Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 5800x
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #53799 üzenetére
Vagy ez talán az egyik best: [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #53797 üzenetére
100%-ra ugyan ezt írtam le kb egy hónappal korábban FX topicba és ott. rögtön leoltottak 3000-rel. 8)
Ezt szeretem : Puscifer : [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
csütörtökies szép jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz inspiroyhome #53789 üzenetére
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz inspiroyhome #53785 üzenetére
Esetleg hibaelharitas?
Ami mondjuk egy csotores esetén érthető, hogy nem varakozhat.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
inspiroyhome
senior tag
22:45-kor kitalálta valami csapat nyomorult, hogy felássák a kereszteződést.. Halál komolyan mindjárt 11 óra, ezek meg itt ..szák szét a betont...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #53780 üzenetére
Ezeket ismertem fel:
-Cord 812
-Phantom Corsair(magamtól)
-Chevy Corvette C1
-valami 1960 környéki T-Bird
-Oh, no! '48 Tucker!
-Willys Jeep
-De Lorean
-'57 Chevy Bel Air
-BMW 507(?)
-Az a Mafia 2-es Merci -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #53780 üzenetére
Hasonlo a Malagai auto muzeum is. Rengeteg szep klasszikus tucc-tucc mentes verdak vannak ott. Kiraly elmemy volt....
Ez csak neked
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Malibutomi
nagyúr
Automuzeumrol jut eszembe..ezt igy latjatok? [link]
Reno automuzeum...itt (is) voltunk tavaly nyaron...olyan ocskasagok vannak mint sammy davis jr kocsija, lana turner kocsija, 1938-as Phantom Corsair, amit nem hittemhogy valaha latok ilyet meg hasonlo nyalanksagok
[ Szerkesztve ]
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MiklosSaS #53766 üzenetére
"The two 8-pin connectors allow together with the PCIe slot theoretically a power consumption of up to 375 watts, but AMD's Graphics CEO Joe Macri said Golem.de that Fiji graphics card should not require more energy than the Radeon R9 290X. Thus, should the upcoming models remain at under 300 watts - possibly even significantly."
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #53757 üzenetére
Ezt akár el tudnám képzelni úgy is hogy a jövőben az alaplapon lenne még egy foglalat a proci mellett a vga chipnek és annyi lenne egy vga csere mint egy proci csere. A hűtést is egyedileg lehetne így cserélni.(mondjuk így az alaplapgyártóknak is még nagyobb lenne a felelőssége mert nekik kellenne a vga chip tápellátását és bedrótozását megoldani)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #53762 üzenetére
A GPU-n lesz a RAM?
Ok, csak a puska ne visszafelé süljön el. -
hackeeeee
Jómunkásember
Elég szépen meghízott a GPU memóriákkal:
Véleményem szubjektív...
-
-
Beretvás
veterán
amugy hol vannak az alul öltözött nénik?????
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #53743 üzenetére
Elvileg most marad egy ideig a meleg, de ez tényleg nem jó.
No Sana No Life
-
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #53741 üzenetére
hsz gyüjtés ez nem más
viszont ez a meleg kikészit.. tiszta agressziv vagyok ma pedig semmi okom rá...:s
[ Szerkesztve ]
-
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #53739 üzenetére
rosszmáju vagy...xD
-
Uraim, ezt be kell linkelnem
link"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #53736 üzenetére
Skylake. A broadwell az 1150-es, az uj lapok pedig 1151-es kiosztas.
@Malibutomi: en inkabb a felhasznaloi tapasztalatra leszek kivancsi. AMD-nel sohasem lehet tudni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Mik ezek az új Z170 alaplapok? Ez milyen CPU-hoz van?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Változtattam rajta. Már a válasz gombot se találom el, túlságosan GTA5-höz vagyok szokva.
Más: Stalker egérkurzor témát tud valaki? Nem találtam.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Nem lenne jó Wellingtonban élni. Túl szeles.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ahogy mondtam, a Fiji 16-an lesz bemutatva...rendes tesztek..meg amire a boltokba kerul..julius eleje...
Nem ertem miert ?! Mintha szabalyosan megvarna hogy akik most szeretnenek kartyat venni azok vegyenek zoldet. Miert kell ennyire eltolni?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
törölt tag
Amúgy nemrég keltem fel. tiszta szégyen, még a végén olyan leszek mint a macska
Nemtudom ezek után van e még értelme a mai napnak.
-
mackosajt
addikt
válasz Balathruin #53716 üzenetére
Ha megnezed, kinek a hozzaszolasara válaszolsz, akkor ki volt a gyorsabb?
Mondjuk én nem linket dobtam, csak dátumot.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #53675 üzenetére
Úgy hallom elvitték Pestről a mérgező anyagos hordókat. nem féltél hogy te is sorra kerülsz ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Balathruin
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
inspiroyhome
senior tag
Na beszereltem a procikat, 2x 4x2.33ghz cinebench 440 pont.
Nem egy gamer PC, viszont ha túladok az FX-en, valszeg ezt fogom használni munkára. 16GB ram bele 16 ezer forint.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Macska!
Nem is tudtam, hogy híres vagy!
Elkepeszto a hasonlóság.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #53704 üzenetére
Nem amiatt állok bukásra,mert én hülye vagyok hanem amiatt mert multhéten késtünk 10 percet,Ő elsétált pedig a projekttel kapcsolatban akartunk kérdezni tőle.OK Ezen a héten megyünk kedden,nem jön be,felhívjuk,hogy hol az anyánkba van...Hát majd gyertek holnap.Mentünk ma,elküldött minket a pitsába,hogy válasszatok egy értéket találomra.Kösziii.. Meg hogy pénteken adjuk le a projektet.
Ha multhéten képes lett volna erre az egyszerű kérdésre válaszolni már RÉÉÉÉG leadtam volna neki a projektemet.S befejeztem volnaEz is az én hibám ugye?
A Másik pedig berakja első napra a vizsgát szesszióbol mert neki úgy áll fel.És leadja az elektronikus formátumban lévő kurzust 4 5 napppal előtte.Ami nem is lenne baj,csak,hogy senki nem akarta első napra rakni a vizsgát ha van 3 hetünk..
Sírt nekem a szám mert meghúztak elektróból?Sőt mindenkit?Nem.Keveset tanultam rá,szóval az az én hibám.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest