Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz mackosajt #140014 üzenetére
Igen az lehet. Èn nem estem el, nálam megroppanhatott a sok èves pakolásba. Ezèrt izgul a főnököm is. Èn semmit nem tudok, h mi lesz a gyógymód, vagy mit kezdenek vele, de mèg műtèttel is riogatnak.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz mackosajt #139998 üzenetére
Mackóbarát... úgy kezdődött, hogy egy júliusi, pénteki napon hazamentem melóból, és nagyon fájt már este a derekam. Másnap kb mint egy 150 éves múmia csak úgy tudtam közlekedni, hajolni meg végképp. Na mondom megint becsípődött, hogy rohadna meg (ez már szinte éves rutin volt az elmúlt pár évben). 1 hét táppénz, fájt, fájt,de nem volt már vészes, mondom vissza megyek melóba. Továbbra is fájt, meg ülni sem tudtam, mert szétrepedt a derekam úgy húzódott. Jóvan, még 2 hét aztán vakáció, mondom majd ott 2 hét alatt megpihen. Közben voltam pár dokihoz, h csak nem szűnik, de mondták, hogy MR kell hozzá, mert a röntgenen semmi nem látszik. Jó, nyaralás után kaptam is időpontot, jól lefényképeztek, aztán múlt hét szerdán jött az eredmény, hogy valami törésem van. Mondom WTF? Milyen törés? Google gyorsan elő, az fel is adta a latin megfelelőt: L. I. csigolya törés. Irány a körzeti, mondja, hogy azonnal fejezzembe a fizikai munkát, irány táppénz. Főnökhöz be, elmondtam neki is, kérdezte, hogy ez maradandó e? Mondom neki: Azt sem tudom h mit csinálnak ezzel, nem h maradandó e? Hát honnan tudjam? Meg még egy rakás kérdés, mert félnek, hogy beperelem őket. Mondtam, hogy ne izguljanak, nincs szándékomba ilyen, de nem tudok dolgozni. Na ma elmentem a baleseti sebészetre, amire a háziorvos küldött, onnan meg jól kiraktak, hogy nekik a gerinc dolgaihoz semmi közük, menjek az idegsebészetre. Még majdnem le voltam baccva Végülis, annyit sikerült elérnem, hogy csütörtök reggel fél 9 kor megnéz soron kívül a sebész, aztán majd elmondja a tutit, addig meg itthon ülök, oszt megesz az ideg
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #138520 üzenetére
A kazán 80-90 fokot mutat, meleg víz van de csak 5-10 percig aztán langyos csak. Ellenben a fütō ellemek forróak hiába automata módban 22 fokra van állitva a lakás hõmérséklete.
Kazán reset megvolt, nem javult meg. Semmi sem volt állitva rajta az elmúlt 3 évben. Wiessman a kazán márkája, típusát nem tudom fejvõl de megnézem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #138391 üzenetére
Az igen, na majd egyszer rájövök, hogy volt időnk egymásra részt hogyan sikerülhetett fainül kivitelezni nálatok. Kitartást a kiskakas viadalhoz jó nagy "lovak" már legalább Ti időben kezdtétek.
Azért 4 gyerek frankón kemény lehet, én kb láttam milyen kettővel egyik ill. most hárommal másik testvéreméknél.
Igaz nálunk a kölyök késön fekvő. 22:30-kor már majdnem letettem, erre kitalálta, hogy még wc (ficergett a hálózsákban így rákérdeztem). Lehet túl későn volt még pörgés, pedig délelőtt majdnem 2 órát csapattuk kint.
Most még énekel magának. Asszonyka meló után 21-től már totál OFF elfáradt, így mi időnk egy részére maradna még a reggel, amikor épp. A beszélgetés második részét mondjuk most luficsata közepette ejtettük meg (ez az energiabomba becsapott 4 csokis müzliszeletet, csak 22-kor tudtam nekiállni fürdetni. (Ma valahogy mindenhez apa kellett, éppenséggel nem is zavart, fura mód még csak fáradt sem voltam, pedig most reggel ittam az utolsó kávét).
Amint meghallotta, hogy holnap reggel mennék boltba gyümölcsléért (a gyógyegerek konkrétan keserű gyógyszert készítenek gyerekeknek... szóval megy a tömény narancslébe, akkor picit cöttögve de legurul) már rongyolt az ágyhoz a cumijáért (ál)depizni picit. Mondom nyugi kölyök, ma én már nem megyek sehová, majd reggel amikor a másik oldaladra fordulsz. Csomót karattyolt, kérdezett ma.Nóri, szép név ha lánynak született volna, ahogy kezdetben tippelték meg asszonyka várta, a miénket is így hívnák. Ha azt akarnánk, hogy együtt játszanak valamennyire már kb. meg kellett volna fogannia egy kistesónak. Sokat meg már itt se kéne hezitálni, mégiscsak benne vagyunk a krisztusi korban.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #138365 üzenetére
Hőhe az komoly én itthon még FHD passzív 3D-vel tolom.
Na apa only müszak mára OFF, de abszolút nem volt rossz nap, az anyahiányt is szépen áthidaltuk.
Vicces hosszú idő után meghallgatni asszonypajtit, milyen volt a melóban. Amíg itthon volt sok mesélnivalója nem akadt, mert napközben már megírta messengeren. Azt hiszem a személyes élménybeszámolót jobban csípem.
Persze ilyenkor sincs teljes OFF, simán utánam hozza a 3 évesem az Avon katalogust a fürdőbe, hogy mi az a hámolvasztó glikolsav és mire jó.
Viszont.. Medve Uram, nem tudom mennyi idősek a lurkók, de amíg egyke volt az első nem full service volt az otthonlét?
Mármint, mi pl most jó egy órát fociztunk kint meg játszóztunk amit én imádok, de pl idebent, max magunk után tettünk rendet, meg feldobtam 20 percben a kaját melegedni/főni éééés ennyi. Ha nem egyedül építget (ennyi idő alatt én egy mosogatást hozok össze) és nem dobom le a TV elé (amit utálok) akkor konkrétan shemmit nem tudnék megcsinálni mellette, HA nem vonom be (egy porszivozásba be lehet pl). Konkrétan végig játszottuk+beszéltük a napot és egyáltalán nem bánom, de ha számonkérném magamtól, mit csináltam meg pl házimunkából vagy szerelnivalóból nagyon nem tudnék még mit felhozni
No igen volt még egy 1ó 45p alvás, de akkor én is majdnem bealudtam dúdolás közben + egyik jó barátom szintén ráért dumálni, ego voltam
(Hint: gyerköc lábadozik asszonyka meg már sokat volt táppénzen, szóval kivettem 3 nap szabit)[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #138359 üzenetére
Ne fájdítsd a szívemet -_- jelen hozzáállással könnyebben jönne össze a kölyöknek egy féltesó mint full.
Még mindig csak én szeretnék kettőt. Persze gratula, sok örömöt velük meg kitartást.
Szerintem páromnak vagy olyan munka vagy olyan hobbi kéne, ami mellett kiteljesedik és sport, hogy megjöjjön az életkedve, mert szvsz unatkozik (hint, munkát vagy házimunkát is lehet úgy végezni hogy beszürkül az ember). Rajta meg azt érzem néha vágyna egy lányra (csomó inkább lányos cuccot is mutat a kölyöknek).[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz mackosajt #138258 üzenetére
Sas izlése meg a nagyseggű nők... Mire számítottál?
@MiklosSas no offense - más fel se vállalja ha nem a sablon tetszik neki
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
HSM
félisten
válasz mackosajt #138189 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Mondjuk tény, hogy a legnagyobb különbség a gagyi SATA3 és a gyorsabb SATA3 drive-ok között van. De ugyanígy durván hasítanak az NVMe-k is, csak nem olyan arcba ütős a difi, mint mondjuk egy SSD vs. HDD esetén.
(#138190) Gyuri27: Oké, tegyük fel, hogy akarunk tuningolni.. Egy Z-s lap +15K, egy alap hűtő +5-10K, de a gyári csodák szintjét ennek a feléből is lehet hozni. (Ha nem akarunk tuningolni, akkor máris elveszett az AM4 árelőnye is.)
Hát ez így egyáltalán nem igaz, hogy nem tudsz mit bele rakni, hiszen már ma is kapható bele i7-9700K és i9-9900K is, amik kapásból 8 maggal szállnak versenybe.
Ami a 6 mag 6 szálat illeti, játéknál, és néhány háklisabb alkalmazásban simán jobbnak tartom, ha nincs HT, jobban lehet gazdálkodni az erőforrásokkal. A saját gépemen is konkrétan jobban fut a StarCraft2 HT nélkül, pedig kő kemény kettő darab szálat tud csak használni. De pl. a BF1, BF4 sem véletlenül nem használja a HT-s magokat a hatmagosomon...
Szóval első hallásra rémesen hangzik, hogy "csak" 6 szál, 6 mag, de jópár alkalmazásban mégis inkább ezt választanám, mert az a 6 szál brutális erős, és a CCX-es és HT/SMT-s fejfájás sincs. -
stratova
veterán
válasz mackosajt #137395 üzenetére
Az a kemény... amikor gyakornok voltam, ott szúrópróbaszerű volt a szondázás, és ha lebuktál akkor baj volt, ha te magad kérted hogy most fújnál akkor nem jöhettél be de nem volt következménye, max fizetés nélküli nap azt hiszem (szakmai gyakorlatként meg nekünk nem számított, mert bár ott melóztunk 8 órában fél évet pénzt nem kaptunk).
Volt hogy egy hétig minden nap szondáztattak csak, mert jó kedvűen mentem be dolgozni (én a főiskolán szoktam le az ivászatról, amikor kezdtem ráállni arra, hogy saját pénzből legyek meg amennyire lehet). Végig negatívot fújtam persze.
Ezt a lealjasodásig iszunkot nem szoktam érteni, jókedvig (becsiccsenteni) még ok, de filmszakadásig... Gondolom nagy a teher/stressz és búfelejtőnek használta.MiklosSaS
Don, túl sok ma az "influencer" meg látszólag semmivel keresnek pénzt az emberek, már az a menő amikor úgy vagy gazdag, hogy semmit megterhelőt nem teszel érte. Másrészt bizonyára vannak határok, mi az amikor még megéri az embernek a kieső szabadidő (család esetén pl), persze ez téged ugyanígy érint.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #137395 üzenetére
Annyi a munka hogy ki sem látszok belõle. Van amikor éjjel 1-kor fejezem be. Ha szólok hogy extra pénzért túlórázni kellene (+50 % £) akkor csak morognak....
Hol van az az idõ amikor az emberek szerettek dolgozni...most mindenki új gazdag szeretne lenni természetesen semmi munkával.
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #137016 üzenetére
Bejelentve.
Helyi szervíz hívott.
Hogy könnyítsünk, és egyszerűsítsünk, kértek képet mailbe.
Elküldtem.
Háttérvilágítás led.
Megrendelik, de nincs egy eu raktárban se.
Ha megérkezik 15 munkanapon belül, akkor javítással oldják meg, ha nem, akkor kapok csereutalvanyt, amit levásárolhatok.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Methionyl
senior tag
válasz mackosajt #136860 üzenetére
Belseje jobban érdekelne
Btw..TV guruk. LG 50UK6300MLB
mi a véleményetek?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #136845 üzenetére
Na. Úgy tűnik, lassan megkapja az mpl a csomagom.
Még a végén holnap itt lesz. Igaz, eredetileg szerda volt a cél.
Még szerencse, hogy ha holnap mégsem, akkor most a szombat is munkanap.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #136660 üzenetére
Hát, 16GB combosabb ram nem fog kijönni ennyiből. De, talán..
Nekem B350 Mortar van, az alapján bátram merem ajánlani az MSI lapokat, vagy esetleg Giga Auros.
De pl. Ramból:
Meg van egy jó pár, Corsair, (de ennél sasolni kell a verziót, ami lutri), G-skill, stb. De ezt a topic-ban jobban tudják.
B450M mortar - Nekem ebből van a B350, Én elégedett vagyok vele. Kicsit fapad, de nekem elég. Attól függ mit akarsz, kézi tuningot, vagy auto PBO-t. De ebben a topic-ban tudnak infót adni. Vagy esetleg HSM.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #136656 üzenetére
Hát, azért ad. Én 2933-at szoktam javasolni minimum, az a biztos, vagy fentebb. Érdemes figyelni, hogy pontosan mit választasz, esetleg Ryzen 2k topic-ba érdemes rákérdezni, hogy mely szettekben érdemes gondolkozni. Van jó kompatibilitási lista a gyártók oldalán. De szerintem kérdezz rá. HyperX-ek szoktak menni. Az utóbbi időben a Predator kitekkel elég sok gond van, ahogy olvastam, sajnos.
Ha 400-as szériában gondolkozol, akkor nincs rá szükség, alapból menni meg. Egy jó B450-es lap, és mehet a 4G gond nélkül.
Nekem B350-ben megy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz mackosajt #136656 üzenetére
Mivel a két CCX a ramon keresztül kommunikál, így érdemes mellé rakni egy gyorsabb szettet. Én olyan 3200MHz környékiben gondolkoznék. Amúgy amit feletted írnak, részemről is egy szavazat egy 2600-ra egy jó B450 lappal. Az i3-nál a minimális pluszt, hogy nincs a CCX-es móka szvsz bőven ellensúlyozza a 2600 klasszisokkal nagyobb nyers ereje.
(#136658) hackeeeee: Igen, valahogy így, 2933 és 3200MHz között, ami Ryzenben is megy annyit, érdemes utánanézni, nehogy csak Intelben jól menő kit legyen.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #136562 üzenetére
Áhá!
Köszönöm! Ha nem szólsz nem is néztem ma Mi tagadás jó lett volna már egy monitor, akkor nem csak mesére lenne használva a gép, hanem néha oda is ülnék nem csak arra az időre amíg behúzok pár ingyen címet amivel ugyanúgy nem játszom. De a PH relikviának is örülünk itteni tagságom első nyereménye, valahol el kell kezdeni -
stratova
veterán
válasz mackosajt #136549 üzenetére
Örülünk, hogy egyben vagy.
Annak kevésbé, hogy kihasználatlanul parkol a 1080 a gépben (és kb. nyár óta nem írtál ide sem), de eszerint mindig akadt valamilyen hasznosabbank vagy fontosabbnak tartott időtöltésed/teendőd (szóval jól tetted).Don, akkor kérlek most vedd át újra, akarsz-e 20$-ért downgrade-elni.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz mackosajt #133934 üzenetére
Mennyibe került a szabályozás? Levettem, be fogtam a tokmányba és levettem róla a vállat egy oldalazó késsel, ha érdekel, smnt lapka volt benne.
A vállat vettem le, a felület sima volt, még csak barázdás se volt, ahogy néhány esetben, akár szélsőségesen is lehet.Amúgy 12-10.2 a használható tartománya, szóval nem hiszem, hogy olyan sok hő elvonó felület ment el. Gondolom a 10.2 nem véletlen 10.2. Megéri a cégnek, hogy hamar újat vesznek de azért egy kicsit kophat is, de nehogy ám addig, hogy bajos legyen.
Szóval szabályzással nem mentem rá a kopó felületre. Miért tűnt ez alapnak? Csak ha olyan, mint egy grand kanyon halmaz, akkor mennek rá, nem? De akkor meg már inkább cserés.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #133321 üzenetére
Az jó anyag.
Erőben a Ryzen 1200 is hozza a 8320 szintjét. Ahová több szál kellene, ott persze, elfogy. Ezért próbálnám ki valami combos vga-val, bár 4K-ban már majdnem mindegy lenne.
Tesóméknak végül 4560-at vettem, de majdnem 8100 lett nekik, csak akkor mér csak a Z-s lapok voltak, annyit meg nem ért az egész.
Véleményem szubjektív...
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz mackosajt #132340 üzenetére
Hát a fa árát benéztem, vagyis a kocsi mennyiségét. Elég pofátlanul. 5 köb fér fel kb, az 80k. És az elég egy évre.
Szóval módosítanám a dolgokat, 80k/év, száraz fával(1-2 évet szárad itthon, mielőtt használjuk), 150 négyzetméter, elég komoly kazánnal, változó, hogy cirkó e vagy sem, illetve ünnepekkor gázzal fűtünk. A fűtéscsövek vastagok, helyiségenként változó a radik mennyisége általában megkezdett 10 négyzetméterenként 1-1 radi. Viszont a fürdőben 2 van, anyámék szobája szerintem kb 20 négyzet, ott 3 radi, a nappali/konyha kombó 3040 négyzet 4 radival. A fűtésrendszer így néz ki:
xxxxxxxxxx----------|
-------xxxxxxxxxxxx|
|xxxxxxxxxxxxxxxx|
|xxxxxxxxxxxxxxxx|
|-----------K-----------|
Ahol a vonalak a csövek, a K a kazán, az x pedig helykitöltő a szövegformázás miatt.23-24 fokra fűtjüük fel a lakást minden délután, hogy másnap délután hazaérkezéskor ne fagyjunk meg.
Heki:
Az azért elég komoly, hogy sikerül annyit fogyasztani?
Nálunk 280-320 KWh egy hónap, és elég sok 400V-os gépezet megy, mást se mondjak, a hasogatás maga 80KW, igaz, évente. De a kompresszor is 3 KW-os, a hegesztő 2, cirkula 3, eszterga 4, gyalu 5. És elég sokat mókányolunk kint.
Emellett mosógép, mosogatógép, szárítógép, vízforraló, indukciós lap, 3 hűtő.
Ezek 5 emberre mennek, és így is messze a 400+-tól.
Sok közöm nincs hozzá, de kíváncsi vagyok -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #132342 üzenetére
Ismerősöm is infrával tolja. Napelem nekik sem lett sajna, mert már nem fért bele.
Ugye a fogyasztás relatív, mi ugye alapból elhasználunk panelban 400-450kW-t havonta úgy mint a huzat. Persze ez függ attól, hogy mennyit sütünk pl, meg ilyesmi. Szal ha azt nézzük, hogy spórolósabban tolják a villanyt, jó a szigetelés, akkor simán szinten lehet tartani villannyal is.
Ahhoz képest, hogy panelban lakom, Én simán elvagyok másoknál 15-20 fok között. Felöltözni fellehet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #132340 üzenetére
Ez attól is függ ám, hogy ki mennyire fázós. Van aki el van 15-20 fokban, van aki 25-26 fok alatt szét akar fagyni.
Nekem most van egy ismerősöm, aki full villannyal fűt. Pontos kw-t nem tudok mondani, és úgy, hogy a csajok elég fázósak otthon..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #132315 üzenetére
Az csak két magos. Inkább amit @HSM kolléga írt, jobban jársz egy nem tuningolható négy magos i5-el. Lap maradhat, amikor apró pénzèrt fogják majd dobálni a tuningolható processzorokat mehet bele egy 4670K/4690K vagy 4770K/4790K.
Mondjuk haswellnél én jobban preferálom az MSi vagy Asus lapokat. Keress egy H97(M)-Pro vagy MSI Z97 MPower lapot. Atom stabilak.
-
válasz mackosajt #132303 üzenetére
Köszi az infót, hát nálam 55 fokos a víz, indul a kazán, de azért kell neki 5 perc mire melegszenek a radiátorok.
Szerintem nálam az a gond hogy nincs külön csovezve a szobák hanem egy kör az egész ha jol tudom.
Pedig idei szezon előtt volt sosavazva a kazán..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz mackosajt #132285 üzenetére
hát igen, én tavaly cseréltettem a termosztátot digitálisra, de is van programozva hogy 6-15 óráig 20 fokot tartson.
nah most hazaérek, szellőztetek, és ekkor megy le fél fokot a hőmérséklet, majd felveszem 22 fokra a termosztátot, és tegnap nagyon meglepődtem hogy olyan hideg volt hogy a fűtés, pedig cirkó, fél fokot melegedett a lakás majd egy óra alatt
de erre a kis időre már nem programozom át"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
törölt tag
válasz mackosajt #132155 üzenetére
Az én tapasztalatom az volt, hogy elvoltam 8-ból is, de mikor 16-ra váltottam , simán 8 fölé ment a ram használat.
Szóval az hogy most elég, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesz jobb 16-al . de ez csak az én véleményem. Itt a topicban Te is meg sokan mások is (kb mindenki) jobban ért ezekhez a dolgokhoz nálam.
Elaci, és mindenki más aki kompetens a témában:
Rokonnak kéne átalakító ÚJ lapostévé és régifajta analóg RCA-s házimozihoz. Namost én tudom hogy van ilyen, beszéltük is már, csak az lenne a kérdés, nem fog -e késni a hang egy optikai-rca átalakítón? Mivel itt digitálisból megy analógba a jel egy aktív átalakítón.
Később fog venni egy új házimozi rendszert sok pénzért, de most gondolta addig is berakná a régit. Ha már 2.0-ban is, azért egy normál méretű hangfal csak jobban szól mint egy tv-be épített...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest