Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    sziasztok, ebbe a topikba most írok először. nagyon rövid bemutatkozás: a BF3 volt az első online multi FPS-em, beleszerettem, a 4-et előrendeltem, Premium, satöbbi, és egészen mostanáig nem volt olyan két óra, amikor egyhuzamban tudtam volna játszani. ennek részben a játék és a DICE, részben a gépem és a saját hülyeségem volt az oka. történt, hogy 4gb ram volt a gépemben, vettem bele még négyet kb. 14 hónapja, semmi gond nem volt, csak a BF4 gyakran leállt és kékhalálokat dobált. próbáltam diagnosztizálni, tesztelgetni, semmi hibát nem adott ki semmi, de a játék egyfolytában lehalt. gyanakodtam a RAM-ra, de nem szedtem ki, mert minden más futott, a BF4 meg amúgy is "bugos", hátha nem nálam van a hiba, mondtam.

    aztán amikor egymás utáni 3 belépésre összesen 15 másodpercet tudtam játszani, elborult az agyam. amióta kivettem az újabb ramot, lassabban ketyeg a gép (a grafikát is levettem low-ra), de sem fagyás, sem bf4.exe hibám nem volt még. tegnap 5 órán keresztül semmi hiba nem volt az SA-ban.

    most a következő lépés az lesz, hogy berakom a RAM-ot egy másik slotba. M5A97-es alaplapom van, itt egymás mellett (egy kék és egy fekete) slotban voltak az egységek (egyformák, egyébként). javasolták, hogy próbáljam ki azt, hogy ugyanabba a színbe rakom a két egységet, nem pedig egymás mellé. meglátjuk :)

    na, ennyit a nyomoromról. a játék egyébként szerintem jó, szórakoztató, persze egyáltalán nem hibátlan. rohadt idegesítő, amit a netcode-dal barmolnak egyfolytában. de nekem a legnagyobb bajom mindig is a stabilitás teljes hiánya volt. az SA pályák közül - számomra - a Caspian kis csalódás (de ez még változhat), a Metro roppant frusztráló (várom a no explosives szervereket), az Omanra két hasonló erősségű csapat kell, és akkor nagyon jó lesz, a Firestorm meg pont az, ami volt, de tetszik a sötétebb tónus.

Új hozzászólás Aktív témák