Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
basel00
tag
Üdv
Srácok nektek működik az origins?
-
dupladé.
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #30496 üzenetére
csak jöjjön már kis és legyen igazatok a nagy mantle-el kapcsolatban
nehogy az aláírásod lépjen érvénybe!
hogy reagáljak is, tény ami tény a felsorolt hibák közül nekem nem sok jelentkezett,sőt (kopp...kopp...kopp...)
fps droppok nem voltak/nincsenek,textúrák nem villognak. fagyott ki dx hibával tény, de akkor "miattam" (a vga tuning miatt volt de ez más tészta) mindenki döntse el maga hogy mi miatt lehet, 16GB RAM, nvidia kari, win 8.1 nem tudom de egy átgondoltan összetett rendszernek tartom felesleges sallang programok nélkül és mint írtam az említett bugok messze elkerültek! az hogy nem lehet néha csatlakozni az meg nem kliens oldali probléma.#30493: szerintem jet-et vezetni nem nehéz jól vezetni már nehezebb, heli elsőre nekem bonyolultabbnak tűnt.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
isizakhi03 #30495 üzenetére
Nekem nincs fps/lagg gondom vele, win7-en. 8.1-en gyorsabb lenne, de csak addig amíg kijön a mantle.
-
isizakhi03
tag
Érdekes ez a Battlefield 4, és Windows 8.1..
Nagyon érdekes, és én sem értem mi van, de mikor felraktam ma a rendszert, az alaplapi drivereket, meg ami kell, és a windows frissítéseket is, utána rá egy defrag és játék. Ugyanúgy voltak fps droppok !
Most így este felé elkezdtem megint játszani, egyáltalán nem voltak fps droppok. Pedig azóta nem csináltam neki semmit sem.
Most ezt baromira nem értem miért. Pedig nem 1 kört nyomtam le !
Körülbelül hetet !
Egyszer sem szaggatott be, semmi fps drop semmi!
Tuti, hogy ez az nagy memóriaigény optimalizálatlanság.
Simán elégnek kellene hogy legyen 4GB memóriának is, és ezt mi sem bizonyítja jobban az én mai esetem.
Aki BF4-el akarja nyomni, annak tényleg Win8.1 kell.
Persze, ki tudja, meddig lesz most ez.
-
KERiii
tag
PC-s verzióban mennyire nehéz heli,jet irányítása? BF3-at cska ps3-al toltam, ott kicsit összetett volt
-
neorow1
aktív tag
válasz
Frozzy #30488 üzenetére
Elhiheted, hogy énis, bár nem írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek.
Sokszor jó lenne ha látnám kit kéne lőni mondjuk a scout helivel a törmelék között, vagy mikor szaladnak rá az MBT-re C4-el, de ez a legtöbb esetben csak álom marad mert a legtöbben maguknak akarják a fraget, nehogy már más meglássa
(Ismét tisztelet a kivételnek)
-
Asbee
veterán
válasz
isizakhi03 #30485 üzenetére
Nem kapod.
-
isizakhi03
tag
Game disconnected: client closed down connection.
Most ez mi?
Megkapom a pontokat azért? Kaptam sok jó mindent, pl 2x10.000 pontot illetve a medik kit-et is !
-
fogirobi
senior tag
válasz
KERiii #30480 üzenetére
Én majd akkor veszem meg amikor kijön a második DLC is, sztem addig nincs sok értelme, valószínűleg addigra az ára is apadni fog! Ha megveszed a Limitedet akkor benne lesz az első DLC, én biztos azt venném meg még csak...
Ráadásul csúszik is a második DLC, ki tudja mikor fog kijönni... -
KERiii
tag
hol lehet legolcsóbban most hozzájutni dobozos verzióhoz? 9000 volt eddig a legolcsóbb amit találtam.
-
isizakhi03
tag
Valószínűleg kickeltek egy szerverről, az m320 miatt, nem megyek vissza, de azokat a pontokat, amiket megszereztem, megkapom, ugye? Nem írta ki, hogy kickelt, de mikor öltem m320 fegyverrel, rögtön kilépett a játékból.
-
neorow1
aktív tag
válasz
isizakhi03 #30471 üzenetére
Igen annyit, pedig a swappelés is ki van kapcsolva az SSD miatt. win7.
@andris26: nem mindenki veszi a fáradtságot a spotolásra, sajnos ez ilyen..
-
andris26
újonc
Sziasztok
Magyarázzátok el nekem légyszi ezt a Spot-olást, mert én nyomatom ezerrel, aztán ugranak is az enemy-re a csapattársaim, de az hogy lehet,hogy 30 óra játékidő alatt én csak kb 2 meccsen láttam, hogy más spotolt volna?
Tényleg mindenki ennyire Pro ebben a játékban? vagy van valami beállítás, hogy csak én láthassam az általam Spotolt ellenfelet? Köszi -
Stunts666
őstag
Szvsz egy i5 és 8 Gb ram a minimum a játéknak és akkor nem droppol.
(#30454) Ybron
Nekem 99%-on indult a zsir új ssd-m. Több, mint egy éves és most vagyok 98%-on. Még egy 10 év és kuka lesz. Addig tuti, hogy cserélem. Nem olyan rövid az az élettartam.(#30471) isizakhi03
Részletesség és felbontás kérdése. Volt már olyan, hogy nyavajgott 8 Gb ramnál (fullHD, ultra + streamelés) -
scampolo84
aktív tag
-
csab1
csendes tag
válasz
scampolo84 #30468 üzenetére
És nálad nem jelentkeznek a drop-ok játék közben?
-
neorow1
aktív tag
válasz
isizakhi03 #30463 üzenetére
Csak a Sandy i5 miatt írtam, hogy tuti nem az miatt droppol, nekem 2300 van (igaz folyamatosan 3,5GHz-en, Non-K OC-val) SSD nem sokat változtatott rajta, csak annyit, hogy az elsők között érek be a mapra. 12 GB szerintem felesleges ha csak a BF4 miatt kell, max 6 gigáig megy fel a foglalt memória nálam.
-
isizakhi03
tag
válasz
neorow1 #30461 üzenetére
8GB, SSD igen, de nekem se SSD-m, se 8Gb memóriám nincs
Majd 25. veszek 12GB memóriát, ha minden összejön. Addig elő sem veszem a BF4-et. Felesleges. Van 100 feletti fps-em Lockeren, és leugrik hirtelen 20 alá.
Na nee.
csab1: Most ezt komolyan kérded? Sokkal jobb, mint i3-al.
-
csab1
csendes tag
Egy i5 3570k-val milyen lenne?(ez a plafon ami belemegy a lapomba)
-
neorow1
aktív tag
válasz
isizakhi03 #30456 üzenetére
8GB, Sandy i5, SSD, GTX650Ti-vel és nincs drop (FullHD, GeForce Experience által állított graffal)
-
csab1
csendes tag
Kedvencem amikor helizek és egyik pillanatban még a levegőben, 1,5 másodperccel később már killed in action a drop után
-
csab1
csendes tag
válasz
isizakhi03 #30456 üzenetére
8gb 1600mhz-es van a gépemben és nem segít... Lehet tényleg gyenge az i3 3220-as procim
De most nincs fölös 60-80 ezrem, hogy vegyek egy új alaplapot és cpu-t... Remélem optimatizálnak még kicsit a játékon vagy eladom inkább, bár kétlem, hogy lenne vevő a Bugfield 4-re...
-
isizakhi03
tag
Tud valaki megoldást az fps drop-ok ellen? Próbálkoztam már az unpark progival és a cfg. fájllal is és még mindig szaggat...Vga driver is friss. Valaki tapasztalja még rajtam kívül ezt az ugrálást?
Nekem is ugyanez. Hiába a 4GB RAM baromi kevés neki, hiába haswell i5, sandy i5, még lowon is bedroppol néha, pedig én csak 1680x1050-ben játszom. Kell neki a 8GB RAM, ez tuti. Tegnap volt alkalmam kipróbálni 6GB memóriával, ott is droppolt, de sokkal kevésbé.
-
Laraxior
titán
Akkor esik vissza legjobban az FPS amikor benyomom az active protection-t és elkezdik lőni a járművem, mondjuk hajó vs hajónál... de nagyon durván
-
Pacy
aktív tag
Tudtok mondani nekem olyan szervereket ami hardcore de van minimap? A 3-ban szinte az összes úgy volt és elvétve futottam bele olyanba ahol nem volt. Itt meg nem találok olyat ahol van. A normálon meg nem tetszik. Help
-
csab1
csendes tag
Tud valaki megoldást az fps drop-ok ellen? Próbálkoztam már az unpark progival és a cfg. fájllal is és még mindig szaggat...Vga driver is friss. Valaki tapasztalja még rajtam kívül ezt az ugrálást?
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
SzlobiG #30340 üzenetére
Stutteringre 4+ szál esetén megoldás lehet a core parking kikapcsolása, de szerintem ezt te is ismered, ha egyáltalán használsz HT-t
A másik amit most találtam, HPET timer. Van aki azt mondja, hogy elmúlt tőle a stuttering/microlaggja, főleg több videokártya esetén.
Biosban megkeresed és bekapcsolod, 64 bitesre. Majd start menü futtatás:cmd; és beírod ezt bcdedit /set useplatformclock true és restartolsz.
Teljesen ártalmatlan és kikapcsolható (bcdedit /deletevalue useplatformclock), ha nem tetszik, egy próbát mindenképp megér. -
Xaels
félisten
válasz
emiki6 #30429 üzenetére
A 3 sem nagyon volt jobb állapotban a megjelenése után 2 hónappal. A netkód ott is horror volt néha. A 3 BETA-ja alatt nagyon sok hiba kibukott az engine-el kapcsolatban amiket kikapcsoltak/kiiktattak a fullos verzióban. Ezeket hellyel közzel észre lehet venni a 4-ben, hogy visszakapcsolták. Persze nincs akkora látványbeli ugrás mint azelőtt, de nincs különösebben gond. A játékélmény meg más, megszoktuk 2év alatt az elődöt
(#30434) Olympos: én ezért szeretem a BC2-t mai napig, mert letisztult volt ezekhez képest és az egyensúly is jobban fenntartható volt.
-
Olympos
aktív tag
ja...tényleg nem tűnt fel.
Lehet, hogy másnak tetszik, de számomra kifejezetten idegesítő ez a sok szemfényvesztő "extra" a BF4-ben:
- Battlepack!...ez mekkora "nesze semmi fogd meg jól" dolog.
BF3-ban ölés és pontok után tudtad az adott fegyvert fejleszteni, most sok "Attachments"-t csak csomaggal érkezik. De a csomagot meg szintén ölés és pontok után kapod, így ugyanott vagy, csak nyitogathatod azokat a vacak dobozokat és örülsz, hogy milyen szép dolgot kaptál.- Double XP
Azért van, hogy legyen vmi, ami kitölti az űrt. (...engem nem nyűgöz le két DLC és több száz bug között.)
...megha már unod a BF4-et, akkor megint leülj elé, mert most "megéri".- Sok-sok extra kütyü, mint pl. UCAV, rakétaelhárító, Commander felderítője, 6-7 féle gránát, stb.
Mintha a COD Modern Warfare II-t idézné vissza és semmiféleképpen nem érzem Dice-ötletnek, újdonságnak. -
emiki6
veterán
Valszeg support volt, aki élesztett és felvette a kited.
Sunya: Én nagyon szerettem a háromban a pörgős, daráló mapoka, módokat ezért az a bajom, hogy nincs olyan pálya, ahol jó a TDM vagy Domination és még ha lenne is, akkor is olyan anomáliák vannak, ami a hitbox, hitreg stb hibája, ezéltal sose lesz jó. Ez már a 3-ban is probléma volt, de ehhez képest mégsem volt akkora a baj...
-
-
emiki6
veterán
válasz
eugabesz #4569 üzenetére
Sajnos nem jött olyan patch, amitől elégedettek lennénk, de a többi az úgy, ahogy bejött. Az EA és a DICE kiadtak egy a 3-nál kevésbé élvezetes, kevésbé játszható játékot szebb grafikával és jobb hangokkal.
Így visszagondolva a találgatásokra a 3 mégsem a 4 bétája volt, legfeljebb grafikailag. Itt még annyira sem adja be a találatokat, mint a 3-ban és sokszor észrevehetetlen, ha lőnek és csak arra leszel figyelmes, hogy kapsz egy találatot és már meg is haltál...
Annyira még nem csalódtam játékban és gyártóban, mint most ebben...
Valószínűleg az 5-öt meg se veszem... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30426 üzenetére
De pont olyan hatásos, ahogy le van írva. ami nem mindegy, hogyan és hol találod el. Szogben nem jó sehonnan. A legnagyobbat a seggen sebzi, ha pont merőlegesen találod el. Ue az oldalára is.
-
Mappa
addikt
Nektek talál Air Superiority szervert? minden pipát kivettem, csak ez a játékmód van bepipálva és semmi.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30423 üzenetére
Pedig de. Itt is számít, hol, hogyan találod el.
-
-
Def26
félisten
válasz
FollowTheORI #30418 üzenetére
Szerintem túl erősek a járművek.
-
LamaCube
addikt
válasz
FollowTheORI #30418 üzenetére
Gyengék??? Ajjaj mindjárt jönnek a sírók
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
lotTóni #30417 üzenetére
Szerintem nincs nagy különbség a 4ben a fegyverek között, persze vannak helyzetek ahol kicsit jobban kijöhet valami... pl távolra picit jobb, vagy a tűzgyorsaság miatt közelharcban hamarabb öl... de alapból egyformák.
És igen aki béna mint mi, azoknak mindegy.
A tank elleni fegyverek pedig igen eléggé bénák sajnos... persze ha sokan egyszerre nyomják akkor még így is pillanatok alatt szétkapnak. Gondolom ezért ilyen gyengék, mert az a kiindulás hogy sokan lövik egyszerre vele úgyis.
-
lotTóni
tag
Nos,olyan kérdés ötlött fel bennem,hogy a 3-ban megismert OP fegyók itt a 4-ben is OP fegyók? AEK,m16 stb...Azért kérdeztem,mert ugyanolyan
sza...rosszul lövök minddel
A másik kérdésem az MBT-hez kapcsolódik.Én vagyok béna,vagy egy tankba tényleg 3 + shot kell,hogy kinyiffanjon?Ok,nem kérdés,hogy béna vagyok,ne ezt a részét firtassuk(#30416) VAN der BOSS
VanNincs új a nap alatt -
@rglaaf
veterán
válasz
SkyS1gn #30407 üzenetére
New BF4 strange bug :\ (bipod related) avagy hogyan lesz bipodos lmg-ből siniper kaszt
-
Jani18
aktív tag
Gondoltam játszok egy kicsit.De nem úgy van az
Minden szervernél ezt írja.Fekete kép pár mp-ig utána ezt írja.
-
lofagi
addikt
New Premium double XP times: Event starts 2014-01-03 14:00 (UTC+1) and runs for 58 hours. Join the Battlefield!
Reméljük ez most már valóban így is lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest