Hozzászólok Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #150350 üzenetére
Könnyü ugy telót csinálni hogy az állam simán kifizeti a veszteséget. Nekik megér pár tíz milliárd dollárt hogy "benne" legyenek.
Trump egy balf@sz, de ebben sajnos igaza volt. A vén hülye Biden-ek meg nem hiszem hogy lesz annyi esze hogy keményebben bele álljanak.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Gyuri27
félisten
válasz
MiklosSaS #150356 üzenetére
Nem vagyok a dolog szakértője. Bár nálunk volt hiszti a kinai és az orosz miatt.
Ha lehetett volna válogatni én is azt kéred. De nem lehetett.Mahrenburg: azt nem csak rohad. Volt, láttam astrát, vectrát, omegát, kadettett hátső küszöbtől mind bibis volt.
Hasznáktam asztrát volt vectra, omega. Én szerettem őket. Viszonylag egyszerű mechanika. Jó tartós motor, jó fogyasztással (1.6-1.8 isminek volt 2.0 ő se panaszkodott).
Több isminek volt corsája. Ők se panaszkodtak.
Ha rajtam múlt volna sose adom el a b vectrát. Imádtam. Nem volt rakéta. De cserébe amiket felsoroltam azok jók voltak. És tágas is.
De a rohadással nem tudtam mit csinálni. Pedig egy izben meg is lett csináltatva.
Hogy opelnél 20 évig nem jöttek rá, hogy egy nem így kéne. Az azért vicc.
Az új opelokat nem tudom milyenek. Letettem a márkáról.
Há vicc, hogy koreai 10-20 éve autót gyártó cég mindenben ráver egy 1000 éves cégre autógyártás ügyileg.
Szóval akarat kérdése az autógyártás lásd tesla. Ezek meg a pénzt herkára, kurvára meg repcsikre költik.
De ugyanez lg és sok sok cég. No hát így múlik el a világ dicsősége.
Szomorú hogy 2000 után már fényes nappal lámpával nagyitóval kell keresni az autót.
Mert 90%-ban hulladék szar.Amd: Radeon-Ryzen
-
Shokkolo
őstag
válasz
Whysperer #150361 üzenetére
Irigyellek is meg nem is...
Kb bármelyiket bevállalnám ha felkínálnák végre, kivétel az Astra.
Eddig ismerettségi körben akárkit oltottak nagyon megszenvedte, egyikőjük a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy nem halt meg ott és azonnal"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"
-
Whysperer
addikt
válasz
Shokkolo #150362 üzenetére
Engem most az sokkol ,hog ya olyan karakteren dolgozok,hogy 1 frame-en ha renderelek róla akkro 110 GB-t zabál fel a rendszerből. Szóval ha 118 frame van a shotban akkor 118 110GB feletti memóriás gépre kell küldenem. Vagyis jobban mondva 10 blade-re de ugye van vagy 20 CFX artist rajtam kivul és ez csak a CFX ... nem lighting stb.
nézzétek a jó odallát legaláb bnem kell google fordító többet 8)[ Szerkesztve ]
MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080/Regnum RG6V TG
-
Shokkolo
őstag
válasz
MiklosSaS #150363 üzenetére
Igen, az astra.
Mostmár kutatások is kimutatták, hogy akinek véralvadásbeli problémái vannak,
ott okozhat kemény problémákat az astra.Az említett jóbarátomnak van ilyen problémája. Az mentette meg az életét, hogy előzetesen emiatt vérhígítót kellett tolnia, ez mentette meg az életét.
A második oltásánál már tudatosan rákészült, így "csak" a szemében vérzett be pár ér, így "megúszta" annyival h kb 10-15 percig egyik szemére sem látott semmit.
Valahogy egyre kevésbé szimpatikus az AstraSzüleim kínait kaptak, anyukám már a 2. -at is. Le is kopogom gyorsan, abszolut semmi probléma.
Regisztráltam én is egyébként, nagyon remélem, hogy hamarosan leoltanak veszettség ellenPfizer / Moderna / Sputnik / Sinopharm... minden jöhet, csak astra ne
Remélem a kínaiban tényleg ott az 5G chip, free internet powa
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"
-
Gyuri27
félisten
válasz
Shokkolo #150367 üzenetére
Nekem és hugom párjának hőemelkedést okozott.
Továbbá nekem kicsit ilyen megfázás tüneteim vannak. Szájszárazság volt tegnap.
Ma kicsit folyik az orrom, kicsit fáj a fejem és a gyomrom se az igazi.
Anyuékat pfizerrel oltották semmi bajuk koppkopp. Holnap megyünk második körre.
Nagybátyámékat kinaival és semmi bajuk. Volt aki oroszt kapot azoknak se semmi baja. Pedig 60 felett van mindegyik és mindnek van valami nyavajája.
Ennyit az astráról.Amd: Radeon-Ryzen
-
Whysperer
addikt
Oszintén a rohadalom GPU árak jobban a zavarnak!!
MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080/Regnum RG6V TG
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Gyuri27 #150368 üzenetére
Én kisüstit kaptam, az első után kicsit megjött az étvágyam és enyhe szájszárazság/szomjúság érzés is párosult vele.
A második után meg nagyon enyhe szédülés volt és fokozódó szomjúságérzet, aztán a harmadikat már nem engedte az asszony, mert azt mondta túl immunis leszekPedig az oltók azt mondták ötig nem kéne megállni, az a tuti védelem.
-
norbert1998
veterán
válasz
Shokkolo #150367 üzenetére
Én még várok. Egyelőre a kártya okozta esetleges kiváltságokon kívül semmi nem motivál, hogy regisztráljak, de ez szigoruan a magam nevében értve.
Tesóm Astrát kapott (orvostan hallgató, jövő héttől viszik is a gulágba), neki két nap hőemelkedés volt csak, pedig elég problémás az egészsége 20 éves korához képest.
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Idén is lesz Fan Edition a Galaxy S szériában
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- [Re:] ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D8G OC_2022.07.28-ig ALZA Garancia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay
- Crypto Trade
- [Re:] Heti hardverlajstrom
- [Re:] [PBalázs:] Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS VP249QGR Gaming Monitor, IPS, 23.8", 1ms, 144Hz, Full HD, FreeSync több, mint 2 év gari.
- Vadiúj !!! GEFORCE GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC OEM Videókártya 3év gar!
- Gamer Gyári konfig Microstar Medion MT-22 i5-6400 GTX-750Ti 8-16GB DDR4
- Alig használt újszerű Asus Vivobook X509FJ eladó!
- Lenovo Thinkpad X270 i5-7200U/16GB DDR4/512GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Gyári Nagy Akku
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest