- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50597 üzenetére
Ha erre jössz, én 2 ezerért kihúzom. Egy hete vettem új laposfogót, még ki sem bontottam, szinte steril...
Pálinkázzál, előzd meg a fájdalmakat!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz ViZion #50596 üzenetére
Mester, a fogam nem nyafog, hanem én mint egy a lányom, úgy nyafogok
de egyébként igazad van! soha nem vártam még így a hétfőt...
már annyira nem fáj, csak érzékeny. de kihúzatom, akár mennyire is utálom a fogdokit.
maszekba meg egy hely van szegeden ahol megcsinálják, de kerülne vagy 15 rugóba egy nyomorék foghúzás...
itt mellettünk két sarokra, meg 6 ezerért húzzák ki, és ez is maszek, csak a hétvégén nem dolgozik.
azért a dupla pénzért csak megvárom a hétfőt.
és igen, mazochista vagyok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
Jó reggel!
Elvtársam, még a fog nyafog? Nem volt hétvégén valaki aki maszekba megoldja?
Ehh, akkor Te most legalább őszintén várod a hétfőt...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #50593 üzenetére
Hát szervuuuuusz elvtársUram
Hogy ityeg ami reggelente senem fityeg??
Nem válaszol, költői kérdés..Részemről készülődök, ma kifestem a hugi 5. albérletét (tán 4év alatt.. ),
áldott jó sógor uram hajnali 3kor küldött egy SMS-t hogy ő majd csak délután csatlakozik mert ő bizony rohadt másnapos lesz. Erről most tudnék pár dolgot írni de inkább nem teszem.Más..
Friss 970 tulajaink valamelyike nem érez ellenállhatatlan kényszert, hogy ráérős pillanatában végigszaladjon GTA V-ben azon az útvonalon amin megtoltam az FPS checket?
Azonos beállításokkal ofc.., lelkesedés hiányában vagy mérhetetlen lustaság esetében video helyett beérem érték bemondással/beszámolóval is, néktek Lhiszem (vagy nem, megtudni úgy sem fogjátok, ezért lenne jó a YT anyag.. ).[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
jó reggelt nektek felebarátaim
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
A)lcvas! &jo erjt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #50588 üzenetére
Hűű, ez 4.5-höz baromira rendben van!
Engem speciel nagyon érdekel ezt hogyan húztad ki a kalapból, szóval ha kitesztelted/bebizonyosodott ne tartsd magadban..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
Hosszú hétvége off.
Debrecen vásárlás fagyizás zabálás
Félixfürdő úszkálás fagyizás zabálás táncest.
Nagyon jó volt.És Mackósajt,a sörödet nem felejtettem el!!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Popes
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
Londonban vagyok...van jo kaja...sok pia...finom szivar...minden foldi jo...eegi haver...indul a pialas...
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #50579 üzenetére
akko jovan..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #50576 üzenetére
ez mekkora.. bocsi nem tudtam kihagyni..:S
-
norbert1998
nagyúr
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #50574 üzenetére
nemmered....
-
norbert1998
nagyúr
Kikerültek a megoldásai az érettséginek. Tudtam, hogy elbaCCtam az elejét, de hogy ennyire! 20 hibám lett, bakker! Az 77,7%! LófaCC! Főleg, hogy olyan hibáim voltak, hogy komolyan azon voltam, megfejelem a billentyűzetet!
Most is elég közel vagyok hozzá -
hackeeeee
Jómunkásember
Az normális, h ogy rossz órajelet ír a procihoz a Valley?
4500, és 4130-at ír.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
HŰazaértünk a vihar előtt a céges majálisról. Nagyon fain volt. Főnök is odaült hozzánk, asszonynak elkezdett engem dícsérni meg mittomén... ejj. fura volt. Nah, mindenki azt látta, h ingyen kaja-pia meg mittomén. Én meg azt láttam, h erre is nekünk kell a pénzt összelapátolni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
Hátőőő... AI nélkül megy a Project Cars 20-25fpssel. Most felbontással fogok tesztelgetni.
De megy!
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Dugo az egy uton...mar tobb mint 20 perce nem tettem meg egy metert sem.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mit csinaltok?
Mi mindjart indulunk Londonba...akkora sultet ebedeltem....most legszivesen aludnek egy jot.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha olcsobbat veszek azt fel ev mulva cserelnem kell. Igy ez 3 evig rendben van.....vagyis remelem.
Egy masik alternativa az 999 £.....
Meg keresgelek
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #50558 üzenetére
Jol nez ki
Babakocsi + autos uloke: 1299 £. Ez rablas...
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #50558 üzenetére
-
-
inspiroyhome
senior tag
Ma reggeli unalom eredménye.
Kicsit most inaktív vagyok, vettem egy olcsó C2D-s laptopot, és hát.. A nagy gép most kicsit offon van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50556 üzenetére
Na ez mar bejovos....
Megyek tekeregni!
-
válasz MiklosSaS #50554 üzenetére
Keresztapám, tény hogy kell hozzájuk egy két feles, de elmennek, max egy kis szódával...
de gondoltam rád is, ám
remélem ez megfelel nékednorbert1998: hidd el nem olyan rosszak ám a fogpiszkálók
tény hogy jó a nagy kuffer, csak xar vele utazni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50546 üzenetére
Ettől messze jobb áll itt előttem a boltban. Csak igen feltűnő lenne, ha mindig neznem
Mellesleg nagyon erősZsivaagooo a troll
-
MiklosSaS
nagyúr
Mik ezek a fogpiszkalok?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #50536 üzenetére
Hát őő..
Ez volt a 200-as szériával is... 265, 270, 270x..
Behúztam már a BF4-et.. ~3k-t megért.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
Szombat reggel, fejfájással ébredés, FX OFF, fogfájás és langyos suna, őőőőőő
Na iszom még kávét.
-
-
ViZion
félisten
jááájjj... ezek a fgfájást is gyógyícccsááák ám! A langyos suna a legjobb mindenre!
-
-
Zsivaagoo
őstag
Na, akkó most mán: LYÓ reggelt!
Ormányos kolléga: Írtam a fáradt gőzös tocsikba a kínairól is.
--- szerk . ----
Lacielvtárs Úr! : Azt a szőke malájt bevállalnám, ha nagyobb lenne a melle. Mert így pálinka is kell hozzá, hogy akkorának lássam, ahogy szeretem.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
válasz ViZion #50545 üzenetére
ejha, tényleg, akkor kellemes kikapcsit nektek is...
köcce Mester, remélem mielőbb találok magándokit aki hétvégén is dolgozik...
a maláj csajok meg mindig ilyenek, nem lehet bennük megbízni[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ejj... Jobbulást a fogfájásra!
Ma gyereknap, céges majális, ugrálóvár, free kaja-pia. Sajnos a maláj táncoslányok nem értek ide, pedig ígérték... biztos a vihar miatt.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Whysperer #50539 üzenetére
Felejtsetek mar el azt az OEM -es cikket. Ezekbol a kartyakbol nem fogunklatni, ez a pc gyartokknak van, es mindig atnevezesek, az elozo generaciobol AMD es NV oldalon is.
A felhasznaloknak erkezo desktop lineuprol meg nincs hivatalos, csak amik eddig szivarogtak. De ha az OEM lesz a 3XX, akkor lehet az ujak 4XX neven jonnek. Vagy tok masneven.
-
válasz Zsivaagoo #50541 üzenetére
köszönöm, megfogadom a tanácsod
mint az egyszeri hajléktalan amikor eltakar a kerékpárral zsebében a boros flaskával
majd tápászkodik fel és érzi hogy nedves a zsebe...
erre ezt mondja: Istenem add hogy a vérem legyenmiklosss2012: remélem azért túlélem, vagyis megérem mire megjön a HP laptop, ne tudd meg asszonyom hogy várja, mint a Messiást
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Lacielvtárs #50538 üzenetére
Arra vigyázz, hogyha kihúzzák, legalább fél óráig ne igyál felest.
Totál el lesz zsibbadva az arcod és még félre folyna az a drága nedű.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
@DefaultGyiiiLaszlo: , sajnalom.....
Tekerges ON a hetvegen....a Hetfo is szabad
-
-
válasz #67688960 #50537 üzenetére
köszi a tippet, egyenlőre tolom magamba a fájdalom csillapítót, mert szegfűszeg nincsen itthon
bal felső bölcsesség fog...
kirántatom és felejtsük el, max meghülyülök ha kiveszik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #50534 üzenetére
szia!
szegfűszeg!(ne nyeld le csak tarts ott, egyet kicsit rágd meg néha)
kösz, neked is![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz stratova #50528 üzenetére
Lenne így. Mert ha ugyan így a "csonkított" változatból lesz 380, akkor ez veszett fejsze nyele lesz.
Mondjuk akkor még talán lesz X-es változat, akkor jobb lesz, reméljük.
Az a baj, hogy a híreket látva, nem bántam meg, hogy nem vártam meg a 300-as szériát.
Reggelt.
Amikor nem is kéne, de mégis ébreszt az ébresztő reggel 7-kor, priceless.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
jó reggelt...
fogfájás: ON
ennek fogorvos és foghúzás lesz a vége...
mindenkinek kellemes hétvégét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
*toroltem
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz ViZion #50527 üzenetére
2 gixer volt vele: Kevesebb és kisebb sávszélességet kínáló memóriával lett megáldva, némileg eltérő kezeléssel, mint R9 280X R9 280.
Viszont érdekes lehet majd, ha XT-ben kikupálódik és kap 4 GB RAM-ot.Tahiti XT - 2048:128:32 850@1000 MHz + 3 GB 384 bit 288 GB/s
Tahiti Pro - 1792:112:32 827@933 MHz + 3 GB 384 bit 240 GB/sTonga XT - 2048:128:32 - ??? MHz + 2-4? GB 256 bit ??? GB/s
Tonga Pro - 1792:112:32 - 918 MHz + 2 GB 256 bit 176 GB/sHa a teljes Tonga - GM206-hoz hasonlóan - 4 GB 7 GHz-es GDDR5-öt is kapna [224 GB/s] értelmes GPU órajellel, az sem lenne rossz kártya (pl Color Fillrate-ben a legfejlettebb GCN, ami Maxwellnek nagy erőssége a monstre back end miatt).
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz stratova #50525 üzenetére
Ha jól emléXem a 285-el valami giXer volt, mindenki 280 X-et ajánlotta inkább. Mondjuk nem is nagyon kapható.
-
stratova
veterán
válasz Whysperer #50431 üzenetére
Nem egyedüli AMD (GCN) Nv (Maxwell) felállás, hogy alacsonyabb (ez nyilván kategóriánkként relatív GM206 Tonga viszonylatban pl FHD) felbontáson vagy és részletességgel Nv van elemében, magasabb beállításokkal AMD. Szerintem minden kártyánál a játszható felbontások/beállítások [itt 1080p/1440p játéktól függően] alapján kell értékelni, melyik jobb vagy gyengébb.
Az aktuális kínálatban tehát GTX 960-hoz legközelebbi Radeon, az mostanság Európában áresést elszenvedő R9 285. Nyilván ha megjelennek GTX 960 Ti párja Tonga XT lehet.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Ház hűtés nélkül nem volt melegebb ac rog alatt 71 foknál. Eddig meg ház hűtéssel volt 79-80 fok
És halk is. El se adom, jó lesz ez -
CJ4567
nagyúr
1000 és 1200DPI között nagy a különbség? Mert pl. 800 és 1200 között simán megérzem.
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
Sass kálváriája lassan veri már a dallast és a legtöbb brazil szappanoperát is
Nehéz követni...Ehh, lehet csak meg kellene várni az új AMD VGA-kat, hátha lesz érdekesség velük.
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #50515 üzenetére
Te meg miről beszélsz? Kettő 290X-ből az egyiket adta el.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #50515 üzenetére
most vett kártyát nem? miröl maradtam én le?
-
Beretvás
veterán
akkor sass nem jön lövöldézni hétvégén??????
-
otto14
őstag
asd
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #50509 üzenetére
Vagy valami nem stimmel nálam.
Ok, akkor hagyjuk. -
CJ4567
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindjart lejar a munka. Ugy nezz ki van vevo a masodik 290X-re. Vinnek mint a cukrot...190-be vettem es 240-ert vinnek...21.000 HUF profit. Csomagolnom sem kellene...sem postazas...az ajtomig jonne a faCCi jovo heten a kartyaert....
Lesz egy faCCA hosszu hetvegen. Megyek holnap a legjobb haverhoz...csak Hetfo este jovok vissza....szabad napot kertem...nem is volt problema
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #50504 üzenetére
Ha nem akarsz videózni, akkor le tudod írni, hogy mind a 18 jelenetnél hogyan alakul a magok és a GPU kihasználtság?
-
CJ4567
nagyúr
-
Zsivaagoo
őstag
válasz norbert1998 #50500 üzenetére
Nem játékról írtam. A motorok tudják a fizikát.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #50503 üzenetére
Szabadon lévő gép(még körbevéve is) hűvösebb.
Most csináljak mégegyet? Nem lesz elég megnéznem és megmutatnom?
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #50502 üzenetére
Hol a 8 mag? Csak 5 van kiíratva. A teljes Valleyról kéne, mert nálam is van olyan ahol maxon pörög...
1100-1200-on pörögnek a ventik... ha bekapcsol a második akkor gondolom az is annyin megy. Szellőzés meg nuku, mivel szabadon van a gép.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #50501 üzenetére
Such graphics, what a beautiful, so much thuglife, such fps!
Jó meleg a gép PasztázzKurTa jutub! Pedig nem listázottra tettem
Nézheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest