Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz ViZion #78675 üzenetére
30 megfelel? Inkább a szép 30 mint a ronda 60 Bár játszottam már 60-nal is, már csak egy jobb CPU kéne és a 24 látóhatárban se lesz Jaigen, Shadow of Mordorban Low 2048x1152-ben 45FPS, 1360x768 Medium 30-40, lowon 50-60
(#78689) ViZion Nem is tudtam hogy a ventillátorok hívnak enni, akkor azért vagyok a gép előtt mindig éhes
(#78702) V!ck Teljesen ismerős
(#78708) Televan Az még ma is jó, FHD-ban épp elbír mai játékokkal, alatta meg szépen fel lehet venni a grafikát.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #78711 üzenetére
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak tréfáltam, azt hittem, Te is tréfának veszed.
Nem volt semmi olyan célom, amit említesz, én úgy hittem, hogy itt ebben a topicban egyértelmű, hogy csak barátin élcelődünk, a legkisebb bántó szándék nélkül.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #78634 üzenetére
De azért a limitert még éjszakára is maradjon bekapcsolva ...
De ne legyen. 100 hanem csak.laza 24 FPS-ekben álmodj!Na, megyek én is oszt pihenek egy kicsit...15 ével ezelõtt reggel 8-ig dugtam/ittam....most meg 3 elõtt már álmos vagyok...öregszem...rendesen.
Na, fingjátok barnára a gatyátokat. Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #78605 üzenetére
Ehh, olvasgatom... szal. a legtöbbnél a 4,7 fasza stabil -mint nekem, ez a turbo is amúgy- és utána 4,8 ami menni szkott, felette már ritkán bencs stabil... Szal. akkor ez van, a 9590 ami erősen válogatott, ott 5 GHz síma ügy, csak horror áron. Akkor marad 4,9 GHz a Zen-ig
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #78541 üzenetére
Semmi csak érted, mégis hogyan jött ahhoz a beszélgetéshez az 5.6-os bootja..1.6+V on
Ráterhelt volna bármivel.., még a Föld másik oldalán is lehetett volna látni a villanást a horizonton..
Ugyanakkor pl még 5Ghz-en sem csinált soha egy épképzláb Vantage/Physics tesztet, scoret. Értem én hogy hiányzik neki az FX, kotlik az Opteronos TX-el de na..
Egyébként pedig libasorban, futólépésben indulhattok a 3,14-ba.. Jókat röhögök..
Border2-öt behúztad végül Steamen vagy csak filóztál rajta?
(#78544) jakusj:
Möstershégem címere..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #78430 üzenetére
Milyen public folder?
2 partíció van.Az egyiken a win8.1 van fenn. A másik picsaüres.
Nekem win10em van. Laplop 8.1 friss.
Nincsen semmi bitlocker tudtommal minden jogosultság van.hackeee jó jó de akkor ha penről másolok miért marad meg?
A lapos HDD je IDE módban van...Egy intel centrinó tehát ez mindent elárul..Jön a srác mindjár külső hdd vel és megszűnik a szarakodás szerintem
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
válasz ViZion #78326 üzenetére
Jajj ez de beteg, bár elvileg a képek alapját adó alkotás is (egyre több cím van, amiről hallottam már de nem láttam... -_- balra a manga jobbra a belőle született anime képe).
Hmm leírás alapján realistábbra próbálták venni a figurát:
A képen látható leányzóról ugyanis, ezt írja az ismertető: the weird, creepy, and friendless girl of the class
[ Szerkesztve ]
-
afelaldozhat
tag
válasz ViZion #78167 üzenetére
Haggyá mán.....
Még itt sincs már vennék megfele.
Az asszony igyis majdnem a faxomat levágta mikor megtudta mennyi voltCsupán annyi történt,hogy ohhh drágám veszek egy új karit
-Mennyi??
-Á csak 70000
-És milyen??
-r9 390 de ez neked úgysem mond semmit.
Erre nem rá árgépezett....Tetőztem azzal,hogyha baj van kellessz egy ATX lap...
Vagyok szarban....
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #78158 üzenetére
Sebhelyes FXA-UD3, nuku LLC, AWARD Bios, megnyomorított integrált hangkártya ( ) szpesöl edisön:
Zötty.kettő de ezt kb mindig variáltam, az utolsó időkben isss.
(Főleg az FSB / CPU-NB párost, no meg a RAM-okat)DAT Zenergiatakarékos fánksönök minden esetben:
24/7-hez tartozó, az 1600/CL9-es Kingston RAM-ok tuningja avagy mééég Physics scoret nekem, méééég..:
Tapétázást jól fizetett fakultatív foglalkozás keretein belül vállalok!!
Kedvenc színem akékpiros ... brrr faxom most akkor hogyisvanez?[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #78063 üzenetére
Orrmánnyal kormányol, először is vsyncel/FRTC-vel nem benchelünk..
Sas büntet a Graphics scoreod miatt és tök igaza van, 20k az shemmi de lehet csak az FPS limit miatt volt. Mérd majd újra, másik hogy ha jól emlékszem azt is alul feszelted, na bench idejére azt is tessék herélni.
Aztán, Vantage beállításait nem kókányoljuk, Performance presettel mér mindenki, bár ha jól látom azon volt és csak azért nyitottad meg az ablakot hogy látni lehessen, nembaj, azért jólesett elmondani hogy ne kókányolj akkor se!
Vantage topicban találtam relikvia számba menő mérést, még 5Ghz alatt voltam!!
Rohadt jó, 2014.04..., még se Raven se SilverArrow nem volt, a Scythe topflows kis nudliberger hűtésével toltam neki a közel 1.5V-ot..!
Na szal a Graphics scoreodnak belépőszinten 30K körül kéne majd lennie, bisz-basz FPS korlátok nélkül. Szerintem nincs para a gépeddel csak úgy tesztelsz mint egy igazi náááááb (ami nem meglepő ), procidnak tuti kevés a fesz 4.9-hez de ha a játékok stabilak vele akkor have fun.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ViZion #78080 üzenetére
Megtaláltam. Ugye a vga a 390, így annyira azért nem mérvadó.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz ViZion #78107 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de lehet ám táp is a korlát. Nálam 600 cooler master, ha ráengedem egyszerre a furmarkot, meg az ibt-t, akkor 620w környékét vesz fel. Tegyük hozzá, hogy a 8320 am 4,5 ön jár, ha azt benchelem magában 300w környékét felvesz, kicsit többet is, ha azt nézem, hogy nálam ezt 1,425v, nálad meg 1,46 akkor ott már lehet ez az érték akár 350 is. A vidkártyám elvileg 200w környékét súrolja fogyasztásban, ha ezeket összeadom máris ott az 500 watt.... ami nálad éppen megvan. Szóval lehet ám ott baj a táppal is, pont az a 10-20w hiányzik neki, így valami kevesebbet kap... főleg tesztek alatt.... mondjuk az amd vidkártyták fogyasztását nem vágom, nemtudom mennyit eszik nálad a 280..
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #78104 üzenetére
Meg egyszer leirom hogy ertsd. Az en 8350-em 4.7 GHz-en ment, es a te 4.9-en jaro 9370-ed csak 0.8 %-al jobb. Pedig ott min. 5 %-nak kellene lennie.
A VGA-s meg 70 %-al lassabb mint anno az en 1175 MHz-es 7970-em.
Kb a Vantate teszt szerint a te 280X-ed gyengebben teljesit mint az en pentiumal meghajtott GTX 750-esem, ami egy nagyon de nagyon...de meg annal is nagyon belepo szintu gamernek nem nevezheto...na jo csak egy kicsit...kartya.
A te 280X-es meg egy 3 eves flagship kartya!Erccsed ma'na hogy valami nem OK nalad...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #78100 üzenetére
Az is lehetseges, habar szerintem meg elegnek kellene lennie. Itt van az osszehasonlitas, anno a teszt 4.7-en keszult es a VGA pedig 1175 MHz-en ment.
A lenyeg az hogy a te processzorod 4.9 GHz-en csak 0.8 %-al jobb az en 4.7-en jaro exFX-emtol, a VGA-t valami pedig drasztikusan visszafogja. 70.1 %-al jobb az en ex7970 GHz-em mint a te 280X-ed?
Itt egy tesztem egy GTX 750 + egy i3-2100, es a Vantage szerint a te 280X-es az en 750-esem szintjen van. Ami lehetetlen.
Ellenorizd kicsit a kartyat, toljal le a biztonsag kedveert meg par tesztet. Peldaul FireStrike-ot, mert lehet hogy nalad nem kerek valami....vagy csak a Vantage nem megyen rendben.
Tobbet kellene kicsit benchelni, kollega...benchelni...
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #78062 üzenetére
Nah, reinstall megoldotta. [link] ez elég?
VGA driver a Crimson előtti, 60-as FPS korlát be van kapcsolva és most csak a GPU-ból vettem vissza. Hangos is...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #78060 üzenetére
WTF? Vantage azt írja, nem tudja a sys infót olvasni, kilép... rendszergizdaként futott.
-
Pickit3
aktív tag
válasz ViZion #78051 üzenetére
Ebben az esetben veszel egy akváriumot és felöntöd (nem tudom mivel, pl) műszerolajjal és minden egységesen hűl/melegszik... nagyjából. De nagy marhaságot magyarázok, meg ne csináld! Nagyon jól néz ki ez az "anti itx", grat hozzá, szép darab.
Zserbó+sarokban talált nagy húsvéti csokinyúl+szaloncukor=nagy hiba. Asszem most nem vagyok kíváncsi a vércukorszintemre.
-
paleinho
senior tag
válasz ViZion #78049 üzenetére
az alaplap hátsó oldalán levő vrm-et is hűtöd?
jól néz ki a rendszer, nekem is hasonló van csak totál minimalista gettó megoldás, mo-ra 2 radi egy 20-as ventivel, phobya dc12-400 dc step down szabályzóval, a legolcsóbb csatlakozók sima "egykúpos" 12-es csatik, forróvízbe mártott 11/16-os masterkleer cső igaz nekem csak a vga+proci van vizezve -
Habugi
addikt
válasz ViZion #78039 üzenetére
Ezzzzzzzzz!!
@KékÖrdög - "Mi a f*sz?" +1
Naggyon durva az a radi + venti mennyiség rajta!!
Leültök a gép elé CPU intenzív játékot/alkalmazást futtatni és 10-15perc múlva ilyen hajjal/fejjel álltok fel:
Viszonylag hamar beállhat minden rakoncátlan kis tincs baloldalra..
Grat hozzá!
Btw..
"AMD FX-9370 (4,9 GHz @1,46 V) CPU"
Erről még ebben az életben fogunk látni egy HWInfós IBT VeryHigh-ot?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ViZion #77947 üzenetére
Én letöröltem, a Crimson-t visszatettem a 15.11.1 bétát. Random ugrott egyet a kép a Crimson driverrel, sotck órajelen is.
@Hablaty: Szerintem jah. Én annó minden kedvezménnyel megvettem, így megvan mind3 rész. A 15.11.1 béta nem crisom még.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #77939 üzenetére
Nézz rá YT-on hogy bejön-e a stílus, a magam részéről hülyére játszottam mindkét részt a baráti körömmel.
(#77940) Malibutomi:
Elvileg valami átdolgozott UnrealEngine, nem emlékszem melyik, egyébként igen, eleinte furcsa lehet főleg ha az első résszel "kezdi" az ember de abszolúte illik a játék világához és teljesen szokható. A kettő/második rész egyenesen szép.
(#77941) hackeeeee:
A mi?
Szórakoztam egyébként TR benchmarkkal magam is.., pontosan egy éves teszt a nagynorbiman féle 280X-el (drágaszág..), 1240/1700, maxfesz/TDP..
YouTube: [link], 1080p, Ultimate, 2-4xSSAA
Video.., azért mert AMD vs NV-ben betaláltak páran a screenshotok után, hogy márpedig 280X-el tuti nem megy ennyit SSAA-val és valamit vagy elbaszok vagy csalok..
Na ez után kuss lett, mondjuk egy "elnézést" jól esett volna, megjegyzem tekintettel arra kik csinálgattak nem meglepő hogy elmaradt..Aztán.., 390X, kitolt TDP, alapfesz, 1150/1600
A húzott 280X-es teszt Omegával ment ha jól tévedek, ez a mostani pedig a javított Crimsonnal (még nem a WHQL-es).
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #77937 üzenetére
Zseniálisan agyalágy, igazi 120% fun game, nem mellesleg az egyik létező legjobb COOP FPS, nagyon fasza loot és XP fejlődési rendszer!
Sok száz órát temettem már mindkét részbe..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
válasz ViZion #77769 üzenetére
hát igyekszik a Zember lánya
és amúgy is már olyan rég írtam neked, és gondoltam ennél szebbet nem lehet kívánni, vagyis lehet csak nem akartam
egy két életkép a fotogénebb családtagrólno meg nálunk hagyományos süti, a nyitott diós fonat, és isteni finom
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #77677 üzenetére
Pontosan ugy megy MO-on is mint peldaul az USA-ban vagy Szomaliaban. Bemesz a boltba es visszabaCCod az alaplappal egyutt. Aztan megveszed a hasonlo teljesitmenyu i3/i5 kombot lehet picivel tobbert.
Mert ha AMD bacsi latja hogy 1000 darabbol 700 visszajott akkor elgondolkozik azon hogy rohadt gyorsan kellene valamit csinalni. Es nem sulyed a hajo lassan de biztosan.
Szeretem/szerettem az AMD-et, az igazi AMD-et amikor meg Hector volt az elen...csakhat nem tamogatta a jovobelato hulyesegeket, ezert menesztelni kellett....anno 5 milliardert vette meg az AMD az ATI-t...most meg az egesz koceraj nem er meg 3 milliardot sem. Nagy ivben elbaCCtak...lehet az NV-re vagy az Intelre kenni.....nem lehet, a sajat szarjuk.
Anno amikor az Intel fizette a laposgyartokat hogy ne tegyenek AMD processzorokat bele, nehezebb volt a helyzet megis talpon volt. Ismerem a ceget a K5-oktol kezdve, hasznaltam is a termekuket....
Megvettek az ATI-t....elbaCCtak rendesen...18 % a piaci reszesedesuk...a 40 %-rol, es ez lehet meg nem is a legallja...az eladasok azt mutatjak hogy jovore meglesz a 10 %. Egyetlen versenykepes processzorjuk sincs...a kozep kategoriatol felfele...
Hol vannnak az 1 GHz-es Athlonok ? Az Athlon XP? Athlon64? Athlon64 FX ? Mind es mind az o hibajuk, lehet babusgatni meg minden...de ez a kesz tenyezo!
Es ami a legrosszabb mi mint vasarlok is segitettunk ezen, meret elfogadtuk es megvasaroltuk a termekeiket, hiaba neha eleg gyatrak voltak.(#77679) Razer6666: neked lehet hogy az AMD csak egy ceg, de nekem olyan mintha a fiam lett volna, ez vele nottem fel, amikor meg az intel licenszes processzorokat babausgattuk...vagy amikor a slot-os Athlonokat probaltuk tuningolni....nem beszelve a fizikalis szorzozar feloldast ba bartonokon... Nekem ez a ceg valamikor jelentett valamit...es most isszonyatosan merges vagyok ra! Az egesz idiota bandara aki a sarba vitte...es huzzta magaval az ATI-t is!
Mind1....ha kicsiny lelketeknek a tema tul eros akkor nem fogom tobbe itt kitargyalni, de azt megjegyeznem hogy ez egy OFF topic es mindenki azt ir be amit szeretne.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz ViZion #77529 üzenetére
Egy dagadt macska titkos ügynök vagyok akit kitiltottak a postáról mert kiabált a postafóbiája miatt, amit kiújított hogy nem tudok csomagot címezni mert analfabéta vagyok. Akkor most írhatod az ötös lottó számait is!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
caindwan
aktív tag
válasz ViZion #77155 üzenetére
Csodás rövid összefoglaló
Ma utaztam egyet, hogy vegyek egy ilyet,karácsonyi ajándéknak:
Ez helyett találtam egy hasonlót, csak nem termosz, hanem sima poharat. Az árát szerintem nem találjátok ki.. (Persze műanyagból volt és NEM eredeti!!) 7k (23 euró) volt egy rohadt kis műanyag objectív kinézetű pohár
-
HSM
félisten
válasz ViZion #77102 üzenetére
Vizesblokk alatt? Szinte kéri úgy.
Viccet félretéve, nekem anno 850/1250Mhz-en, azaz -100Mhz-el a gyári értéke alatt is még pariban volt a 290-es egy kicsivel 1100Mhz fölé húzott 280X-el, szval van erő azokban bőségesen.
A nyári 40 fokban így spóroltam a TDP-vel, mikor nem volt szükség minden erejére a karinak. -
stratova
veterán
válasz ViZion #77097 üzenetére
R9 280X-ről R9 380X-re biztosan nem váltanék, esetenként azonos szintén vannak, helyentként 1-2 fps-sel gyengébb az újdonság (bár ez kb hibahatár) de szélsőségesen optimális esetben sem jobb nála 10-15%-kal. Akkor már az R9 290 max jön a kihajcsaje kérdés Hablatyológus féle OC-val esetleg.
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #77093 üzenetére
Te ne tudnád?
Van lehetőség megnezni, feloldhato magok vannak-e, és ha igen, feloldhato. Tudtommal.
Onnantól gyakorlatilag 290x lehet belőle.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #77091 üzenetére
Ha meg feloldhato magokkal rendelkezik, kész a 290x.
Szerintem a víz miatt nem szarakodnek a helyedben.Voltam ma urológus bacsinal.
Szerencsére pont nem ott talált el a kolléga, azért nincs semmi baj a lila foltok és a duzzanat ellenére.
Kaptam antibiotikumot, meg kenőcsöt a gyorsabb szín normalizalas miatt.Minden rendben alul, minden egészséges.
Régi alaplapom karácsonyi akciós aprón.
Ha addig nem megy el, lehet kap egy másik fx procit, egy ramot, és kész a 3. Gép.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz ViZion #76748 üzenetére
na ma is tanultam valamit... köszi! Nv menüben lehet ilyet állítani, vag ykell hozzá valami külön progi? Ettől szebb lesz kép, vagy csak a teszteket tudom lefuttatni magasabb felbontáson? (na most meg túlságosan elkezdett érdekelni)
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz ViZion #76665 üzenetére
nemtom miért, nem az volt odaírva tudom, de én a szinkronosra gondoltam... bocsi...
hackeeee: óóó mennyém má, ezer éve nem ittam tátra teát, igazi Szlovák pia, amikor megjelent még 16 voltam, és soha életembe nem gondoltam volna, hogy ilyen menő lesz... először azt hittem, hogy likőr. Először csak 52% os létezett, de nem érezted rajta... finom, és likőrös, aztán egyszer csak fejreálltál...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest