-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Lehet már valamit tudni a beta-ról, hogy mikorra várható?
-
fogirobi
senior tag
MSI Afterburner sajnos nem jeleníti meg játék közben az FPS-t se semmi mást...
Más is tapasztalt ilyet? Így sajnos elég nehéz belőni a dolgokat! -
fogirobi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #8138 üzenetére
ÉS mivel nézed az FPS-t? Mert nekem az MSI nem jelenít meg semmit...
-
fogirobi
senior tag
Nálam meg pont az van, hogy BF3-hoz képest sokkal nagyobb lett a gépigénye, annak ellenére, hogy a grafika nem változott túl sokat... BF3 High-on 60+ FPS, itt Low-on, minden kikapcsolva 40-50 FPS! Gondoltam, hogy erősebb gép kell hozzá mint az elődjéhez, de azért ez túlzás! Úgy voltam vele, hogy Medium-Low beállítások mellett azért meglesz a 60+ FPS, BF3 high után... De, hogy még low-on is csak max 50 FPS, azért ez kicsit gáz... Dobhatom ki a kukába az 560TI-t vagy mi?
Én eléggé csalódott vagyok! -
fogirobi
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy mirefel ez a nagy gépigény? Annyival azért nem lett jobb a grafika... Sőőt!
-
fogirobi
senior tag
Nekem is hasonló a vasam... VGA ugyanaz (Asus GTX 560 TI)és én is hasonló cipőben járok, 35-50 FPS... Azért ez elég elszomorító és már-már szánalmas, hogy a BF3 High beállításokkal 60+FPS-el szalad, ebbe meg még lowon se érem el a 60-at... A grafikáról meg inkább nem is beszélek, mert BF3-hoz képest szinte alig van változás!! Biztos nem fogok ezért új VGA-t venni, mert ők "direkt"-be terhelik a VGA-t, hogy vegye mindenki az újat!! Sokkal gyengébb gépen is futnia kellene rendesen!!
Teljesen kiégtem ezen a játékon!!! -
-
fogirobi
senior tag
Srácok az MSI még mindíg nem jó?
Vajon a teljes játéknál se lehet használni? -
fogirobi
senior tag
Uramisten mekkora kockák vagytok!
Ennyit remegni azon az 1-2 napon... Komolyan mondom másról se szól a topik már napok óta, csak hogy melyik boltból mikorra jön meg. Úgy gondolom senki nem fog belehalni ha pár nappal később veheti a kezébe a játékot, még lesz ideje bőven vele játszani. -
fogirobi
senior tag
Nah én pontosan ezért nem játszottam be ezt, annyit nem ér meg ez a pár nap...
-
fogirobi
senior tag
BF3-nál is voltak ebből parák, én emlékszek rá!
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Azért, mert te azt mondod, hogy ez baromság, az nem jelenti azt, hogy valóban az is. De ezt mindenki el tudja dönteni magának, hogy megéri e a kockázatot ez a pár nap. Nekem konkrétan nem, én megvárom a hivatalos megjelenést és mint már mondtam a BF3 megjelenésénél is voltak ebből gondok, ami nem jelenti azt, hogy most is lesznek, de inkább nem kockáztatom meg...
-
fogirobi
senior tag
Esetleg van itt olyan ember, aki 560TI-vel nyomul?
Ha igen, akkor megosztaná velem a tapasztalatait, hogy mennyire fut jól nála a játék? PErsze nem maxon, hanem kompromisszumokkal. -
fogirobi
senior tag
válasz TGaben #15617 üzenetére
Igen igen, hogy ezzel a konfiggal FHD-ban mit lehet belőle kihozni? Természetesen a cél a 60 FPS! De, hogy mennyire bírná ez a vas, milyen beállítások mellett, úgy hogy élvezhető legyen a játék...
BF3-nál High beállítások mellett simán megvolt a 60Fps, néha beesett 55-re 64 fős mapokon. De az még bőven elviselhető.[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Valaki esetleg próbálta a játékot GTX 560TI kártyával, vagy esetleg hasonló teljesítményűvel?
Aki igen, az leírná nekem, hogy hogy fut a játék? Köszönöm! -
fogirobi
senior tag
Ki ez a Running? Ekkora egy balféket én még nem láttam!
-
fogirobi
senior tag
válasz ottesz #19790 üzenetére
A CD Galaxisnál most 10490Ft a Limited! Ráadásul most Pick Pack pontba ingyenes a kiszállítás. Sztem nagyon korrekt ár ez most érte. Főleg úgy, hogy néztem és az 576-nál meg a Tescoba is 12990 Ft a sima, Media-ba meg 11990 a sima. Most a CD Galaxisnál a legjobb vétel ez a játék szerintem, én is most rendelem onnen.
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Hát az úgy elég lehúzó volt 12-ért!
-
fogirobi
senior tag
A CD Galaxisnál most csak 9990 Ft a Limited Edition és ráadásul péntekig ingyenes a kiszállítás Postapontba, meg Pick Pack pontba!!
Mellesleg az 576-ba meg a Tesco-ba is 12990 Ft-ért osztogatják, ráadásul a simát. Szóval ez most nagyon jó vétel annak ki még nem szerezte be! És rá is csaptam!
Remélem másnak is tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Oké! Álljon ott sorba órákig az akinek 7 anyja van. És még ha be is jut valamikor, akkor összeteheti a 2 kezét ha még talál eladó BF-et !
Arról nem is beszélve, hogy a beugró is 2 ropi, tehát akkor az már nem 6990, hanem 8990... 1 ezressel lenne olcsóbb a CD Galaxishoz képest.
Nekem annyit nem ér meg, hogy ott kínlódjak!
Maga a PlayIT meg egyáltalán nem érdekel, kockulok én eleget itthon.
Azért ezt érdemes megnézni: [link]
Komolyan mondom nem normálisak az emberek, hogy képesek ott sorban állni, és a videón még az semmi, amit mutatnak![ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Ne legyetek már ilyenek, hát komolyan hihetetlen amit egyes emberek be tudnak ide írni... Sztetek nem fogják ezeket a hibákat javítani, mert ők kiszámolták, hogy már elég játékot eladtak plussz premiumot, ezért felesleges vele foglalkozni? Vagy majd hónapok múlva javítják?
Komolyan nevetségesek vagytok ezekkel a spekulációkkal![ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #20648 üzenetére
Mert szerinted ha olyan könnyű lenne javítani a dolgokat, akkor már nem javították volna? Szted direkt szívatnak minket? Te programozó vagy vagy mi? Ne legyél már ennyire hülye... Ez nem egy sz*ros márió...
Elhiheted, hogy nem kis művelet ezt megcsinálni, ha az lenne akkor már rég jó lenne és hidd el dolgoznak rajta és amint tudják javítani fogják!
Amúgy meg olyan nem létezik, hogy tökéletesen hibátlan játék, de gondolom te már biztosan találkoztál ilyennel! Mindig is voltak és lesznek is hibák a játékokban, ezt jobb ha elfogadod!Mellesleg senki nem kötelezett arra, hogy előrendeld a játékot, vagy talán pisztolyt fogtak a fejedhez? Akinek van esze, az megvárja a visszajelzéseket és azután eldönti, hogy megéri e a játék vagy sem, vagy megvárja mire javítják a dolgokat. Ennyi, felesleges hőbörögni!
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #20659 üzenetére
Jah értem, akkor direkt szívatnak minket! Értelek!
Egy autószerelést ne hasonlítsuk már ehhez könyörgöm, ennyi agyad neked is lehetne!
Szted 2 emberből áll a brigád és az a 2 ember vagy csak a bugokkal foglalkozik vagy csak a DLCkkel? Tehát mivel most a DLC-hez jött a patch, ezért a bugokkal senki nem foglalkozik? Nagy agytröszt lehetsz te...
Ráadásul úgy magyarázol, hogy meg sincs a játék, hagyjál már!! Akkor mit hőbörögsz itt egyáltalán? -
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #20668 üzenetére
Értelmes dolgot? Én legalább nem hőbörgök úgy, hogy nincs meg a játék...
De neked se szorult semmi a fejedbe az autószereléshez hasonlításon kívül... De azért ezen jót röhögtem!
Senki nem mondta, hogy rendben van és nem is védem őket, de elhiheted, hogy nem szándékosan csinálják és hidd el nem 2 éves fejlesztők ülnek ott, ráadásul egy olyan grandiózus fps multi játékról beszélünk amihez hasonlót se csináltak még soha... Innentől nem olyan egyszerű megoldani a problémákat mint egy "autószerelőnek" akihez bevisznek nap mint nap kocsikat ugyanazokkal vagy hasonló problémákkal! Mert ha az új COD-nál lenne ez, akkor érthető lenne a hőbörgés, mert ugyanazt a szart adják el évek óta... Olyan orbitális nagy f*szságokat beszélsz állandóan, hogy az már fáj!
Nem kell megmagyarázni a sületlenségeidet, hidd el nem teázgatnak egész nap a DICE-nál... -
fogirobi
senior tag
devil mindjárt beböfögi az okosságát!
Mellesleg aki ilyen hozzáállással van, annak nem kellett volna előrendelni a játékot, hanem megvárni a megjelenést és utána eldönteni, hogy megéri e ez neki vagy sem![ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #20718 üzenetére
Nem kell ezt senkinek elfogadnia, látom az értelmezésed a helyén!
Dolgozz még rajta!
De inkább nem vitatkozok egy fogyatékossal, mert úgyse jut el az agyáig, csak tovább trollkodja a fórumot, mint ahogy szokta. -
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #20735 üzenetére
Senki nem mondta, hogy ez így jó! Olvass vissza! Szó nem volt ilyenről, hanem a hibák javításáról beszéltük, vagy már erre sem emlékszel?
Látod ezért illik rád az előző jelző, de még sorolhatnám nyugodtan, mert mindenki tisztában van vele, hogy a BF fórumok trollja vagy, nem véletlenül vágnak ki innen állandóan.[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
válasz Lavidaloka #20978 üzenetére
Nálam minden ok!
-
fogirobi
senior tag
válasz ScomComputer #21003 üzenetére
Nálam is azt csinálja!
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #21060 üzenetére
Taníts mester!
-
-
fogirobi
senior tag
El kezdtem csinálni közben a Single-t, felveszem az összes fegyót meg dog tag-et!
De van olyan amikor a pályán kapjuk a pontokat és elvileg pontok után is kellene kapni fegyót, vagy rosszul tudom?
Pl itt: 10000-nél elvileg meg kellett volna kapni a Scout elite-t.... De nálam nem nyitotta fel, pedig megcsináltam a pályát és a campaign menünél is azt írja, hogy teljesítettem! Mi lehet a gond? Ez is valami bug, vagy én tudok valamit rosszul?[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Valaki pls nézze már meg nekem, vagy aki megcsinálta, hogy a Single 3. küldetésénél (South China Sea), hány fegyvert lehet találni? Mert nálam 4-et ír, megnéztem mindent és csak 3 találtam.... Youtubeon megnéztem a vidiket és ott is az van, hogy csak 3 fegyvert lehet találni. Ez valami bug lenne? Vagy kihagytam valamit? Köszi előre is!
-
fogirobi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #21594 üzenetére
Mindegyiket fel kell venni! Indítsd el ezt a videót és itt is már az elején is azt írja, hogy weapons 0/3! [link]
De nálad is a Battlelog szerint 4-et lehet? -
fogirobi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #21596 üzenetére
Nem érted! Azok a feloldások csak a Single-re vonatkoznak! Mármint a ponszámosok! Amit én kérdezek azok a multiban is megjelennek (ezeket kell felvenni) és a pálya statisztikájánál mutatja is, hogy hányat találtál meg, amit linkeltem képen. És mindenhol csak 3 szerepel, mármint videókban is amiket megnéztem, meg amit linkeltem is, nálam viszont 4 van!
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Valaki csekkolja már le légyszi!
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #21602 üzenetére
Légyszi devil nézd már meg, hogy nálad hányat mutat! 4-et vagy 3-at?
-
fogirobi
senior tag
Nálam a Flood Zone az ami játszhatatlan, iszonyat laggolok rajta, főleg a tetőn, van hogy 45-re is leesik az FPS... A többi mapon 60+ FPS, néha beesik 55-re, de az még bőven jó!
Paracel Storm, meg a Zavod 311-en vannak még néha nagyobb FPS eséseim de még a bőven elviselhető kereteken belül!
De ez a Flood Zone... Hát nem tudom, nálam az nagyon nem fain Még TDM-be el is megy, de CQ-ba nagyon kapom a laggokat![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest