Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #36098 üzenetére
5.0 vagy 5.0.1?
Más: Persze hogy a Telekom még nem adta ki a Denimet, Vodás telefonra meg függetlenre már kint van Lehet Care Suiteval felrakom a független romot, attól nem lesz független csak azokat a frissítéseket kapja meg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #36098 üzenetére
Mint mondtam, max eladom ha nem tetszik. Nehez lesz a kedvenc BlackBerry utan ujra szokni a bugDroidot de alkalmazkodni kell a szituaciohoz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy szep legyen a telos dolog, ma hivtak fel hogy ha bemegyek es alairom a szerzodest akkor az elso harom honap ingyenes, csak 21 honapot kell fizetnem. Vagyis:
21x 17.99 font: 377.79 font 4 gb 4G net, unlitimed hivas, unlimited sms, 100 perc roaming es 250 mega roaming net, plussz ingyen megkapom az LG G3-at ( vagy amelyiket valasztom)
Jellenleg mint mondtam fizetek 18.5 fontot, ami ket ev alatt 444 font, 1000 perc, unlimited sms es 1 gb 4G net.
Tehat megsporolnek 23K HUF-ot, a ket ev alatt, volna negyszer annyi net es roaming...ami nagyon jol jonne a vakaciokban. En belemegyek, max ha nem tetszik az LG akkor eladom es a BlackBerry z10 + G3 arabol megvehetek barmilyen telefont.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ne ertsetek felre, nagyon orulok neki meg minden. Csak nincs kedvem dolgozi...faradt vagyok
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #36091 üzenetére
Te vagy az első ember, akinek nagyobb/saját kecóba költözés előtt nincs kedve pakolni..
Igazán szörnyű lehet!(#36092) caindwan:
Biztos túl sokat káromkodtál!
(#36094) miklosss2012:
Sas, egyrészt péntek van.., másrészt most esik le rólad az egész előzetes cécó feszültsége.
Minden készen áll, befejezted már csak bekell költözni. Tele a puttonyod, de ebbe még simán pörgesd bele magad![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
caindwan
aktív tag
Jó reggelt! Micsoda remek pillanat ébresztő nélkül kelni
Még meg kellene főzni.. Ma végre megjött a billentyűzetem, kis is cseréltem pikk-pakk. A "k" betű ki volt kopva és állandóan kiesegélt Most meg? Álom@sass: örülj, hogy végre költözhetsz és nem kell az új évig várni
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36090 üzenetére
Semmi kulonos...almos vagyok...kavet szurcsolgetek az irodaba...be kell fejezni egy kis papirmunkat, aztan mehetek haza. Pakolaszni
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36088 üzenetére
GyiiiiLaci igyekszik mint egy tulterhelt gyiiiharom
-
-
Habugi
addikt
Jáúú reggelt!
Elvtárs úr vazze, ezek a képek..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt neked is!
Sporolni kell, butor nagyon sokba fajt mivel megfogadtuk hogy ha lesz sajat hazunk abba nem IKEA-s butor megyen. Aztan a tataroztatas, az is elvitt eleg sok penzt...igaz amit tudtam megcsinaltam egyedul. Autot sem csereltem le hogy ne koltsem a penzt....amit meg tudok csinalni, azt megcsinalom. Ha minden siman megyen akkor 2-3 nap aatt meg van oldva a koltozes...
Csak vagy 6-7000 GBP-vel kerult minden tobbe, mint amire szamoltunk. Igazi nem vettunk semmit reszletre....pedig most latom hogy hulyeseg volt, mivel 0 % kamattal vehettem volna a butort meg mindent reszletre.
Lehet egy TV-et reszletre fogok venni...[ Szerkesztve ]
-
cskj1
tag
válasz MiklosSaS #36084 üzenetére
Jo reggelt
mert? nem dolgoztal iden eleget vagy az osszeg vagna foldhoz en biz haza mennek oszt irany a pihi mert (hidd el nekem) minden perc amit torpe nelkul totesz elvesztegetett ido, majd kesobb te is erezni fogod
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36083 üzenetére
Annyi minden osszegyult...ha nem sajnalnam a penzt elhivnam ezeket , addig meg elmennek a csaladal egy hosszu hetvegere valahova. De a mi esetunkben olyan 600-700 fontba (270K HUF) kerulne minden....de annyit sajnalok adni...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Azon gondolkodom hogy hol jobb, itt a meloban vagy hazamenni majd espakolgatni, koltozkodni
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36079 üzenetére
, milyen lesz ket szules es 15 ev hazassag utan...
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36077 üzenetére
Jo reggelt neked is , iggeeennnnnnnnnnnnn
-
jóóó reggeeeelt és győőőzni fooooog a jóóóóóóó egy kééééét óóóóráááán belüüüül
éééés sokáááááig foooog maradniiiiiiiiiiiii[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Majdnem 400 KM a koztunk levo tavolsag.....
Ha olvasod a topicot az jo, neha ha be-be irkalsz az meg jobb
Igen, tudom. Az ingatlan, alberlet joval dragabb a berek meg picivel jobbak. Nem szoktal kozep angliaban jarni?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jaajjjj, most mar emlekszem rad. Angol foldon vagy? Mindjart a fel topic itt lesz....melyik varosban elsz? Lehet hogy mondtad de nem emlekszem.
Nalatok 400e? Nalunk ugy 230-250e kozott volt felertekelve. Ezek szerint Londoni nem lehetsz mert ott siman megvolna 600-700e.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #36063 üzenetére
Ha genya volnak azt mondanam hogy nezd meg
Nem tudom, komolyan mar nem emlekszem ra.
-
ViZion
félisten
Szia! Ki vagy? Jó az isku. Felső kapott 0 -ra remapot, alsó meg ctrl és kész.
Megyek aludni, holnap még kis meló.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
caindwan
aktív tag
válasz stratova #36058 üzenetére
Köszönöm! A kritikát szeretem mert abból lehet tanulni Voltak azért tutorialok, meg ilyen olyan modellezés, csak azok sose fénykép alapján voltak, hanem csak úgy fejből. Én is mindig kockából indulok ki Kivétel pár dolognál persze Ő :
Az oldalakat megnéztem A múltkori linkek is nagyon sokat segítettek
-
cskj1
tag
Jo estet Urak
@Donsass: szerencses vagy, ott olcsok a keglik. nallunk a hazad siman erne 400e-t a 80e-s meg kb a duplajat
@ ormanyos: hogy jott be az isku? nem zavar jatek kozben a bal oldali macro sor?"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
stratova
veterán
válasz caindwan #36033 üzenetére
Ha elfogadsz építő jellegű kritikát.
Gondolom több óra meló van mögötte, de miELŐTT megmutatnád neki; győződj meg róla, hogy hasonlít! S nyugodtan lehet szépíteni kicsit
Mert ha ez az első modelled - akkor nem bántásból - de szerintem nem fog, csak saját bár nem túl nagy tapasztalatomból indulok ki. Nálam a 3. fej készült megfelelő fotók alapján az első kettő tutort követve.Fuss neki kezdésnek pár tutornak mielőtt realisztikusat szeretnél csinálni, nehogy sírás legyen a vége.
Megleptem én is az osztályfőnökömet, amikor megmutattam neki először a wireframe-t még bekapcsolt haj nélkül. Kérdezte ugyanis hogyan állunk a tablóval, és a haj még nem volt végleges. Cseppet lefagyott szegény. Aztán ráengedtem egy gyors rendert s kisimultak a ráncok. :]1. Arild Wiro Anfinnsen: teljes karakter modellezés több fázisban.
2. Joan of Arc (lol amikor az imént betöltöttem, megkérdezte asszony milyen meztelen nőt nézegetek.. )
[De fej modellezésre szerintem egyszerűbb a 1. pontban alkalmazott box-modeling, én azt az alapot vettem szükség esetén plusz éleket használtam a "fogjuk rá" realisztikushoz].Hazai digitális művész oldalként, jó szívvel ajánlom az Artistpub.hu-t ha még nem ismered. Sajnos én manapság csak olvasgatom.
-
CJ4567
nagyúr
.
ezt a Hordónak(vagy mi a neve már) mert azt akarta hogy rövid hozzászálások legyenek.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Na a mai napot elkonyvelhetem mint az egyik legjobb napomat. Eloszor:
- holnap delutanra vegeznek a hazban, sikerul 99 %-ban befejezni mindent, mar rendben van a vizora, gazora, villanyora, stb. Holnap delutan kezdhetem a koltozest...ha minden rendben megyen 2-3 nap es minden a helyen lesz, sot meg net is mukodni fog
A masodik:
- nem beszeltem meg majdnem senkinek errol mivel nem voltam 100 % a dologban hogy meg fog valosulni.
Nem vettem meg a kocsimosot mivel tobb olyan dolog volt amiben nem voltam tisztaban, igyhat inkabb visszaleptem. Amikor a bank atnezte a papirjainkat a lakaskolcsonre, a kozos jovedelmunket tekintve olyan 300.000-340.000 fontig kaptunk volna hitelt 20 evre. 25 evre pedig majdnem 400.000-et. Mivel mi 15 evre vettuk fel a hazra, maradt olyan 120.000 font hitelkeret.
A szembelevo lakas pedig elado, vagyis az a szembelevo ahol most lakunk. Harom szoba, parkolohely, elso emelet, stb. 82.000 fontot kertek erte, lealkudtuk 80K-ra, a tulaj bele is egyezett. Elinditottam a papirokat a bankan hogy hatha ez is jova lesz hagyva, 20.000 fontot mondtam hogy adok eloleget KP-ban es 60.000 font maradt hitelre.
Egy oraja hivtak a bankbol hogy zold utat kaptam, ugyancsak 15 evre ... de ezt holnap atrakom 12 re. Ahogy ma beszeltem a bankal (45 perce) azt mondtak hogy 12 evre olyan havi 580-590 fontot kellene fizetnem, ami megintcsak rendben van mert olyan 650-680 fontert kiadhatom alberletbe.1-2 het alatt ezt is le tudom bonyolitani es ki adhatom alberletbe, igy az alberlo fizetni fogja a lakast....az evek eltelnek es a lanyomnak mar megvan a kegli
Huhhha....most rohadt boldog vagyok!
-
-
mackosajt
addikt
postával küldte volna
szerinted azt hogy bontom ki?
Posta az nem olyan, hogy bontogatom.
Bukfenclaci, az nem semmi szopás lehetett.
Sassss: előre nem utalok "Noname" embernek.
jah, Haiti a szeretet "melegágya"
Nem? Minek mész te oda bukfenc? Gyanús vagy![ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #36041 üzenetére
Az egy masik foto volt...pont most torolgettem..volt vagy 6 kaves foto
@tehenecske: sajnalom, majd a kovetkezo
@bukfencLaci: a vectras kepedre valaszolva, nezd nalam milyen tiszta. Mondjuk nincs benne sticker, de tiszta.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #36039 üzenetére
Nem baj, majd kuldesz valamit haitirol. Jo hely lehet, erdemes volna ott megoregedni.
En ugy elfaradtam ebben a telefontemaban...vissza kellene menni a meloba, de inkabb beugrottam egy finom kavera a kedvenc helyemre. Tudjatok egy ugy erzem jobb a kavezoban unatkozni mint a meloban gyornyedni
-
-
MiklosSaS
nagyúr
@macska: neked is jo reggelt!
@tehenecske: ha mindenki elfogadja a nevedet akkor marad. Engem nem zavar. Megy az udvarlas ezerrel, mi?
@pedo-macko: nem is tudom, annyi a csalo hogy hihetetlen. Nekem mondjuk elore utaltak a penzt az APU-ra es alapra, pedig nem is kertem. Szerintem NE utalj, sohasem lehet tudni.
Telo tema: nem is tudom, szeretnem is meg nem is. Bent voltam a boltba, a boltos mindenaron a HTC-t tukmalta volna ram, pedig a cell-es haverom elmondasa szerint annak van a legnagyobb meghibasodasi aranya, meg utalom is a szar sense-vel egyutt. A Z2 nem tunik rossznak, de jonak sem. Ezekbol inkabb a G3 ami tetszik...de az sem annyira hogy ramondjam az igent. Inkabb egy iPhone 6 vagy mas....a Z3 eleg draga, a Z3C meg kicsi.
Nem ma fogom eldonteni, nagyon megvagyok a BlackBerry-vel elegedve...szerintem meg alszom ra egyett..a szerzodest meg felfuggesztem.. varok egy kicsit, hatha majd lesz egy fekete BlackBerry Z30, ha meg nem akkor par nap mulva vagy tobbet fizetek majd egy iPhone 6-ert, vagy raveszem magamat az LG G3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #36034 üzenetére
Neharagudj,kérdésemért.
De nálatok nincs ilyen futárcég ami megengedi,hogy kibontsd, a cumót mielőtt átveszed?
Nálunk van több is,és nem mondhatni drágának sem őket.Súlytól függően kb olyan 2k kibontással együtt.
Bár procinál szerintem alig 1,5k vagy mégkevesebb.Sőt tuti.
Vagy nálatok a futár drága?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
majdnem vettem egy fx-8320-at... majdnem
1000 napos reg, nulla, azaz 0 értékelés és üzleti pirosponty...
vagy utaljak előre, vagy utánvéttel elküldi
MOndom mi a biztosíték arra, hogy nem egy üres dobozért fizetek átvételkor?
Utalok ha átvettem...Hát így nem adja el... nekem... akkor sok sikert! Nulla értékeléssel?
Mit gondolnak a népek?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
caindwan
aktív tag
igaz, azt kezdtétek el használni. Nem leszek ellenére
Szépen meghosszabítottam a szünetem Reggel elkéstem a buszt, így utolsó nap a suliból otthon töltetett el
Az egész azért volt mert be szerettem volna fejezni egyik lány ajándékát. Úgy egyeztünk meg hosszú idő után mert először nagyon tiltakozott ellene, hogy én adjak neki valamit, amikor ő neki már megvolt számomra az ajándéka , hogy egy közös képpel lepjem meg. Persze nem hagytam annyiban Ez lett a végeredmény:
Ez az első reális modellezésem A fogak meg... Nem tudtam ennyi idő alatt megcsinálni, meg igazán fel is bosszantott
@sass: szvsz harcold ki azt a telefont amit szeretnél magadnak. Ha nem akarsz droidot, eladod magad a pénzért? Ha szerinted még nem javult a droid akkor megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Kicsit próbálgattam ezt az Omega drivert.
Eddig a Misi 290x szereti. Semmi bug, semmi crash.
Ami eddig néha becrashelt most az se. Nekem bejött"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
[link]
Miklóóóóóóósaaaaaaaaaaaaaaaaaas némáááááá mit találtam,Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36028 üzenetére
Igen, mindent telot tobb honapig nyuztam.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36026 üzenetére
Az elmult 3 evben volt:
iPhone 4
iPhone 4s
Nokia Lumia 800 (winphone)
Nexus 4 (droid)
Samsung Galaxy S3 (droid)
es most BlackBerry Z10 (BB 10)A legjobban a BB-t szeretem....aztan az iOS....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36024 üzenetére
Nezd en sem szivlelem a droidos xarokat, de tul jo az akcio ezert nem hagynam ki. Kevesebb penzert negyszeres 4G-s internet, roaming percek es internet...es kapok egy keszuleket ingyen. De az a baj hogy ebben az akcioban nem valaszthatok iPhone5s-t...sem BB-t, csak passportot ami joval dragabb lenne.
-
válasz MiklosSaS #36023 üzenetére
tény hogy a droid, szerteágazóbb, de ha olyan anti ember lennél mint amilyen én vagyok elég lenne a wincucc...
nekem a mia világban elég ha a telcsivel tudok telefonálni, meg netezni, én nem várok el sokat a telcsiktőlés persze ezzel nem akarlak sem minősíteni, sem megsérteni
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36022 üzenetére
Sajnos ezek droid-os telok. A winfos nekem nem jon annyira be, volt Lumia 800-om.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36020 üzenetére
kb a Z2 es a G3 kozott fogok donteni ha belemegyek a droidba. HTC / Samsung a francnak sem kell.
-
válasz MiklosSaS #36019 üzenetére
ohhh, ez nem semmi...
a nyomorék on-line rendelések, szerződések...
hátha valaki mond használhatót, nekem nincsen ötletemszerk: monjuk az LG G3-at itt melóhelyemen is isteniti az egyik kolléga...
samu s5, talán még, de igazad van mind droidos...
nekem meg nem kéne droidika[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy a franc esne a telefontarsasagukban.....BB Z30 mar csak feherben van. Az meg nem kell...de mivel ezt nem mondtak amikor online szerzodest irtam velul ala (tegnap) ki szeretnenek engesztelni ...mert merges vagyok.
A Z30-at ugy tudtam volna megvenni hogy havi 21.99 font es ebbe benne van 4 giga 4G net, unlimited hivas es sms. Es kaptam volna egy 50 font erteku csekket. Igy durvan egy 20-ast adtam volna havonta.
MOST: az atkozott EE, rajott hogy mar csak 3 darab BB Z30 van raktaron, de azok is feherben...de nekem nem kell feher telefon. Igyhat megprobal leteriteni a jorol (ertsd BB) es olyan akciot felkinalni hogy elgondolkoztam ujbol BUGDroid-on.
Valaszthatok ezekbol: LG G3, Sony Z2 vagy Z3 compact, HTC One M8 (ez startbol kilove) vagy Samsung S5. A telokert semmit sem kell fizetnem...es ezt kapom: 4 giga 4G net, unlimited hivas, unlimited text, 100 perc roaming es 250 mb roaming net. Es ezertfizetnem kellene havi 17.99 angol fontot.
Jellenleg fizetek 18.5 fontot es van: 1000 perc, unlimited sms, 1 gb 4G net. Semmi roaming.
Tehat 2 ev alatt olcsobb volna az elofizetes 12 fontal (4680 HUF), kapnek ingyel egy BUGDroidos telot, negyszer annyi net volna 4G-ben, 100 roaming perc + 250 mega net....de le kell mondanom a BB-rol.
Nem lehet tudni ha kapnak egyaltalan Z30-ast feketeben....a Passport meg nekem nem annyira bejovos....
Gyorsan kellene donteni...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36017 üzenetére
Jol teszed!
Ha valamit jol csinal az NV az a driver iras...a kicsi 970-es nagyokat gyorsul, gyulnek a FPS-ek... . Lassan ilyen tempoban megelozi a 290X-et, sot meg az is lehet hogy beeri a 780Ti-t.
De te macska ne halgass ram...te vegyel herelt GK110-et..
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #36016 üzenetére
nálunk is így lesz a holnap nap, meg áll az élet és még a fú sem fog nőni...
azért a céges telem nem hagyhatom benn a meló helyen
de majd lenémítom és esténként rá rá nézek...
ha sokat hívogatnak, akkor meg kikapcsolom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36015 üzenetére
Ugy legyen, nalunk holnap van hivatalosan az utolso nap. Delutan 14.30-kor leallunk, mar nincs sok hatra...es bo ket hetig csak a jo fog gyozedelmeskedni.
Ahogy megmondtam, a Radeonok ara szabadesesben van. 92K HUF-ert mar lehet lightning-ot kapni, 290X-ben . , ami azt jelenti hogy lassan olyan 50K HUF korul lesznek a hasznalt 290-ek...es 60-65K HUF korul a 290X-ek.
Tehat kedves keresztfiam, itt az ido hogy vadasz egy jo kis 290X-et ....max 60K-ert...tobbet ne adj erte.[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt...keson keltem...laza nap lesz a mai is (remelem).
Igen, igen kell keresztelni....kell neveket talalni.
-
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #36011 üzenetére
Jajj... Fárasztó vagy de a bölcselettel kár lenne vitázni.
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #36007 üzenetére
Jó reggelt!
Milka 78 régi motoros volt itt és az FX-ben, bár már nem nagyon aktív szerény topikunkban.
Emiatt nem javasolnám. Mi a baj a tehenecskével? A Boci sem rossz, esetleg BöCCer [Don Sass írásában BoCCer][ Szerkesztve ]
-
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #36007 üzenetére
Melyhez hasonló jókat elvtársaknak az fura, GyíííLaci ura!
Régi idők új bocija?
-
-
Habugi
addikt
Hogy minden qrva reggel esik az esőőőőő...
Jóreggelt, hamár homár!
Sasss, a 390X tudtommal Fiji (a HBM-es ígéret is egyben) előtte lesz még egy 380X nevű turbózott Hawaii, a bermuda meg koncepció.., azért érdekelne hogy készült ez a grafikon..
"Februar kornyeken a 290/290X kartyakbol kozep kategoria lesz es a 280/280X pedig kozep-alja. Ugyanez a jovo var a 780-ra, de nem olyan nagy mertekben mert az NV nem fokozza le a "top" chipjet soha."
Amennyiben a képen látható felbontás hirtelen mindenkinek igénye/elérhető is lesz.
FHD-re függetlenül attól miket hoz ki jövőre egyik vagy másik oldal, a jelenlegi közép-közép/közép alsó kategóriás kártyák még bőven jók lesz, sőt talán nem is csak 2015ben....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Erdekes ujdonsagok a GM200-rol es a bermuda XT-rol vagyis a 390X-rol. Februar kornyeken a 290/290X kartyakbol kozep kategoria lesz es a 280/280X pedig kozep-alja. Ugyanez a jovo var a 780-ra, de nem olyan nagy mertekben mert az NV nem fokozza le a "top" chipjet soha.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #36002 üzenetére
Örülök, h megosztottad velünk a történetet!
Gratula utólag is!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #36001 üzenetére
Felkeszultem en is, termeszetesen nekem is xar volt a kezdet. Az elso "fonokosdi" melomat akkor kaptam meg amikor 24 evesen jottem ki az egyetemsita padbol. Behivtak egy allasinterjura. minden rendben ment...jo benyomas volt. Aztan eltelt 2 het, semmi...na mondom akkor nem kellek nekik...maradok technikus egyenlore aztan majd csak lesz belolem mernok.
A negyedik het elejen csong a telo, ha meg erdekel a melo akkor jojjek be a nagykutyaval elhablatyolni par dolgokat. Bementem, lampalaz, stressz, stb... (elvegre a Siemens - Romania cegrol van szo). Behivnak egy irodaba, ott harom kemeny tekintet. Bemutatkozom, ok mondjak hogy tudjak a nevemet, hiszen mar voltam naluk. Mondom igaz, de en nem tudom a nevuket...erre elmosolyodtak.
Fel ora kerdez-felelek utan, felall az asztaltol a nagykutya, kozelebb jon hozzam es kb ezt mondja:" annak idejen az apam ugy tanitott meg uszni hogy magaval vitt egy kozeli tora, es bedobott a melyvizbe. Es megtanultam uszni. Most ezt fogom magaval is csinalni, bedobom a melyvizbe es elvalik hogy mernok lesz magabol vagy nem..." - picit rohogtem es meg is szeppentem, hiszen mar mernok voltam....2 hete allamvizsgaztam. Amikor kijottem fura volt hogy mindenki mosolyogva sok sikert kivant nekem. Ugy 2 hetre ra kezdtem a melot, fel kelett mondanom a masik meloban.
Elso nap bemegyek, ram nez egy fura gyerek (fomernok)..megmutatja mit kell csinalnom....akkor jottem ra hogy en leszek a "PC-based Automation" - reszleg fonokje es volt ra 3 honapom hogy betanuljak az akkori majdnem nyugdijas fonoktol....kinszenvedes volt nekem...reghgel 6-tol sokszor ejfelig ultem az irodaba es vertem a fejemet a falba hogy keptelen vagyok erre a melora. Tul nagy falat nekem.....A kollegak azt saccoltak hogy max 2 honap amig birom...aztan vagy en megyek el vagy kirugnak.
Hibat hibara halmoztam...az elso ket honapban semmi ertelmes mukodo dolgot nem tudtam megcsinalni.....xar volt, szeggyeltem is magamat. De lassan-lassan telt az ido es beletanultam...es maradtam. Nagyszeru volt a sikerelmeny!Ez a melo es az egyetemi evek alatt szerzett tapasztalat a masik melobol, aztan az egyetemen megtanult dolgok nyitottak ki a kaput nekem a CNC programozas, tervezes, szervizeles fele.
Tehat, hidd el nekem en voltam sokkal rosszabb helyzetbe is...fel a fejjel es minden OK lesz. Bizom bened!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #35999 üzenetére
hááát voltam már főnök, gazdaboltban teljes rendelés, etc... de ott volt előtte olyan 6 év tapasztalatom, ismertem a termékeket, vevőket, a szezonális dolgokat, etc. Forgalomban a töredéke volt. Ott nem volt para. De ezen a területen csak 1,5 éve dolgozom, sok tapasztalatom nincs és sokkal nagyobb pénzekről kell dönteni. Igen, parázós vagyok... minden munka nehéz, az első két-három hét gyötrelem, de ez mindenhol ilyen, ezt Neked is írtam váltás előtt. Főleg úgy nehéz, h előre a kis agyam próbálja "modellezni" mi lehet, mik történhetnek, etc... Fura betegség ez, de sokszor jól jön.
Piackutatásnál is röhögtek, h bemutatkozó szövegeket írtam, kérdésekre válaszokat fogalmaztam meg előre, magamtól, ill. abból, ami az első pár héten történt. Kérdezték, h nem tudnék kapásból válaszolni? De, tudnék. De ha előre megtervezed, több szálon "eljátszod" a beszélgetéseket, akkor máris magabiztosabbnak, profibbnak hatsz, ami itt alap dolog. Eredmény: a cég életében ennyire hatékony piackutató nem volt. Ennyi megkeresést egyik elődöm sem produkált. Ezt maga a big boss mondta, nem is gondoltam, h "figyelnek".
Szal. ez az előre "pánik" és megoldások, B, C.... X, Z tervek kiagyalása megelőzés. Mindenre felkészülten kell állni. Sokat segítenek az öregek, az elődöm is pl. Mondta, ha valamit nem értek, bizonytalan vagyok telefonba, akkor hivatkozzak céges előírásra, h küldjön e-mail-t. Apróság, de sok izgalmat lehet ilyen dolgokkal megelőzni. Hozzátenném, h a asztali telefonom sztem a legszarabb ami van a cégnél, majd kidobom holnap.
De gondolom Te is felkészültél, a magabiztosságot nem adják ingyen. Illetve van akinek nincs mögötte semmi, de azok gyakrabban váltanak munkahelyet Jah, ráadásul azoknak is példát (meg határozottságot) kell mutatnom, akikkel eddig együtt röhögtem, együtt "szívattam" az osztályvezetőt...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest