- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen széket vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Egy tisztességes szerver sincs. 23/0 kivágnak
miért? ezzel a k/d ratioval menjenek már a bús pi**ba
-
Mappa
addikt
Fuuu nem hiába hagytam abba egy éve ezt a foshalmazt. Ez valami förtelem szar lettvolt.
-
Mappa
addikt
válasz
Astroboy #94561 üzenetére
Csigalom nyugavérez egy pont olyan kép amin nem volt bejelölve. Be van pipálva minden még sem látszódik. Pedig ha csak Legacy Operations és Community Operations szerverre szeretnék keresni akkor nem tudok mit bepipálni sem.
g1-killer - áh és ezaz ezt akartam tudni, köszi. akkor nem is kell többnek lenni. Ennyit akartam tudni
Gyula84 - de de, így már akkor stimm, az nem külön dlc-ként jött hanem alaphoz adták. Ezt nem tudtam mert 1 éve nem játszottam ezzel a szarral
Az más kérdés, hogy végig a szemem előtt volt csak vakegér vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy nem vágom az összes pálya nevet.
-
Mappa
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #94555 üzenetére
ilyen mákszart bármikor össze lehet vágni.
amúgy ez a gay18 ilyen op fegyver lett? minden 2. mankinál ez van és adja is nekik.
más:
Nem kellene itt látszódnia a maradék dlc-nek? battelog web plugin restart nem oldotta meg, gép restart, origin restart sem, játék repair sem.
ötlet??
@94558 - imi123 - ja igen áll az egere mint Katiban a gyerek. vicc parádé
-
Mappa
addikt
A két utolsó dlc-t most szedtem le mert már egy éve nem játszottam a BF4-el. A kérdés az lenne miért nem látszódik a Battelogon??? Final Stand az utolsó ami látszódik.
-
Mappa
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #69902 üzenetére
ESP az tudom mi... De hogy ESL?
-
Mappa
addikt
Annyira bírom amikor összehoz a sors ilyen no life 26.000 killes kocka köcsögökkel. Ez is lelőhetetlen
mitől adhatja neki ennyire? ez nem CS ahol szét lehet cfg a játékot akkor meg is érteném, de ebbe a foshalmazban
érthetetlen.
-
Mappa
addikt
Oszt akkor még fogunk kapni egy DLC csomagot kiengesztelésül? Dzsungeles vagy miket láttam itt belinkelve.
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Mit tartalmaz ez a 1 GB patch? közel 1 hónapja nem játszottam már vele, azért kérdezem.
-
Mappa
addikt
válasz
Bjørgersson #64868 üzenetére
Nekem egy nyamvadt dogtagem van. Ha csatlakozóm a 4 emberkéhez akinek minden van, rajtam a phantom cucc meg a nyamvadt dogtag akkor hozzájuk tudok csatlakozni?! - ha jól értem. Ez egyszerűbbnek tűnik mint a EOD lent/fent/kint/bent hagyom trükk.
-
Mappa
addikt
válasz
Snip3r_HUN #64852 üzenetére
Cédula nélkül is le lehet menni ?
-
Mappa
addikt
Nekem már csak az only pistol szerverek adnak örömet ebben a 4. részben. Csak TDM-et játszom 90%-ban és tényleg csak only pistol. Tehát ott még M320-al sem mászkálhatnak. ergo marad a medic amit lusták használni. Én van, hogy felveszem a halott assault cuccát csak, hogy felhúzhassam a társam. Azt imádom még amikor killkam-ba látom valamit trükközik a csapattárs - nekem meg felvillan a remény a szememben, hogy ez tuti jó arc lesz és felveszi a cuccomat.... azt lebasz a testem mellé egy T-UGS mozgásérzékelőt - fákju az ilyen trollba.
VAN der BOSS - Komolyan csak arra hajtottam. Már a végén mindennel mentem ellene csak, hogy ne virítson az a kis cuki koponya a neve mellett.
-
Mappa
addikt
válasz
pendre54 #64792 üzenetére
Ja tényleg ace.. elírtam. Ilyen 95/10 lőtt. Mondom egyszer tudtam lelőni ő meg ilyen 11x egy meccs alatt
Szüljön farfekvésű sünt az ilyen
VAN der BOSS - Jaja szökő évente. Annyira ki van halva a csapaton belül segítség. Amikor squadban van vagy 3-4 medic tdm alatt és átfut rajtam. Hiába írok rájuk... levegő.
-
Mappa
addikt
Na most akadtam össze egy ilyen NO LIFE mankival. [link] több mint 28.000 kill AEK-al. Ment a k*** anyázás ezerrel.
kb. lelőhetetlen az ember.
-
Mappa
addikt
Jobb felső sarokba 3 kicsi kocka - csomag vesztés szarság. Ez mi ? hogy tűnik el. kb. 1 hónapja ott villog random időközönként, olyan szerveren is ahol eddig nem volt.
-
Mappa
addikt
BF4 C4 Freakout Neebs 1:40-től
kész vagyok ettől a csávótól, ahogy ez tud őrjöngeni
-
Mappa
addikt
válasz
westcoastog #62694 üzenetére
-
Mappa
addikt
Na ez a nem gyenge
sima pisztoly kés szerveren. Egyből BAN
MaTpr0F - Play fair, not allowed grenades, ennyi volt a nagy szabályzat, még a bow is engedve volt. Hungarocellcápa admin.
-
Mappa
addikt
válasz
MaTpr0F #61862 üzenetére
7 óra
Respect. Nekem erre ennyi időm nincs
#61876 - marilllyo - Tiszta hülyeség.
#61879 - neko18 - Én csak a Hammerhead pályán voltam. 6 voltunk fent, ebből egy gyerek talált 1db a cirka 1 óra alatt. Azon a pályán nagyjából tudom merre vannak, de a többit nem néztem...és valszeg nem is fogom
kapott egy esélyt.
-
Mappa
addikt
Unalmamban elkezdtem cetliket keresni a pályán. Van itt képeken puska, merre vannak, de én egyet nem találtam. Vagy ha valaki más felveszi a pályán azt már más nem tudja?
-
Mappa
addikt
Sanghai-ra lehet hívni AC130 commanderként???
-
Mappa
addikt
Hála a magasságosnak, véglegesen elk**ták ezt a szájb***szott gyalogos módot, pont ezt ami miatt engem érdekelt is egy kicsit ez a fosadék.
fedezék mögötti sérülés, de legtöbbször halál. Medic pakk bug - amire már értem miért került elő ennyi M320 huszár. Úgy sem tölt fel csak 15mp után kezdi adni. Tök felesleges dobálgatni, inkább tubolnak, végülis érthető rohadjanak meg
Revive defi bug, van, hogy nem is azt éleszti újra akire áll az egér hanem tőle 5m lévő embert. Squad-ban ez igen "előnyös" hogy nem a társamat húzom fel
netcode megint nulla! esélyem sincs rálőni, nem, hogy rákészülni a lövésre. Mert pislogás alatt halál.
Ezt a mocsok network smoothing szarságot meg high frequency-t mire kell állítani? Mert ehhez én hozzá nem nyúltam. Most 0% és AUTO-n van, de ugye jött egy remek final dlc ami mindet alap állapotra tett, loadout-ban legalábbis és nem tudom ez hozzá nyúlt a gameplay menühöz is ? Alig vagyok csak ideges (egy játék miatt ami önmagában is egy vicc) de, hogy lehet egy 1 éves játékot ezt így befejezni? Remélem jön mielőbb valami tapasz ezekre ami szintén gigavicces, hogy még mindig foltozni kell ezt a szart.
-
-
Mappa
addikt
válasz
Snip3r_HUN #60661 üzenetére
-
Mappa
addikt
FS dlc próba... két pályán voltam az egyik ilyen havas pálya a másik is havas vóót
Az a lebegős tank ? (már leírni is oltári marhaság) irányíthatatlan vacak, még csak célozni sem egyszerű vele. Ez kérem hülyeség!!!
-
-
Mappa
addikt
Na DICE műhóódakat lelőttek...pedig tökre benne voltam a daralásban. Hogy mindig van valami
szerk.: ja nem, csak a szervert nyírták ki.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #60305 üzenetére
Semmi
Inkább nem szólok be -
Mappa
addikt
válasz
fornettisuti #60137 üzenetére
Köszi, engedélyeztem a portot, de vicces vagy már nem is tudom minek nevezzem inkább, hogy ebben a csodajátékban mindig van valami.
-
Mappa
addikt
Egyszer vagyok jó körön ebben a szutyok játékban és persze, hogy akkor vág ki vagy, vagy áll le ez a szar
Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open. ilyet még soha a büdös életbe nem írt ki
-
Mappa
addikt
válasz
fornettisuti #59969 üzenetére
Az nem baj
-
Mappa
addikt
válasz
yodamester10 #59918 üzenetére
Nekem 7850-m van
csak tesztek alapján írtam azt amit, de felvilágosított pendre
-
Mappa
addikt
válasz
eugabesz #59884 üzenetére
Erre csak ezt az oldalt tudom példának felhozni. http://30vs60.com/ Valaki nem látja a különbséget valaki pedig igen, én látom. (chrome-on biztosan látszódik a különbség firefox alatt nem biztos.)
-
Mappa
addikt
válasz
pendre54 #59877 üzenetére
Zavodnál nálam minden ok, a húzósabb részeknél sem tapasztalok esést. Főleg Siege of Shanghai és Pearl Markert pályákon tud 50 környéke és alá beesni, amitől azért már igen "darabos" lesz a játékmenet. Egyébként a 75-90 érték stabilan megvan mindenhol, és a 100+ fps is. Lehet ez már Nvidia - AMD fícsőr. De ha tudja akkor ok.
-
-
Mappa
addikt
válasz
Snip3r_HUN #59862 üzenetére
Na jó, mondjuk akkor tényleg HERO-nal érezte magát az ember
-
Mappa
addikt
Jön íj a köv. dlc-ben? Értelme max only bow szerveren lesz. Már a BÖF3-ban is egy gyenge húzás volt.
-
Mappa
addikt
válasz
fornettisuti #59481 üzenetére
Pont tegnap vettem meg a BC2-t úgyhogy juhhhééj
-
Mappa
addikt
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Reason: High Kill/per Minute Ratio!
18/5 - 20 perc alatt az tényleg high
... szerencsétlen senkik a szerencsétlen szervereikkel.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #58305 üzenetére
Na elég! A héten nem is ittam, jön a választás koncentrálni köll
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #58297 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #58266 üzenetére
Le köll tenni a tank slusszkulcsot
és jönni only pistol szerverre pötyögni
-
Mappa
addikt
válasz
Snip3r_HUN #58125 üzenetére
Uhhh érzékeny téma
-
Mappa
addikt
válasz
kriszpontaz #58123 üzenetére
Jaja ezt én is megnéztem... mind1 lényeg, hogy nekem ne mosódjon semmi ebben a fosban és perpill így is van.
-
Mappa
addikt
válasz
kriszpontaz #58121 üzenetére
Akkor melyik ? nálam az egérre sem hat a csúszka
-
Mappa
addikt
válasz
tom_tol #58116 üzenetére
Akkor elnézést, hogy félre értettem. Leírását azért nem tudtam fejből mert egyáltalán nem voltam BF4-es gép közelben és tudom, hogy engem is nagyon zavart. Gondolom azóta már megtaláltad Motion Blur amount csúszkát.
Érdekesség: Nálam most 0% van és hiába tolom fel 100% akkor sem mosódik el a kép, robbanás találat miegymás alatt sem. Pedig nincs cfg fájlom.
Enton köszi
-
Mappa
addikt
Medium/Low. CQ-n. D pontnál szokott baromira leesni a fps, ahogy elnézek A-B pont felé. Vagy ha ott a épületben mozgok szintén a D pontnál.Itt egy térkép 1920x1080 kép
-
Mappa
addikt
válasz
pendre54 #58095 üzenetére
Majdnem minden "0" van. Plusz, az adatlapján lévő konfigal nem hiszem, hogy grafikai illetve teljesítmény problémái lennének. Tehát itt a belinkelt cfg-vel ha módosít is bármit, nem fog jobban futni... sőt, épp ellenkezőleg. Marad a játékon belüli grafikai finomhangolás. Ott van értelme és hoz is a konyhára bőven fps-t, míg egy cfg konfigurálással hááát
Persze a tévedés jogát fenntartom. Én személy szerint nem nyúlnék hozzá.
-
Mappa
addikt
válasz
aram01 #58019 üzenetére
Szerintem nincs, BÖF3-ban ilyen 245.000 killes emberkéknél simán adja a 2450 service start. Nem hiszem, hogy BÖF4 -nél ez másképp lenne.példa: BÖF3 top1 killerszerk.: Sorry
de van, 100 a max itt 4-ben. Franc se gondolta volna
-
-
Mappa
addikt
Első kör patch után
Észrevétel:
- Füst gránát egyből beterít mindent, nincs fokozatosság / nálam ez plusz pont
- Lassabb lett a futás, de nagyon! / zavaró!!!!!
- Deagle továbbra is életveszély
/ hatalmas plusz pont
- Most tényleg mákja volt de a 0HP halál - egymást kinyírjuk effekt megmaradt / ez kevésbé zavar
- Egér érzékenység mintha gyorsabb lenne, holott hozzá sem nyúltam
Így első körökben ennyi, ez csak gyalog módban lett kipróbálva.
@57524 - VAN der BOSS - Lomha lett, nincsenek menekülések meg elugrások.
-
Mappa
addikt
Kicsit visszatértem BF3-ra. Gunmaster módot miért vették ki 4-ből.
Tök jópofa mód volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Reklámblokkolók topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest