Hirdetés
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #101675 üzenetére
Igaz de azért ahhoz képest, hogy mennyire nincs ilyesmi multis játék mostanság azért elgondolkodtató. A BF 2042 gyenge lett, a Fortnite, Pubg meg teljesen más világ. A Cod-ok meg sima lövöldék járművek nélkül.
-
Enton
addikt
válasz
Bjørgersson #101668 üzenetére
Na az nagy kár, azt a kevés új embert is aki most játszaná is jól elriogatják.
2042-őt előfizuival játszogattam de ott nincs is más a belső pár menüs opción kívül(plusz a portal rész)Akad még szerver és játékos is rajtuk, hc már kevésbé de hétvégén még ott is igen kellő mennyiségű a szerverválaszték.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Bjørgersson #101639 üzenetére
Már csak azt tudom
Régen használtam már úgy 5 éve cca.. Eddig nem volt baj vele de nem tudom mi lelte .... Onnan Battlelog játszok most csak ugye a kedvenc szerók stb ami ott volt ingame-ben a battlelog-ban nincs, most manuál adhatom hozzá... Nincs szinkronban.. Ezt sem értem na mind1 legalább így tudok játszani így..
-
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #101600 üzenetére
+1
-
nincsnév007
addikt
válasz
Bjørgersson #101617 üzenetére
ááá ezért modern a modern háború
-
stoon
addikt
válasz
én nem próbáltam, kivárok,a 1,5 -el én befürödtem , majd ha száz emberből 90 azt írja hogy kb 3-4 re hasonlit legjobban majd akkor
-
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #101606 üzenetére
ötödikén rendeltem elő originen, még a pénzt sem vonták le
-
fornettisuti
veterán
válasz
Előrendeltem, kipróbáltam, maradok 4-nél.
-
törölt tag
válasz
Van
-
válasz
Nincs.
-
válasz
Bjørgersson #101535 üzenetére
Akkor BF6-ban újra leszel?
-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #101499 üzenetére
Jött valami frissítés vagy mi?
Le van töltve, csak félévente 1-2 kört megyek csak. -
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #101499 üzenetére
Elméletileg kétféle "fekete" camo létezik, ez a sima fekete az egyik, a masik az "anti-flir". Arra van javaslat, hogy az "anti-flir" camot megszerezzem?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Bjørgersson #101492 üzenetére
Vagy a no recoil macro.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #101488 üzenetére
Eppen ezekkel probalok nyomulni, de valahogy nem adja
A support fegyverekkel ( m60 es tarsai ) valahogy jobban adja, de az engineer kasztot szeretem a legjobban -
odipapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #101434 üzenetére
Akkor ha jól értem, ledobom a földre, ha valaki felveszi akkor ok, ha nem akkor az nem számít bele.
-
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #101385 üzenetére
Simán tartja a 60FPS-t.
Kipróbáltam először 55" TV-n. Azért nem rossz így tankozni
Utána simán a monitoromon felvettem a resolution scale-t 200%-ra.
Ez még Battlefield. -
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #101371 üzenetére
Azt is próbáltam! Firefox, Chrome mindkettőn ugyanaz.
protegum: Nincs! -
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #101367 üzenetére
Köszönöm szépen!
Amúgy valami nem stimmel! Valamit elrontottak! A profilomon lévő géppel 70-110 fps-ek vannak lowon. nem húzok semmit, csak a cpu-n van a turbo boost bekapcsolva. Kb ultran vannak ilyen fps-ek, nem lowon. ÚÚ anyám remélem nem cseszték el a játékot! A bf1 ben voltak ilyen gondok, ott nekem semmi játékot nem talált. Itt a négyben nem volt semmi baj!
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson #101345 üzenetére
Hát nem volt túl sportszerű, ahogy a staff 180'-os fordulattal kanyarodott a tankunk felett padlógázon elszáguldó jet után, majd hamarabb utolérte mint a Javelin.
De szerintem ez nem bug volt hanem feature. -
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson #101340 üzenetére
esetleg az ifv-gunner tank-gunner szokott még mérni és talán a helik?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Bjørgersson #101340 üzenetére
-
Popes
őstag
válasz
Bjørgersson #101338 üzenetére
Ne mond már, olyan szépen pittyeg.😈
Már amúgy olyan régen játszottam hogy lehet nem emlékszem jól, de a javelin nem csak földi(vízi) célpontot tud befogni?
(Ritkán szaladgáltam ilyen pittyegtetős noob szarokkal, lehet rosszul ttudom🤔) -
maxxenergie
senior tag
válasz
Bjørgersson #101266 üzenetére
Köszi nagy tipp ...
Bár kétlem hogy ez lenne a gond, de kipróbálom ezt is ... de első körben a rendszermeghajtóra túrom fel megnézzük ott mit produkál.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #101138 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson #101124 üzenetére
Jaaa, akkor mea culpa, rosszul emlékeztem.
Hint: téged mikor látunk az V-ben?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Bjørgersson #101097 üzenetére
7000 pc player az király. Köszi
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Bjørgersson #101078 üzenetére
Lehet lehet...Na de hol lesz a BFV 4-5 év múlva
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Bjørgersson #100974 üzenetére
Semmi hibaüzenet.. a prémium újratelepítése után vártam hogy kéri a kódot. Nem kérte, viszont kérdezte hogy van e Origin fiókom. Bejelentkeztem mert természetesen van, és indult a játék ahogy régebben. Kicsit kutakodtam, és találtam olyat hogy game properties. Ott viszont csak a régi bf4 kód van eltárolva.. Csak este tudom megnézni mekkora.. de az az érzésem nem ott a bibi..
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #100845 üzenetére
Talán a horogkereszt, vagy a nick?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #100825 üzenetére
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100769 üzenetére
Ww3 amennyire vártam annyira nem jött be, beválasztittak alphába, de még kell neki pár év amíg játszható szintre hozzák.
Bf5 alfa szintén nem tetszett, bétába beleraktam 15 órát
ha nem rendeltem volna elő a division ultimatet, akkor ment volna erre is a preorder. Igazából környezettel semmi bajom nem volt (nincs ww2 hangulata egyáltalán), de a fegyvereket "bf4-esítették", így pedig már játszhatónak tartom
-
eladohardver
őstag
válasz
Bjørgersson #100762 üzenetére
Sokat segítettél igazán kedves vagy.
Gramar náci -
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson #100764 üzenetére
WW3?
Pár H4CE-s megvette steamen hátha, de a szavaikból azt vettem ki, hogy azért egy pöppet csalódtak. -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100762 üzenetére
Bf5-öt megveszitek, vagy marad a siege?
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #100741 üzenetére
Csak nem volt fent a experience. Így mondom új VGA vettem és meg akartam mérni. Feltettema frapsot és akkor vettem észre szaggat. Egyből uninstall! Experiencevel mértem semmi gond!
-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson #100731 üzenetére
Úgy se. Egy időben csinálta ezt, aztán egyszer csak jó lett, de nem tudom, hogyan.
-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson #100728 üzenetére
Egyik alatt se megy.
-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson #100728 üzenetére
Ez jó kérdés. Mindjárt megnézem.
-
amdxp2
tag
válasz
Bjørgersson #100701 üzenetére
Az a baj hogy teljesen mindegy melyikre megyek mert nem megy sehol sem...:/
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100584 üzenetére
Mert nem volt kedvem utánnanézni, hogy melyikkel ment a legjobban a játék
-
kisselandras
senior tag
válasz
Bjørgersson #100472 üzenetére
Elszoktad valójában olvasni mit írsz s mit válaszolsz? nem úgy látom ! gratulálok
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #100466 üzenetére
De, elolvasom amit írok, nem kell egyből bunkózni. Inkább Te gondold végig, amit olvasol, mielőtt semmitmondó választ írsz valahová. Az érveidet se látom sehol... tipikus troll. Mellesleg: A battlelog már két hónapja nem megy és most már a mentés se működik. Egy ilyen profi programozó csapatnak ennyi ideig tart megjavítani valamit, ami évekig jól működött?? Hirtelen elfelejtettek programozni??? Vagy fejlesztik éppen a bf4 battlelogját??? Nem hinném. Ez a tipikus újkapitalista geci hozzáállás, amit az EA és a Dice már évek óda gyakorol. Vagy neked nem tűnt fel, hogy az aimbot, god mode, wallhack és egyéb csalókat már régóta nem bannolják. Csak azokat zárják ki, akik valami ősrégi, mára ingyenessé vált hack progival mennek fel, de az újakat egyáltalán nem szűrik.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
A DICE imádja az ilyen naiv játékosokat, mint te, akiknek minden szart le lehet nyomni a torkukon.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Én is ezen röhögök kb nah mindegy, egyébként miota játszogatok ujra nem is használom battlelogot nincs is rá nagyon szükség, amikor behozták mindeki fujjolt most meg nem tud senki élni nélküle
-
Popes
őstag
válasz
Bjørgersson #100461 üzenetére
Most már szétnézek a gépembe mert ez több mint gyanús.
(lehet már a táp takaró alatt vannak
)
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Bjørgersson #100450 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem simán bejön a BF3-as játékoslista a battlelogon, pedig nincs is felrakva a játék.
-
Popes
őstag
válasz
Bjørgersson #100445 üzenetére
Értem, ezt amúgy direkt cseszték szét mert ha már nem javítanak semmit akkor olyan sincs hogy valami "véletlenül" elkezd nem működni.(úgy hogy nem a böngészőkben történt változás amit már nem követnek, hanem egyszerűen elcseszik mert.....
)
-
Popes
őstag
válasz
Bjørgersson #100442 üzenetére
De a lehetősége mindenkinek megvan rá.
(amúgy a ping kijelzést tudtommal nem befolyásolja, azt hiszem nálam akkor nincs amikor nem fut az origin) -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100433 üzenetére
Én meg 75hz-n vezeték nélküli membrános billel wifin
Hazajöttem szülőkhöz
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100430 üzenetére
Jaj egy kovi
Na mi káromkodtál siegeben, hogy ide tévedtél?
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #100117 üzenetére
Ezt így ne, akkor már inkább hacker
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #100122 üzenetére
2x 1080p és 1x 1440p monitorom volt. Ezeket el tudtam adni és így +20k befektetéssel megvásároltam a 4k monitort. VGA-ra volt pénz csak mivel keveset vagyok itthon így nem láttam értelmét megtartani ezrt váltottam kisebbre. PC-ben csak a VGA-t cserélem ha kell a többi komponens marad még pár évig. Majd az új NV kártyákból választok. 1180 jónak igékezik. Aztán ha már rászerelek FC blokkot akkor már azt sem cserélhetem majd!
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #100113 üzenetére
Van valami baj ezzel?
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #100111 üzenetére
Igen. Be van szépen állítva minden 60-90fps között tudja tartani.
(#100110) imi123: Hát igen sajnos így van. nem szoktam idegeskedni, mert nincs miért csak bosszantó az egész, hogy míg másoknak normális a statjuk addig vannak a szerón akiknek meg totál xar. Közöttük vagyok én is.
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #100066 üzenetére
Figyelj, ha nem az lenne amit írtam akkor meg sem szólaltam volna, de sajnos találkozok ilyenekkel és pedig 30Hz szerveren játszok. PING-ek normálisak. Tudod a legérdekesebb az, hogy ez nem mindig van. Azért is eléggé gyanús, hogy csalnak.
Meg tudod van olyan, hogy a földön fekszek elbújva ő meg beugrik és már tudja is, hogy hol vagyok és már le is lől. Akkor ez mi ha nem csalás!!! Azt nekem ne mondja senki, hogy amint befordul valaki egyből pontosan abba a sarokba lő mielőtt én még rálőnék!?!? -
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson #99771 üzenetére
Amúgy kb
(#99764) juliensorel
Szintén nem egy évet öltem bele a játékba, de 1 kill alapján lehetetlen megmondani, hogy valaki csal, vagy nem.
Amikor a mai napig előfordul az, hogy te teljesen mást látsz, mint az ellenfél, akkor szerintem szimplán hülyeség 1 kill alapján ítélni.
Ha valaki okosan használja a csalást, akkor még sokszor spectatorból is nehéz. Főleg, hogy még az is tud bugos lenni, korábbi kupán ebből volt is bonyodalom.(#99774) players111
Maci Pubg-zik, ott lehet Machetevel elszedni a bundáját -
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson #99663 üzenetére
A terrain bugot szerintem javították.
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #99663 üzenetére
Pedig nálam jól működik/dött
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #99660 üzenetére
Terrain decoration ha ultrán van, akkor esélyed nincs sok fekvő embert megtalálni a sűrű fű miatt (-1k/d +1 látvány)
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #99652 üzenetére
Mázlista!
Mennyi kiadástól kíméltem volna meg magam ha nem zavarna...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #99648 üzenetére
Alapból max. 200fps-re van limitálva a játék, amit persze fel lehet oldani.
-
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson #99618 üzenetére
Mazochista alkat vagyok
-
kisselandras
senior tag
válasz
Bjørgersson #99644 üzenetére
Nem mert engem a profik is ki szednek a sorból de le sz..
Vissza állok a sorba 😂meg keresem s le vadászom addig megyek mig le nem vadászom példa magyar szerver 😂 -
general
addikt
válasz
Bjørgersson #99637 üzenetére
simán lehet, hogy az enyémen láttad, mert most javítottam a monitort, vettem egy újat. a Dell 25" is megvan még, ami mellesleg eladó!
(U2515h, 2k, 99%srgb)
okés, ezt a beállítást kipróbálom, aztán kiderül, tetszik-e.
köszi!
-
general
addikt
válasz
Bjørgersson #99635 üzenetére
27" a monitor. 2560x1440
nem néztem meg élsimítás nélkül, csak erre emlékeztem korábbról.
na csinálok már egy tesztet most már, hogy minden eredmény tuti legyen.most van időm ezzel szórakozni
az nVidia drivert akkor állítsam defaultra ezek szerint.
-
general
addikt
válasz
Bjørgersson #99631 üzenetére
őszintén szólva én nem a pontokért játszom, hanem pihenésképpen, élvezetből. szeretem, ha szép a grafika, ha van hangulat, és nem töltök órákat a gép előtt játszva.
szóval nekem a képminőség sokat számít.
ezt azért írom, mert nem nagyon akarnám kikapcsolni az élsimítást, a recés éleket nagyon nem komálom. de azért majd próbálom az optimális beállítást.
ami nekem nagyon kínai, az az nVidia driver beállításai, fícsörei, igyekeztem logikusan beállítgatni, nem tudom, számít-e egyáltalán.bírja az ultrát a 980, de úgy nem 130 az fps, "csak" 60-70. azért vettem lejjebb highra, hogy vajon mennyit dob úgy a sebességen.
-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson #99632 üzenetére
+1 én sem ! de szerintem bennünk a hiba törődj bele!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #99623 üzenetére
Attól függ mekkora frekvencián.
Nekem borzasztó érzékeny a szemem, 144 és 180 Hz-en is láttam a tearinget és zavart. Ezért kell belőni egy-egy gamet még G-sync monitoron is.
general:
A helyedben megpróbálnám, régebben én is ilyenekkel toltam:
Játékon belüli V-sync + fps limit kombót a képfrissítéssel azonos értéken és eggyel alatta
Driveres V-sync + fps limit kombót a képfrissítéssel azonos értéken és eggyel alatta
Driveres Adaptív V-syncetFramarate limithez ez a konzolparancs, RTSS-sel input lagosabb!
GameTime.MaxVariableFPS "x" -
general
addikt
válasz
lejjebb vettem High-ra a grafikát, 2K-ban most 110-130 fps Fraps szerint. így nem rossz, valóban, minimális a képtörés, meg helyszíntől függ. de óriási különbséget én nem érzek, mint 60 fps-60Hz Vsync-kel. talán kicsit gyorsabbak a reakciók, de ez lehet bebeszélt is. tényleg nem játszom annyit, hogy egyből észrevegyem.
szerinted miben jobb egy 120-as fps, mint a folyékony 60? kíváncsi vagyok! -
vtomi2
őstag
válasz
Képtörésnél az fps csak ront, magas hz-s monitoron viszont már nem igazán veszed észre
Nem vagyok benne biztos, de olyan rémlik, hogy monitor képfrissítése +-10%-ra kell fixálni az fps-t, és akkor nem lesz képtörésed.
-
general
addikt
válasz
Bjørgersson #99613 üzenetére
oké, köszi!
de így meg szétesik a kép gyors mozgásnál, azzal mi van?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Bjørgersson #99601 üzenetére
Sűrűbb a bozót, dúsabb az aljnövényzet stb.
-
Popes
őstag
válasz
Bjørgersson #99601 üzenetére
Kinek mi, én már öreg vagyok, gyengül a szemem és hamarabb kiszúrom low-on players111-et mikor sunnyog a bézbózütőjével.
Na meg a gyengébb vas megkíván így is-úgy is egy kis butítást, akkor meg már mindegy. Ultrán nem tudnám stabilan a 80 fps-t sem tartani ami nem ártana a 80hz-es képfrissítéshez.(gondolom azért te sem 60 fps-el multizol)
A lényeg hogy nekem ez bevált, elismerem nem túl szép de legalább hatékony. -
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #99599 üzenetére
-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson #99545 üzenetére
az első nem igazán jött be kb 50 órám van benne a 2 be meg már 150+
bár ez a dobozorientáltság lesz a játékvilág jövője......... vissza térek a sakkhoz!
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #99533 üzenetére
Láttam, hogy nem a tied, de akkor is battlefront valakinek a kedvence
-
válasz
Bjørgersson #99534 üzenetére
Köszi, sikerült. Már jön. Köszi a segítséget, én tényleg nem játszok, pedig minden nap gép előtt ülök!
-
válasz
Bjørgersson #99529 üzenetére
Pontosan ott vagyok mint amit beraktál, bejelentkezve de a jobb oldalon nincs semmi.......
Bocsi, megvan. Most már csak az a gondom, hogy nem engedi a D meghajtóra rakni, a C:-n nincs elég hely...
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #99529 üzenetére
Favourite Battlefront
-
válasz
Bjørgersson #99526 üzenetére
Letöltöttem telepítettem az origin szoftvert de még mindig nem tudom hol lehet letölteni... Bocsi a lámaságért de nem szoktam játszani.
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson #99526 üzenetére
frissít, frissít, laggol, bugol, felb@sz, letöröl...
-
válasz
Bjørgersson #99524 üzenetére
Oké én is erre gondoltam (ezért akartam egyből lehúzni)
de hol tudom beírni a kódot? felmentem a batlefield 4 oldalára de ott csak a megvásárlás opciót találtam... -
meszike91
senior tag
válasz
Bjørgersson #99450 üzenetére
Beszarás, úgy látszik megoldotta. Feltettem a 353.62-est és 15 perc golmud után se csinálja, pedig pár perc alatt előjött eddig. Azt hittem az újabb driver csak jobb lehet, úgy látszik tévedtem. Köszi
-
meszike91
senior tag
válasz
Bjørgersson #99448 üzenetére
Különösebben nem, hónapok óta megvan a vga és mindig is csinálta, pedig azóta többször is frissült a driver.
Először azt hittem hogy rossz a vga. Meg úgyis lowon játszok, ott meg nem szokott előjönni. Csak mostanában kezdett nagyon bosszantani. De most megpróbálom egy régebbivel is.
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #99445 üzenetére
30-50 pingekkel játszottam. Mindegy már rááltam a rendes szerók keresésére.
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #99443 üzenetére
Kibanolni nem!?
Olyanok vannak a szerón, hgoy falon keresztül REVIVE aztán lelövöd 3mp múlva meg pont előtte spawnol!
Amit küldtek szerót az jó. Lehet normálisan játszani. -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #97817 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson #97069 üzenetére
Jelentettem!
Mondjuk egyértelmű a 19/5-ből és a nevéből: svenssssonarola
Szólj máskor is! -
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson #96884 üzenetére
Valami tényleg van, nekem is sokkal melegebb a kártya.
-
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson #96885 üzenetére
Hogyhogy BF4-ezel kovi?
És még Gyulánk is!
-
Astroboy
őstag
válasz
Na igen a járműveknek ebben a játékban egy igazi ellensége van: a növényzet
-
kisza25
félisten
válasz
uh jogsi megvan már?
-
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson #96767 üzenetére
Jóvanna, este van
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #96767 üzenetére
Jujj!
-
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #96645 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek
-
Imilenni
addikt
válasz
Bjørgersson #96570 üzenetére
köszönöm! Be is szereztem
Örökhála!! -
válasz
Bjørgersson #96554 üzenetére
Énis kikapcsoltam ezt a pluginos izét és vannak pingek... bár lehet azért mert volt telepítve is... vagy valahol ott van még a windows szemétbe beépülve... de lehet hogy nem kell a pinghez mégse a plugin (FFX).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nálam addig nincs ping, amíg nem fut az Origin, elindítom és megjelennek a pingek a szerverkeresőben.
-
guftabi96
addikt
válasz
Nálam nincs ilyen probléma. (Firefox/Chrome/Vivaldi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest