balhezol....
Mas:
Van egy olyan erzesem hogy rapidMackot innen "kezelte" valaki ki. Meg nem mondok semmi tobbet, de ha igazam lesz az ashatja maganak a sirt meg megalasa nem lesz a forumon!
-
törölt tag
válasz norbert1998 #52384 üzenetére
TŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ megértőőőőő
THŐŐŐŐŐŐŐ -
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #52384 üzenetére
XDXDXD
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #52326 üzenetére
KRATULÁLOK PASZTMEK !!
Ha nem tetszik a plusz lóvé, a különbözetet a régi és új fizetés között, nyugodtan átutalhatod nekem.
Most szégyellem magam, mivel ugy gondolom hozzám Te állsz a legközelebb a topicból mivel már üzleteltünk, többször beszéltünk telefonon komoly dolgokról is , megérő voltál anyagi problémáimmal ( na ne kezdjük ) de mégsem tudom hogy pontosan mit is dolgozol. Ott lemaradtam mikor minőség ellenőr voltál a bábolnai egérméreggyárban, majd a műpénisz készítő kisiparos OKJ képzést csillagos ötösre végezted, teljesen elvesztettem a fonalat !
ÉLJEN A SASSS ! ! MÉG TÖBB PÉNZED LESZ FINI EBÉDEKRE MEG KÁVÉFÉNYKÉPEZÉSRE
-
CJ4567
nagyúr
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #52380 üzenetére
Overclocks. Co. Uk-n igy arulnak seteteket
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #52360 üzenetére
Az a vicc, hogy egyáltalán nem legaljasuli . Főleg szakközép kategóriában, és sok gimivelis felveszi a versenyt . Az ofő az, aki az egészet elbaCCta.
Cica: ezt segítségért vagy emlitesert kaptad? Mit mondtál, ami ezt okozta? Mertaazért én is mondtam néha, s ez meg az viragbolt, de bakker!
Meg amúgy is, morris mit keres itt? Nem is szokott ide bejárni. -
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #52370 üzenetére
...Nem bántásból mon'tam
Nah, CAD-os gépbe milyen VGA-t? ótókedd, meg solid edge... GT 730/740 vagy R7 250/250X inkább?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
Több mint 800 napig kell bámulnom az egyénim... Megvan az első warnom
HÜLYEGÉTÉAÖT
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Zsivaagoo
őstag
válasz ViZion #52366 üzenetére
Bizony, bizony. Nagyon nem mindegy, hogy kivel dolgozol és kivel dolgoztatsz.
Volt munkahelyemen egy alacsony fickó volt - Gábor - akivel ketten tudtunk pörögni. 2 óra alatt ketten 4 ember 8 órai munkáját le bírtuk darálni. A többi kollégát meg terelgetni kellett, mint a birkákat, vagy havonta egyszer leb@szni a sárga földig, hogy ne fejben menstruáljon heteken keresztül, hanem kapja össze magát és dolgozzon, amikor kell.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #52361 üzenetére
Bezony ám! Mondom: én is most veszem észre, h mennyi mindent lepattintott nekem a főnök, amit megcsináltam precízen, ahogy akarta. Új csaj nem nagyon precíz, nem ért igazán excelhez, és bár elvileg logisztikán végzett, néha bekavarodik az export-import fogalomba is, szal. rá kell nézni mit művel.
Mikor adnék melót, meg kell gondolni, h átadom, elmagyarázom, ellenőrzöm az több idő-e, mintha én csinálnám...
Az idős kolléga meg megmondta, h több céget nem akar, jövőre megy nyugdíjba, pénzel is volt valami a tulajjal, szal. hagyjam békén, ami a dolga megteszi precízen, de mást nem kér. Nem fogom erőltetni, többet tud, mint mi mind együtt, ennyi tisztelet jár.Nah, szal. hajrá Neked. Találd meg "Önmagad" az új helyen és a helyedre is
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #52351 üzenetére
Na itt a baj! Fejen talaltad a szoget....az a gond hogy nincs kit tegyek a magam helyere, csak olyant akinek ketszer tobb idobe telik elmagyarazni mint ha magam csinalnam. Es az a baj hogy az uj faszinak nem fogjak megadni az en mostani beremet....kell keressek valakit....38.500 font/ev netto a plafom.
Etsen az automatizalashoz, CNC programozashoz, elektronikahoz, ismerje a szakmat, tudja szervizelni a gepeket...es jol iranyitsa a tobbieket....jah...es a minosegert is o felel...na ez a gond.
Volna valaki akit megprobalok atcsabitani, o most a norvegoknal dolgozik, 20 ev tapasztalatja van, magas fokon....dolgoztam mar vele....csak kicsit rigolyas,, , es nem mindig szereti ha megmondjak mit kell tegyen...de szakmailag egy zseni. Ra mernem bizni a mostani helyemet....csak biztos sokat veszekednek vele.
De inkabb o legyen mint egy seggnyalo gerinctelen nyomorek buzi, akit ket honap alatt lapatra raknek..Mind1, ezen meg nem gondolkodom...van meg ra idom, el kell vegeznem ket tanfolyamot....valami management-es hulyeseg...de kerik az oklevelet. Azert eleg erdekes lesz ez az ev....mesteri az egyetemen...komolyabb melo...ket tanfolyam, ami ha nincs szerencsem parhuzamosan fog lenni...a felesegem terhes...oktober vege - november elejen esedekes a szules...
Meglatom....oltonynadrag + ing....kezdetben meglesz, aztan meglatom mennyire tudom oket leszoktatni az ilyesmirol...mas:
Megvolt a szeriv a Volvonal....nulla problema, minden rendben van. Azert ez jo dolog egy 5 eves verdatol. Gondoltam most mar valami kis biszbasz lesz amit ki kell cserelni...de nincs. Egy alapos atvizsgalas utan semmi surgos, Fektarcsak..de az ugy 20-25.000 km utan....
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #52359 üzenetére
Kellett neked a legajja suliba menni...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #52346 üzenetére
Ja, hátssajnos a füves esetek után ezt nem vállalta az ofő. Lehet jobb is.
Fentebb meg a sietség, nem a pia miatt nem írtam helyesen. Méginni sem volt llehetőség
-
Beretvás
veterán
na uraim este egy kis c3???????????????
-
mackosajt
addikt
Na, feladtam a fujitsu szenvedést...
Tulmelegszik a lap, és kampec. RRestart, megintmegy egy ideig.
Asszem atepites lesz.
Jah, Sass, gratulálok!
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #52353 üzenetére
OK, bármi REÁLISABB? Non-K, céges gép.
Zsivaagoo: nem. Jelenlegi Apple vasakat natív win gépekre cseréljük. De szép legyen, mint az apple, tehát egybegép kell. Amire kaptunk ajánlatot, az a mai taccsos, vicces, meg az ócó, szarfos notiprocis netezésreiskevés gép... Gyanítom az olcsóbbat szeretnék, mert az is pont olyan kívül...
Én meg harcba szállok: legyen mITX, kis kuckó, de legyen benne kraft. Egyelőre egyedül vagyok, meg kell mutatni számokkal, h ez nem drágább, de erősebb.
DR/fdisk/izé: MSI-t akkor sem, ha aranyból lenne, integrált asgard co-procival és ingyen adnák... [link] de kifaggatom bluyoo nagyurat
[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz ViZion #52351 üzenetére
"Nah, okosok! mITX 1150 a terv. Valami kis VGA val, i3 + 8 GB ram, autocad, Solid edge. Jelenlegi 2 magos 4 GB ramos gépeket váltaná cégen belül. Melyik ASUS alaplap ajánlott? "
Na mi van? Kitalálta a vezetőség, hogy szabadidődben szurkáld tökön magadat jópárszor, amíg ezen a feladványon gondolkodsz?
Háááá NÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRRMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLIIIIIIIIIIIIIIISSS????Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
DR|FTK|NG
veterán
Pár hetente megnézem, hogy milyen nagy hülyeségeket hordanak össze.
-
ViZion
félisten
Gratulálok!
nah, akkor nem csak engem lehet baCCogatni, h ilyen inges-zakós kisfőnök lettemAzért sokszor hiányzom magamnak a csaj, aki a helyemre jött, háááát, kicsit túl érzékeny, eléggé "úrilány" és sajna kevesebbet lehet rábízni, mint amit anno a főnököm rám bízott abban a poziban. Később le kell cseréljem, ez ma körvonalazódott, mikor bejött panaszkodni. Bazmegerre nincs időm, csináld a dolgod! -gondoltam, de csak megértően bólogattam, bújtam a monitorba, hátha észreveszi, h dolgom van.
Szal. ha vannak jó embereid, akkor jó. De ha tovább fog tartani elmondani mit csináljanak, mintha Te csinálnád, akkor meg vagy lőve rendesen. Helyedre alaposan gondold meg kit raksz.
90 hsz megint, nem bííííííííííírom!
Balath: Győr szép, izé szííp. Érdekes. Ott érződik a nyugat, még a disznyók alól is nike-ban dobják ki a szart... de amúgy jó hely. Sétállóutca, régi városrész, Duna...
Nah, okosok! mITX 1150 a terv. Valami kis VGA val, i3 + 8 GB ram, autocad, Solid edge. Jelenlegi 2 magos 4 GB ramos gépeket váltaná cégen belül. Melyik ASUS alaplap ajánlott?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #52344 üzenetére
Tudnék mesélni az iskolai szervezésekről, kirándulásokról. Vagyis arról, hogy miket baCCtak el a tanárok.
Pl a programnak(ami egyébként borzasztó volt) jóval később lett vége(1 óra).
Balathruin(#52343)
Kő' ez nékem.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #52347 üzenetére
Jahogy jah. Thx.
Hm, érdekes lesz mindenjképp ez a hbm mizéria. Kíváncsi vagyok. A kártya is tényleg elég kicsinek, rövidnek tűnik.
Csak tényleg, akkor, hogy lesz a méret? Mert a táblázatban 4GB van, a felsorolásban pedig 8GB.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #52344 üzenetére
Mi Győrbe megyünk majd, két éjszakát ott alszunk...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Balathruin #52343 üzenetére
Hát, ha tényleg ekkora lesz, akkor az patent lesz.
Na meg, itt most akkor mennyivel kell szorozni a memória órajelét, hogy kijöjjön a valós órajel?
Vagy, nem kell szorozni, csak a sávszélesség miatt jóval gyorsabb?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Balathruin
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
Kosz mindenkinek!
@ kakaska: mivel foglalkozol? Old school milf? Hmm...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #52340 üzenetére
Hát de.. De.. izé..
Akkor ez mit menne vajon 1,4V körül?
Az a gáz, hogy nicns rajta hűtő, hogy kipróbáljam...
Annyit csináltam, hogy belőttem Extreme-re az LLC-t, és megy..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Banyek.
Játszok egy 8320-szal.. Nincs rajta túl nagy hűtő, egészen pontosan egy deepcool 400FS van rajta.
Ami meglepett, hiogy 1,238V a proci VID-je..
Most ott tartok, hogy elméletileg 1,22V-n viszi a 4GH-z-t.. Lehet ilyen?!
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #52335 üzenetére
Igen, ilyen szempontban nem szabad panaszkodnom. Ha jol vegzed a munkad es kemenyen akkor megbecsulnek. A gerincteleneket itt is utaljak...de az mas teszta.
@KeresztFiam: most ebed ido...de mindjart megpattanok. Mondtam mar hogy a hetfo szabadnap?
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #52332 üzenetére
Jaja, ok minden. Szep az ido, sut a nap . Lilepek ebedelni aztan viszem a Volvot szervizelni.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #52329 üzenetére
Kedvesebb?! Na itt a baj, ez remelem menni fog...
iPhone VIII...lehet...de egyenlore a BB a kiszemelt....joval olcsobb.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Gratulálok keresztapám, látod, írtam én hogy legyél pozitív
no akkor lesz egy "kedvesebb" Sass Urunk
de tényleg gartula, annyit fogsz keresni hogy nem tudod hova is költsd, a végén veszel egy Iphone VIII-at"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #52325 üzenetére
Hát kérem, 5 perc után sikerült elfelejteni neki.
Viszont nem érdekli a mocsok integrált letiltas.
Most előbb prime lett raeresztve monitorozás közben.Rohadt btx lap, még az sincs, hogy csak lapot cserélni elég... Egy atx lap van nővéremnel. De akkor házat is csere
Kérdés, win7 mit lépne rá.
Karácsonykor nővéremnel nem bírta ki az amd-intel cserét.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Megvolt a privat ertekezletem. Nem volt baj, ha minden jol megyen akkor az ev vegere en leszek a technikai manager. Kicsit csiszolnom kell a hozza allasomon, finomabban kell banjak az alkalmazotakkal..tobbet kell hogy dicserjem oket, stb stb.
A lenyeg az hogy ingben es oltony nadragban fogok meloba jarni, 8-kor kezdek nam 6-7 fele...a melos verdatol nem fogok tudni szabadulni... Visszont evi 10.000 £-al tobbet fogok hazavinni, 4 nappal tobb a fizetett szabadsag...
Eleg jol hangzik...a lenyeg az hogy meg vannak velem elegedve. Majdnem 1 ev alatt minden honapban 10-20%-al jobb a teljesitmeny, kevesebb a hibas darab es kevesebb emberel dolgozom.
Ez jol esett, ertekelik a munkamat....mint mernoknek..ez nagyon jo.Talan most, eletemben eloszor kikerulok a termelesbol...feljebb ugrok a letran 2 lepest. Nem kell majd szervizelni, programozni, mintazni...csak vezetni oket. Nem fogok olajos nadraggal es koszos kezzel haza menni...
Ez most jol esett...qrva jol!
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #52323 üzenetére
Jumper nincs...
Elem volt kint. Érintkező osszezarva is. Minden beállítást megtartott...Egy szar 19 wattos kártyát nem bírok életre kelteni benne.
Kezdek elfaradni nagyon.
Derekam kezd fájni. Pihenni kell.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #52318 üzenetére
Behív. Figyelj SAS Én már öreg vagyok.. átszeretném neked adni a céget.. Én már horgászni akarik az Adrián és miközben az Adrienn italt hoz nekem. Keress 10 jó szakembert a prohardver.hu -- (nem csak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicja -- topicjából és hozd ki Őket a céghez...Ehhez mindne támogatást megadok....!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ertekezletnek vege...behivott a nagy kutya privat megbeszelesre. Lehet valami nincs rendben....
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #52312 üzenetére
kalappal.... Úg ylátszik ez egy ilyen nap. nekem is ma mondják meg a Digitnél,hogy hogyan tovább. kaptializmus 10 8))
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Fujitsu p5615 gép, d2461-a2 lappal.
Integrált vga haldokló produkció után szereztem egy 5450 vga-t.Bios belépés oké. Onboard vga disable... És csak az alaplapi mutatja a képet.
Illetve most baszik haldokló műveletek műveleteket mutatni....
.szom kivan... Mi a fene lehet?
A dvga jó. Bios hülye?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, megvolt a szar dolog. Lapatra tettem a gyereket, sirt mint egy ovodas...38 eves letere ugy viselkedett mint egy 12 eves
Szarul ereztem magamat, legszivesebben megpofoztam volna...mifele ferfi az ilyen? Nyafogott hogy nincs baratja, senki sem figyel ra....
Rosszmaju, roszindulatu seggfej.....Utalom az ilyen gerinctelen seggnyalo alakokat. Az utobbi evben megprobaltam magamat tavol tartani toluk, minden ilyen alakrol lemondtam. De ugylatszik vonzom oket mint magnes a vasat....
A lenyeg az hogy kesz..atestem rajta. Ha egy igazit ferfit kellett volna lapatra tennem, joval konyebben ment volna...
Na megyek...ertekezlet lesz mindjart.....targyaljak a sorsomat ...van para rendesen.
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
válasz Whysperer #52308 üzenetére
főleg, hogy 1 éve egy 780ti még bőven karcolta a 200e -res árcédulát
(bontogattam tegnap este a Ti -t, a gar miatt ugye megkaptam az eredeti számlát...
majdnem seggreestem. 2014.03 -as vásárlás, vételár: 247e JMF )
Ebből kiindulva, akik kifizettek érte annyit h. meglegyen a "csúcs" most nem kicsit érezhetik magukat átb@szva@Lacielvtars:
Parancs értettem, megfelel mostmár?![ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #52304 üzenetére
Minden tiszteletem. de tegyük fel 9xx elött valaki vett 780ti és Ami ugye cseppet sem rosszabb mint 970 és 2 NEW gen játékban gtx 960 szinten megy? Én értme ,hogy neked a 970 királyság van ,de nem hinném ,hogy tapsolva ugrálnak a 780ti tulajok.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #52298 üzenetére
Melo, kozben kilepek a Volvo-t szervizelni..olajcsere, szurok, stb. Meg erdeklodom hogy mi van akkor a garanciaval az XC90-re. Ha minden siman megyen akkor nyaralas utan mar itthon is lesz az uj masina.
Aztan megyek veszek meg par szaz eurot....ennyi.
-
Shokkolo
addikt
válasz hackeeeee #52302 üzenetére
használja egészséggel
Ez a visszafogósdi viszont nekem baromira nem tetszik.
a 9xx szériát nem szeretem.
A 970 még úgy ahogy vonzott, de túl sok rosszat olvasni / hallani róla, ráadásul az apró is agyig van vele.
Jön a kérdés, hogy miért szabadulna mindenki tőle?! A 980 meg szerintem messze túlárazott, így az nekem nem játszik...Meglátjuk hogy muzsikál a 780Ti, ilyenem még úgy sem volt.
Ha nagyon nem, eladom és vissza IGP-re, és várom hátha tényleg olyan ütős lesz a 3xx szériája a radeonnak
Eleinte tuti drága lesz, de eddig is bejött az, hogy megjelent a radeon csilliárdos áron, majd bezuhant elfogadhatóra. Időm mint a tenger, kivárom..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #52303 üzenetére
A hangsúly arra van fektetve, hogy pl. a Project cars köszöni szépen szépen fut vele, minden gond nélkül, akár 1600*1200-ban is. Persze, kompromisszumokkal.
De, nyilván szépen háttérbe szorítják a régebbi szériát, mert valamivel át kell adni az újnak a helyet.
A driverekkel ebből a szempontból nincs gond, mert használsz régebbit. A gond ott indul, hogyha mondjuk a motor használ olyat, amit a régebbi gpu nem tud.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #52299 üzenetére
Most ez csak egy jatek. Aztan jonni fog a tobbi is, ezzel kell ravenni a vasarlokat hogy csereljek le az ujabbra. Normalis reakcio maskulonben...az ujabb kiszoritja a regebbit.
Ez inkabb csucs kategoriaban van, az 560 Ti egy eleg kozep kategoria. Arra sohasem volt nagy hangsuly fektetve. De anno ez volt aaz 580-al amikor megjelent a 680. Csak nem ilyen mertekben.
-
Whysperer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest